رویایی ترین مقصدهای گردشگری پاکستان: از «شانگریلا» تا «روالاکوت»

سفر به یکی از ترسناک ترین مقصدهای گردشگری جهان در آسیا

رویایی ترین مقصدهای گردشگری پاکستان: از «شانگریلا» تا «روالاکوت»

سفر به پاکستان!؟ سفر به مرکز جنگ و خون؟ بله! اگر چه پاکستان و سومالی و چند کشور درگیر جنگ های خونین داخلی، در صدر فهرست مقصدهای گردشگری خطرناک جهان به شمار می رود  و شاید یک درصد گردشگران جهان هم به این نقاط سفر نکنند، اما گردشگران خطر پذیر مثل کارآفرینان پر ریسک، به دنبال مقصد های توریستی هیجان انگیز هستند تا دنیا را فقط از زاویه اینستاگرام و بی بی سی و فیسبوک و توییت های رهبران جهان در توییتر مشاهده نکنند! طبیعت بکر در همه  نقاط جهان در دسترس است. می خواهد جزیره هرمز و بیابان های ایران باشد، می خواهد ونیز  ایتالیا یا گراند کانیون های آمریکا یا طبیعت گردی در افغانستان و پاکستان. مقصدهای هیجان انگیز برای گردشگران خودمانی نترس!، همواره بسیار است و قطعا، پاکستان یکی از ان ها به شمار می رود.

گزارش امروز سرویس گردشگری روزیاتو، شما را با بخش هایی از واقعیت مناطق دیدنی تفریحی و طبیعت گردی جمهوری اسلامی پاکستان آشنا می کند. با پاکستان گردی امروز ما همراه باشید و هیچ گاه نقش هشتگ گردی را برای آشنایی با مناطق گردشگری جهان به خصوص در پاکستان فراموش نکنید.

دره نالتار پاکستان
طبیعت فوق العاده پاکستان، مقصد اکو توریسم ارزان گردشگران خودمانی ایرانی
طبیعت هزار رنگ شانگریلا
اینجا مازیچال یا فیلبند یا سوباتان نیست. پاکستان است!
اینجا شاهراه قراقرم پاکستان است. شاهراه قراقرم (Karakoram Highway)، مرتفع ترین جاده ی سنگ فرش شده ی جهان است که در کنار جاده ی قدیمی ابریشم قرار دارد. این شاهراه که ۱۳۰۰ کیلومتر طول دارد و از طریق رشته‌کوه قره‌قروم و با عبور از دره گردنه خونجراب در ارتفاع ۴۶۹۳، چین را به پاکستان متصل می کند. این جاده پر از زیبایی ها وموقعیت های توریستی است که سبب می شود در هر زمانی برای گشت و گذار مناسب باشد. به همین جهت گردشگران و مسافران زیادی به این منطقه می آیند. این شاهراه از سال ۱۹۷۹ به روی عموم باز شد و از آن لحظه تا به الان خالی از رفت و آمد نبوده است.
پاکستان کشور مساجد تاریخی است
اینجا منطقه دیدنی شانگریلا پاکستان است
شهر روالاکوت (Rawalakot) در پاکستان یکی از بهترین مناطقی است که می توان در آن کمپ بر پا کرد. این منطقه مورد علاقه ی توریست ها و گردشگران و در نزدیکی چندین جاذبه ی زیبا قرار گرفته است. گردشگران در رابطه با این منطقه بیان کرده اند که فرقی نمی کند که برای ماجراجویی و یا کشف فرهنگ پاکستان به این کشور آمده باشید اما قطعا شما این منطقه را دوست خواهید داشت و اوقات خوبی را در آن جا سپری خواهید کرد. این منطقه در ایالت کشمیر پاکستان قرار گرفته است.

داستان گردشگری پاکستان

اکثر شهرهای پاکستان دارای آثار تاریخی زیبایی هستند که سبب جذب توریست می شوند. اغلب این شهرها قبل از بابلیان تشکیل شده و تاریخ موجودیت آن ها به ۲۵۰۰ سال پیش ازمیلاد مسیح برمی گردد. تاریخ پاکستان عمدتاً به تاریخ هند و ایران وابسته است و در سنن و آداب و عادات، سابقه ای قبل ازیونانیان دارد. از خرابه های تمدن باستانی گرفته تا بخش های تپه ای هیمالیا، همه جهان گردانی را به خودجذب می کنند. گونه های مختلف مناظر و آب و هوا در پاکستان به این کشور اجازه می دهد تا از گونه های مختلف حیوانات و پرندگان وحشی برخوردار باشد. انواع حیوانات مانند تمساح، شاهین، قرقی، کفتار و بسیاری دیگر، در این کشور موجود اند.

دره نیلام: دره ی نیلام (Neelam Valley) شاهکار و شگفتی طبیعت پاکستان را عرضه می کند. این دره به دلیل وجود رودخانه ی نیلام به این نام معروف است.

از جاذبه‌های گردشگری همسایه‌ شرقی ما، دره‌های سرسبز ناران و کاغان است. زیبایی دشت‌های وسیع ناران در ۱۱۹ کیلومتری شهر مانسهره، هر سال هزاران گردشگر، کوهنورد، عکاس و علاقه‌مند به طبیعت را به سمت خود جذب می‌کند. رودخانه‌ی کنهار، پر آب از یخچال‌های طبیعی ذوب شده، با عبور از میان شهر، منظره‌ چشم‌نوازی را برای هر بیننده‌ای فراهم می‌کند.

پاکستان را لحظه به لحظه با هشتگ PAKISTAN در اینستاگرام دنبال کنید:‌https://www.instagram.com/explore/tags/pakistan

سوات یکی دیگر از جاذبه‌های طبیعی پاکستان است. این دره که در ایالت خیبر پختونخوا در ۱۶۰ کیلومتری اسلام‌آباد، پایتخت، قرار گرفته است به علت وجود کوه‌های مرتفع، سبزه‌زارهای گسترده و دریاچه‌هایی با آب‌های زلال، در میان گردشگران به سوئیس پاکستان شهرت دارد. گرچه تا چند سال پیش، منطقه برای انجام مسابقات اسکی، از امکانات مناسبی برخوردار است، اما از سال ۲۰۰۸ به علت تسلط طالبان در این منطقه، سفر به این بخش با مشکلاتی امنیتی همراه است. از سال ۲۰۱۰  تلاش‌هایی برای بازگشایی مجدد پیست اسکی انجام شده، اما فعلا سفر به این منطقه توصیه نمی‌شود.

سفر  به لاهور

لاهور زیبا را ببینید. دیزنی لند و رستوران های لاکچری آن، حتما شما را غافل گیر می کند. صرف‌نظر از مناطقی چون پیشاور و کراچی که هدف حملات تروریستی قرار می‌گیرند؛ لاهور دومین شهر بزرگ پاکستان از امن‌ترین نقاط این کشور محسوب می‌شود. باغ شالیمار که در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد، از اماکن دیدنی این شهر است. این باغ، حدود ۴۰۰ سال پیش، به دست معماری ایرانی و به دستور شاه جهان ساخته شده است.

مقبره جهانگیر، پادشاه امپراتوری مغولی هند، از دیگر آثار تاریخی این شهر از معماری زیبایی برخوردار است. در پاکستان به‌عنوان یک کشور اسلامی، مساجد با معماری و قدمت گوناگون به‌عنوان مناطق گردشگری شناخته می‌شوند. می‌توان از مسجد پادشاهی در شهر لاهور که در سال ۱۶۷۳ میلادی ساخته شده است به‌عنوان یکی از این موارد نام برد. این مسجد با گنجایش صدهزار نمازگزار، چهارمین مسجد بزرگ جهان است که در ساخت آن تنها از سنگ مرمرین سرخ استفاده شده است.

سفر به موهنجودارو

شهر اسرارآمیز موهنجودارو موسوم به تپه مردگان از جمله آثار به جای مانده از تمدن باستانی سند است که حکایت از وجود تمدنی پیشرفته و اعجاب انگیز در این منطقه دارد. در پاکستان بناهای تاریخی زیادی وجود دارد اما شهر باستانی که در سال ۱۹۹۲۲ توسط سر جان مارشال باستانشناس انگلیسی در نزدیکی رود سند کشف شد در نوع خود بی نظیر است. قدمت این شهر به عصر فلز و تقریبا به ۳۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح بازمی گردد.

با اینکه تمدن این شهر از تمدن هندو (قدیمی ترین تمدن در شبه قاره) قدیمی تر است اما نحوه ساخت شهر حکایت از یک نظام شهری بسیار پیچیده و پیشرفته دارد. باستانشناسان معتقدند مردم این شهر هم عصر با مردم مصر باستان، بابل و چین باستان که در نزدیکی رود سند زندگی می کردند بودند. در زمانی که مصری ها و بابلی ها به سبب محرومیت از امکانات اولیه زندگی سختی را می گذراندند مردم موهنجودارو از بیشتر امکانات رفاهی از جمله آب بهداشتی، سیستم فاضلاب پیشرفته، خیابانهای بزرگ و انبارهای غله پیشرفته برای ذخیره موادغذایی برخوردار بودند.

سازمان گردشگری  پاکستان و هم چنین پاکستان گردهای تریپ ادوایزر، شما را در سفر به این کشور زیبا و دیدنی همسایه  ایران راهنمایی می کنند. پاکستان، ده ها هزار میزبان مهمان نواز در COUCHSURFING  دارد.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود