معرفی جدیدترین آلبوم های موسیقی و برنامه کنسرت های تابستانی تهران

معرفی جدیدترین آلبوم های موسیقی و برنامه کنسرت های تابستانی تهران

دنیای موسیقی پاپ و سنتی ایران در آخرین روزهای بهار ۹۶، همچون هوای این روزهای کشور، داغ داغ است و تقریبا هر هفته،‌ شاهد انتشار آلبوم یا برگزاری کنسرت و حتی ویدئو کلیپ هایی از خوانندگان جوان و مطرح کشور هستیم. برای آگاهی از آخرین خبرها از دنیای ضرب و ریتم کشور، سرویس هنری روزیاتو نگاهی دارد به آنچه در بازار موسیقی کشور می گذرد.

در انتهای این گفتار نیز فهرستی از ارکسترها و کنسرت های پس از ماه رمضان که جانی دوباره به استیج های پایتخت می دهند را معرفی کرده ایم.

با ترانه گردی امروز ما همراه باشید.

دنگ شویی ها با «چی‌زی» آمدند

m1

خبر اول اینکه گروه موسیقی «دنگ شو» در آستانه انتشار تازه ترین آلبوم موسیقایی خود، تک آهنگ «چی‌زی» را در فضای مجازی منتشر کرد. گفتنی است، این قطعه موسیقایی که خوانندگی آن بر عهده طاها شجاع نوری و میلاد باقری است با مجوز شماره ۶۷۷-۹۵ و شماره ثبت ۱۸۱۶۸ کتابخانه ملی ایران متعلق به موسسه «آوا نوا فروهر» برای آلبوم جدید گروه دنگ شو در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.

این آهنگ را در ویدیوی زیر گوش کنید.

متن این آهنگ برای علاقمندان به متن ترانه ها به شرح زیر است:

«مرا خود با تو چیزی در میان هست وگرنه رویِ زیبا در جهان هست
وجودی دارم از مهرت گدازان وجودم رفت مهرت همچنان هست

مرا خود با تو چیزی در میان هست

منو تو حاله خوبه خانه بودیم در آن خانه هنوزم آسمان هست
از آن نقشی که بر دیوار کندیم دو دل مانده که شعرش یادمان هست

مرا خود با تو چیزی در میان هست وگرنه رویِ زیبا در جهان هست
وجودی دارم از مهرت گدازان وجودم رفت مهرت همچنان هست

مرا خود با تو چیزی در میان هست.

توان گفتن به مه مانی ولی ماه نپندارم چنین شیرین دهان هست
اگر در دل نشینی دل نشانی و گر غایب شوی در دل نشان هست

مرا خود با تو چیزی در میان هست وگرنه رویِ زیبا در جهان هست
دو دل مانده که شعرش یادمان هست دو صد لحظه نماند و عکس آن هست

مرا خود با تو چیزی در میان هست وگرنه رویِ زیبا در جهان هست
وجودی دارم از مهرت گدازان وجودم رفت مهرت همچنان هست

مرا خود با تو چیزی در میان هست.»

یک ثبت ملی دیگر برای دنیای موسیقی ایران

m2

پس از ثبت ملی ربنای استاد شجریان در فهرست میراث فرهنگی کشور، این بار نیز مراتب ثبت «شیوه نوازندگی استاد شیرمحمد اسپندار» و ۱۳ میراث ناملموس دیگر چهارشنبه ۱۰ خرداد، در نامه‌ای از سوی رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، به استاندار سیستان ‌و بلوچستان ابلاغ شد.

استاد شیرمحمد اسپندار در سال ۱۳۱۰ هجری خورشیدی در بمپور بلوچستان متولد گردید. در نوجوانی به کراچی پاکستان رفت و در سال ۱۳۳۷ پس از کسب تجربه در زمینهٔ موسیقی به ایران بازگشت. وی تا سال ۱۳۶۲ برای نواختن موسیقی بلوچی از تک نی هم استفاده می‌کرده‌است.

او موفق به کسب دکترای افتخاری موسیقی سنتی از کشور فرانسه و دیپلم افتخار نوازندگی در ایران شده‌است. تندیس او و نخستین دونلی در موزه تهران به یادگار گذاشته شده‌ است. وی نواختن دونی را با نگاه کردن به انگشتان کسی که همزمان در دو نی می‌نواخته، فراگرفته است.

بخش هایی از اجرای شنیدنی استاد را در ویدیوی زیر تماشا کنید.

کنسرت علی لهراسبی بزودی در تهران

پس از یک سال دوری از استیج، علی لهراسبی، خواننده پاپ کشورمان در نخستین هفته تابستان ۹۶، در سالن همایش های برج میلاد تهران، اجرای سال جدید خود را در اختیار مخاطبانش قرار می دهد. این کنسرت که قرار است در دو سانس در ۵ تیر ماه برگزار شود، از هم اکنون امکان رزرو سالن های کنسرت را برای علاقمندان فراهم کرده است.

این کنسرت قرار است با رپرتواری متفاوت و ارکستری ویرایش شده به دیدار هواداران علی لهراسبی در برج میلاد تهران برود. قرار است گلچینی از قطعات قدیم و چند قطعه تازه را با تنظیماتی جدید تقدیم مخاطبانش می کند. طبق اعلام قبلی، قرار است موسیقی های مختلف آلبوم ها از جمله تک آهنگ ها و تیتراژهای تلویزیونی آثار قدیم و جدید در این کنسرت نواخته می شود.

تازه ترین تک آهنگ های علی لهراسبی به نام: روزهای خوب، خوشبختی و من به تو حق میدم، در این رویداد موسیقیایی اجرا خواهد شد.

m11
تصویر جدید ترین پست های اینستاگرامی علی لهراسبی با ۵۰۵ هزار فالوئر

گفتنی است، این کنسرت توسط شرکت نای و نی و به تهیه کنندگی رضا کبیری به روی صحنه می رود و بابک مالکی فر نیز رهبری ارکستر را بر عهده خواهد داشت. حسین شریفی، رضا اوحادی، مجتبی کشاورز،‌ احسان رنجور، سعید برادران و حسن فراهانی در این ارکستر خواهند نواخت.

قابل ذکر است که علی لهراسبی در نیمه دوم سال نیز اجراهایی در تهران و شهرستان ها خواهد داشت.

کنسرت خیریه وحید تاج در تهران

m3
تصویری از برگزاری کنسرت خیریه وحید تاج

در روزهای پیش از ماه رمضان، کنسرت خیریه وحید تاج و کیوان ساکت به جهت حمایت از زنان سرپرست خانوار و با همت بنیاد خیریه فیروز نیا در تالار وحدت تهران برگزار شد.

بخش نخست این برنامه با دو نوازی سه‌تار و پیانو همراه بود که کیوان ساکت همراه با نواختن ساز سه‌تار به دکلمه شعر «دست» فریدون مشیری پرداخت و هم‌زمان مخاطبان این هنرمند که امکان حضور در سالن را نداشتند از طریق صفحه شخصی ایشان در اینستاگرام به‌صورت لایو شاهد این دو نوازی بودند. افتخارات وحید تاج در موسیقی ایران به این شرح است:

  1. مقام اول آواز جشنواره خوزستان سال ۱۳۸۵
  2. مقام اول آواز جشنواره جوان سال۱۳۸۶
  3. مقام اول سال ۲۰۰۸ جشنواره بلونیا (اجرای قطعه پارسی به آهنگسازی امیرحسین اسلامی با ارکستر سمفونیک ایتالیا)
  4. مقام اول آواز جشنواره ملی جوان ایرانی سال ۱۳۸۹
  5. مقام اول آواز جشن خانه موسیقی سال ۱۳۹۰
  6. مقام اول آواز جشنواره بین‌المللی موغام کشور آذربایجان سال ۲۰۱۵
  7. مقام اول آواز در هفدمین جشن خانه موسیقی ایران سال ۱۳۹۵

آلبوم هایی که وحید تاج در یک دهه اخیر وارد بازار موسیقی کشور کرده است نیز به این شرح است:

آلبومهای منتشر شده:

  1. آلبوم «خانه غریب» به آهنگسازی پویان بیگلر
  2. آلبوم «سرسماع» با همکاری زکریا یوسفی و مرتضی صنایعی
  3. آلبوم «برف خوانی» به آهنگسازی علی قمصری
  4. آلبوم «ساز شبانگاهی» به آهنگسازی رامین صفایی
  5. آلبوم «خاطره» به آهنگسازی هومن مهدویان
  6. آلبوم «وکاپلا» به سرپرستی میلاد عمرانلو
  7. آلبوم «از روزگار رنگ آمیز» همراه با گروه سپید و سیاه
  8. آلبوم «در آتش مشتاقی» به آهنگسازی عیسی غفاری
  9. آلبوم «اجاق سرد» به آهنگسازی مهدی قاسمی
  10. آلبوم «رفته‌ای که بازآیی» به آهنگسازی سیروس جمالی
  11. آلبوم «دورگرد» به آهنگسازی هومن مهدویان
  12. آلبوم «اسب و آتش» به آهنگسازی آرش کامور
  13. آلبوم تصویری «رقص پاییز» به آهنگسازی مجید درخشانی و علی مصطفوی
  14. آلبوم «چشم انتظار» به آهنگسازی رامین صفایی

ویدیوی زیر مربوط به اجرای گروه تاج در قزوین است.

بخش دوم این کنسرت با ضربی برگ و باد آغاز شد و مخاطبان شاهد اجرای ساز و آواز بانوای ساز نی، عود و کمانچه بودند و تصانیف فسانه، وای بر دل من، بی کاروان کولی و ای ایران از ساخته‌های کیوان ساکت با صدای وحید تاج به اجرا درآمد و در بخش دیگری از این اجرا، چهار مضراب شوشتری، ضربی سه‌گاه، تک‌نوازی دف شنیدنی شد.

سروش عازمی خواه (پیانو)، مهدی غلامی (دف)، اشکان مرادی (کمانچه)، سالار زمانیان (تار)، کیارش ساکت (تار) و علی‌اکبر خادم (تمبک) اعضای گروه «وزیری» به سرپرستی «کیوان ساکت» آهنگساز ، تنظیم و نوازنده تار را به خوانندگی «وحید تاج» تشکیل می‌دادند و «بهنام ابوالقاسم» نوازنده پیانو نیز در بخش نخست کیوان ساکت را همراهی کرد.

شب طوفانی کاوه یغمایی برای هوادارانش در تهران

تهرانی ها، بزودی شاهد اجرایی از کاوه یغمایی هستند که همچون لهراسبی، قریب به یک سال است که از دنیای استیج پایتخت دور بوده است.

کنسرت موسیقی «کاوه یغمایی»، با رپرتواری از آلبوم های گذشته و قطعاتی تازه، پس از گذشت یکسال، در شهر تهران بروی صحنه می رود. آخرین اجرای کاوه یغمایی در مرداد سال ۹۵ بود که طی دو شب و بعد از قریب به ۱۰ سال در «سالن میلاد نمایشگاه بین المللی» تهران اتفاق می افتاد، این بار نیز در تدارک شبی موسیقایی و ویژه، برای هواداران خود است که ۲۲ تیرماه در سالن وزارت کشور برگزار خواهد شد.

در این کنسرت، ترانه هایی از سه آلبوم آخر منتشر شده به علاوه قطعاتی تازه از ساخته هایش اجرا خواهد شد. در کنسرت پیش روی یغمایی، نیلوفر فرزندشاد (کیبورد)، ساتگین یغمایی (کیبورد و کرال)، بابک ریاحی پور (گیتارباس)، مسعود همایونی (گیتار الکتریک) و نیما حمیدی (درامز)، به عنوان نوازنده حضور خواهند داشت و احتمال حضور شاهرخ ایزدخواه (گیتار الکتریک) نیز که از دوستان قدیمی و هم دوره دانشگاه یغمایی است، وجود دارد.

m12
تصویر جدید ترین پست های کاوه یغمایی که به تازگی به جمع اهالی موسیقی اینستاگرام باز کشورمان پیوسته است و ۴۵ هزار فالوئر دارد

صدابرداری این اجرا، همچون اجرای گذشته بر عهده شهرام شعرباف خواهد بود و با این تفاضیل حضور شعرباف در کنار دو عضو اصلی گروهش یعنی «بابک ریاحی‌پور» و «شاهرخ ایزدخواه» از «اوهام»، پس از سال ها رقم خواهد خورد.

کاوه یغمایی، آشنایی با موسیقی و نوازندگی گیتار آکوستیک و نیز الکتریک در سبک‌های مختلف به ویژه راک را به عنوان سبک تخصصی و مورد علاقه نزد پدر (کوروش یغمایی) در خانواده آغاز کرد. ورود به هنرستان عالی موسیقی در ۹ سالگی و آموزش تخصصی پیانوی کلاسیک نزد استاد نامدار نوین افروز و نیز آموزش همزمان آهنگسازی، آرایش سازها و نوازندگی گیتار…

بعد از انقلاب اسلامی و انحلال هنرستان عالی موسیقی و توقف اجباری تحصیل آکادمیک موسیقی فرا گیری موسیقی را در هنرستان عالی موسیقی پسران و فارغ‌ التحصیلی با ساز تخصصی فلوت ادامه داد. در سال ۱۳۷۳ با ورود به دانشگاه و فراگیری تخصصی گیتار کلاسیک فعالیت حرفه‌ای در زمینه ضبط موسیقی، آهنگسازی و آرایش سازها را آغاز کرد.

او همچنین با هنرمندان زیادی در آلبوم‌های مختلف موسیقی به عنوان آهنگساز، و آراینده سازها نوازنده گیتار، فلوت، کیبورد، درامز و پرکاشن همکاری کرد. او استاد گیتار الکتریک در دانشکده موسیقی است. اولین آلبوم او با نام مترسک با آهنگسازی، تنظیم، نوازندگی و خوانندگی خودش در سال ۱۳۸۲ منتشر شد که این آلبوم کمک زیادی به سیروان خسروی کرد که او وارد موسیقی شود.

برای آگاهی از فعالیت های موسیقیایی این هنرمند جوان کشورمان به درگاه اختصاصی ایشان در این نشانی مراجعه کنید.

آلبوم موسیقی ایران زمین منتشر شد

m4

خبر بعدی برای عاشقان موسیقی ایرانی اینکه آلبومی دیگر وارد بازار ضرب و ریتم کشور شد. آلبوم موسیقی ایران زمین، شامل آثاری از هشت آهنگساز موسیقی توسط موسسه فرهنگی هنری ماهور منتشر و راهی بازار موسیقی کشور شد.

آلبوم «ایران زمین» حاصل گردآوری آثار هشت آهنگساز جوان است و بیشتر آثار را می‌توان موسیقی کلاسیک نامگذاری کرد، اما در این بین چند آهنگ نیز کامل فضا و سازبندی ایرانی دارند. مفاهیم و عناصری که برای این آلبوم انتخاب شده‌اند، همانطور که از نام آلبوم پیداست حول محور ایران و ایران‌زمین است.

علی ایدآلی، هیرسا سلیمان زاده، الینا رضوانی، آریا زمردی، نیکی فرهنگ نیا، دلینا رجائی، یزدان مرتجی و دامون خیابانی آهنگسازان این آلبوم هستند و ماری دوآلا، طینوش بهرامی، غلامرضا صدرالدینی و امیر مهیار تفرشی پور نوازندگی قطهات را برعهده داشته‌اند.

بخش اول موسیقی بی کلام و آرامش‌بخشِ کلاسیک و نیمه دوم آلبوم با کلام است. در این بخش آهنگ‌هایی می‌شنویم که به آیین باستانی نوروز پرداخته‌اند و اشعاری در این رابطه خوانده شده‌اند. در این آلبوم تصنیف سنتی را در کنار موسیقی کرالِ کلاسیک در کنار هم می‌شنویم و شاید از این منظر بتوان این اثر را منحصر به فرد دانست.

گفتنی است، همزمان با انتشار آلبوم، می توان آنرا از سایت «بیپ تونز» بصورت قانونی خریداری و دانلود کرد.

افتخاری دیگر برای موسیقی ایرانی

m5

استاد موسیقی ایرانی و رهبر کر ارکستر سمفونیک تهران به پاس انجام خدمات فرهنگی به تاریخ و فرهنگ ایران و ارمنستان، نشان برجسته هنری ارمنستان بنام موسس خرناتسی فیلسوف و تاریخ شناس ارمنی را از طرف سرژ سرکیسیان، رئیس جمهور این کشور دریافت کرد.

این نشان به پاس انجام خدمات برجسته فرهنگی و هنری در عرصه موسیقی به ویژه جمع آوری آواهای ملی ایرانی و ارمنی، اجراهای متعدد، شناساندن فرهنگ دو کشور در عرصه‌های جهانی و بین‌المللی، تنظیم‌ های ماندگار در عرصه موسیقی دو کشور به این استاد ایرانی اعطا شده است.

اوهانیان از موسیقیدانان و رهبران برجسته موسیقی ایرانی است که به خاطر انجام فعالیت‌های هنری در عرصه موسیقی همواره در جشنواره‌ های داخلی و بین المللی حائز مدال‌های فراوانی شده است. او در سال ۹۴ نشان درجه یک هنری را از دست رئیس جمهور کشورمان دریافت نمود و داور و دارنده مدال طلا از فستیوال موسیقی ارمنستان (سه دوره) و داور جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر (هشت دوره) است.

اوهانیان در سال ۲۰۱۳ میلادی نیز، مدال طلا فستیوال موسیقی ارمنستان را دریافت کرده بود.

طوفان سونی ها در ۶ خرداد

کنسرت گروه موسیقی «سون» در آخرین شب تمدید شده خود، ششم خردادماه به همت موسسه فرهنگی و هنری «آوای دوران» (تهیه کنندگی رسول ترابی) در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی شهر تهران به روی صحنه رفت و با استقبال گسترده هوادارانش که بعضا از دیگر شهرها به پایتخت آمده بودند همراه شد.

این گروه با اجرای قطعات ریتمیک «من بی تو می‌میرم» و «باور» آغاز شد و سپس آرش قنادی، کیارش پوزشی و امیر قنادی به خوش‌و‌بش با مخاطبین پرداختند و بعد قطعه پرطرفدار «ستاره» با هم‌خوانی حضار اجرا شد.

«ادعا»، قطعه بعدی این کنسرت بود که با هنرنمایی نوازنده ساکسیوفون به اجرا درآمد. در ادامه نوبت به اجرای «نرو خواهش می‌کنم» و «یه راهی پیش روم بذار» از دومین آلبوم رسمی گروه سون رسید و پس از آن «هم‌دست» یکی از تک‌آهنگ‌های این گروه خوانده شد.

این گروه اما در اولین اجرای سال جدید، برای نخستین بار قطعه «دنیای بعد تو» که به تازگی در قالب موزیک‌ویدئو منتشر شده با همراهی و هم‌خوانی حاضرین اجرا کرد و در نهایت نوبت به اجرای «دوسِت دارم» رسید که به عنوان محبوب‌ترین قطعه گروه سون و یکی از موفق‌ترین آثار موسیقی پاپ در سال‌های اخیر شناخته می‌شود.

از نکات قابل توجه این کنسرت تشویق حضار به همراه موسیقی در قطعه «یه راهی پیش روم بذار» و همخوانی در قطعات «واست می میرم» و «دوستت دارم» بود.

درباره گروه سون

سون، هفت یا ۷ یک گروه موسیقی پاپ ایرانی است که اعضای آن امیر قنادی، آرش قنادی و کیارش پوزشی هستند. این گروه فعالیت خود را از ۱۳۷۶ شروع کرد. اعضای این گروه در سریال زمانه بازی کردند و آهنگ‌ های آن‌ها در این مجموعه مورد استفاده قرار گرفت.

seven
تصویر اجرای گروه سون در کنسرت کیش

همچنین در برنامه‌های مختلف تلویزیون چون رادیو هفت و امروزی‌ها به اجرای برنامه پرداخته‌اند. آرش قنادی (زادهٔ ۱۰ شهریور ۱۳۵۷ در تهران) سرپرست گروه و ساز تخصصی او کیبورد و آکاردئون است. برادر کوچکتر او، امیر قنادی (زادهٔ ۷ اردیبهشت ۱۳۶۲ در کرج) گیتاریست گروه و کیارش پوزشی (زادهٔ ۹ بهمن ۱۳۵۶ در بندرعباس) نوازنده پیانو و کیبورد است. به طور عمده امیر قنادی آهنگساز اصلی گروه است و کار تنظیم آهنگ‌ها بر عهده آرش قنادی و کیارش پوزشی است. علاوه بر ترانه‌سرایی برای کارهای خود و نیز دیگران، آهنگسازی و تنظیم نیز برای دیگر خوانندگان انجام می‌دهند

«فروغ» علیرضا قربانی منتشر شد

آلبوم «فروغ» با صدای «علیرضا قربانی» و آهنگسازی «سامان صمیمی» به تهیه‌کنندگی شرکت فرهنگی هنری «آهنگ اشتیاق» منتشر شد.

توزیع این مجموعه از صبح روز چهارشنبه دهم خرداد توسط شرکت پخش «جوان» آغاز شده و علاقه‌مندان می‌توانند علاوه بر مراکز معتبر فرهنگی و هنری سراسر کشور، برای دانلود قانونی اثر و شرکت در قرعه‌کشی ده بلیت کنسرت فروغ به سایت «بیپ تونز» مراجعه نمایند.

آلبوم فروغ شامل ده قطعه به نام‌های: عاشقانه، میخانه درافتاده، مستانه می‌گریزی، اشک، شهره شهر، خرقه رقصان، جام صبوحی، سجده عقل، تا بیکران و فروغ است. اشعار جدید‌ترین اثر علیرضا قربانی و سامان صمیمی از سروده‌های فروغ فرخزاد، مولانا، علیرضا کلیایی و مسعود کلانتری است.

بهنام ابوالقاسم، میلاد محمدی، پدرام فریوسفی، میثم مروستی، نیلوفر محبی، محسن عبادی، پانیذ فریوسفی، آتنا اشتیاقی، رضا فرهادی، زکریا یوسفی، بهتاش ابوالقاسم، درشن آنند، حسام ناصری و سامان صمیمی نوازندگانی هستند که در این آلبوم هنرنمایی کرده‌اند. شیوا سروش، مه‌گل صفدری، کامران عروج‌زاده و محمد حقیقی هم اعضای گروه کُر هستند.

m7
تصویر ایندکس سایت علیرضا قربانی

آلبوم فروغ به مدیریت اجرایی و تولید «علی اصغر رضوی»، امور اجرایی و هماهنگی «مهسا نعمت» و مدیریت روابط عمومی «وحید لشکری» تهیه و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

علیرضا قربانی در طرح جلد این آلبوم یادداشتی برای مخاطبانش با این مضمون نوشته است:

«آنچه فروغ فرخزاد را همانند نامش درخشان می‌سازد، پیوند مناسبی است که بین ادبیات کهن و شعر معاصر برقرار کرده. بیان احساساتش به ما نزدیک‌تر است اما اصالت و هویت خود را حفظ کرده. چیزی که شاید این روز‌ها ما نیز در موسیقی درحال تجربه آن هستیم، رسیدن به زبانی تازه با حفظ مفاهیم غنی موسیقی ایرانی برای روایت داستانی که هر زمان، دغدغه مشترک بشر بوده. چنان که حضرت حافظ می‌فرماید: یک قصه نیست غم عشق و این عجب کز هر زبان که می‌شنوم نامکرر است»

ghorbani

گفتنی است، اولین کنسرت آلبوم فروغ با صدای علیرضا قربانی در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود که شروع تور اجراهای زنده این آلبوم است. این خواننده سر‌شناس موسیقی اصیل ایرانی به همراه اعضای گروهش طی روزهای ۱۸ و ۱۹ خرداد در این سالن روی صحنه می‌روند.

درباره علیرضا قربانی

ghorbani2
علیرضا قربانی و گروه شمس در ایالات متحده

علیرضا قربانی در پانزدهم بهمن ماه سال ۱۳۵۱ در تهران متولد شد. علاقه ی شدید وی به فراگیری قرائت قرآن در کودکی، او را بر آن داشت تا در این راه نزد استادان بزرگی، به تحصیل این هنر بپردازد. در کنار یادگیری هنر قرائت قرآن، از عنفوان کودکی به یادگیری تصانیف قدیمی علاقه ی فراوانی داشت؛

بدین جهت از سال ۱۳۶۳ به طور جدی به فراگیری ردیف آوازی، تلفیق شعر و موسیقی، بینش و زیبایی شناسی در آواز موسیقی اصیل ایرانی همت گمارد و از محضر استادانی چون خسرو سلطانی ، بهروز عابدینی ، مهدی فلاح ، دکتر حسین عمومی، استاد احمد ابراهیمی بهره مند گردید.

“علیرضا قربانی از سال ۱۳۷۸ تا به اکنون به عنوان خواننده ارکستر ملی ایران به اجرای برنامه پرداخته است.” تحصیلات دانشگاهی و فارغ التحصیل شدن در رشته ی بیولوژی از دانشگاه شهید بهشتی، ایشان را از فراگیری موسیقی ایرانی دور نکرد، چنانکه آشنایی و معاشرت با استادانی چون علی تجویدی و فرهاد فخرالدینی دریچه های جدیدی از دنیای موسیقی ایران را به رویش گشود و ره آوردهای تازه ای از موسیقی ایرانی با نام های موسیقی گلها، برگ سبز و شاخه گل های رادیو را برایش به ارمغان آورد.

علیرضا قربانی از سال ۱۳۷۸ به عنوان خواننده ارکستر ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی به اجرای برنامه های متعدد در داخل و خارج از کشور پرداخته است. اجراهای متعدد در فستیوال های مهم موسیقی در نقاط مختلف دنیا که ماحصل آن در لوح های فشرده ای در اروپا منتشر یافته است.

ghorbani3
آلبوم قاف عشق با صدای علیرضا قربانی  با همت گروه موسیقی اشتیاق توسط سروش رسانه در سال ۱۳۸۸ منتشر شد

همچنین برگزاری کنسرت های موفق و پر بیننده در داخل و خارج از کشور و دریافت جوایز بسیار ، نام ایشان را در ردیف یکی از بهترین خوانندگان موسیقی اصیل ایرانی جای داده است. از آثار ایشان می توان به آلبوم موسیقی اشتیاق که در سال ۱۳۷۹ منتشر شده و محصول مشترک ارکستر موسیقی ملی ایران با آهنگسازی فرهاد فخرالدینی است، به عنوان اولین اثر اشاره کرد .

ghorbani4
روی جلد ۲ آلبوم وضعیت سفید و رفتم و بار سفر بستم به خوانندگی علیرضا قربانی

از آثار دیگر علیرضا قربانی :

۱-آلبوم موسیقی سریال تلویزیونی کیف انگلیسی با آهنگسازی فرهاد فخرالدینی در سال ۱۳۷۹

۲-آلبوم موسیقی سریال تلویزیونی شب دهم با آهنگسازی فردین خلعتبری در سال ۱۳۸۱

۳-آلبوم های فصل باران با آهنگ سازی مجید درخشانی در سال ۱۳۸۳

۴-آلبوم از خشت و خاک با آهنگسازی صادق چراغی در سال ۱۳۸۴

۵-آلبوم سوگواران خموش با آهنگسازی پژمان طاهری در سال ۱۳۸۵

۶-آلبوم روی در آفتاب با آهنگسازی صادق چراغی در سال ۱۳۸۵

۷-آلبوم سرو روان با آهنگسازی علی قمصری در سال ۱۳۸۷

۸-آلبوم سمفونی مولانا با آهنگسازی هوشنگ کامکار در سال ۱۳۸۷

۹-آلبوم قاف عشق از گروه موسیقی اشتیاق در سال ۱۳۸۸

۱۰-آلبوم رسوای زمانه با آهنگسازی استاد همایون خرم در سال ۱۳۸۸

۱۱-آلبوم جلوه ی گل ( اجرای کنسرت ۱۳۸۲ در کشور فرانسه) پخش به تازگی توسط شرکت آوای باربد اشاره کرد.

۱۲-آلبوم بر سماء تنبور در سال ۱۳۹۰

۱۳-آلبوم حریق خزان در سال ۱۳۹۱

۱۴-آلبوم هم آواز پرستوهای آه در سال ۱۳۹۱

۱۵-آلبوم قطره های باران در سال ۱۳۹۳

۱۶-آلبوم سودایی ( منتشر شده در فرانسه) در سال ۱۳۹۳

۱۷-آلبوم رفتم و بار سفر بستم در سال ۱۳۹۳

۱۸-آلبوم دخت پری وار در سال ۱۳۹۴

همچنین صدای گرم علیرضا قربانی را می توان در تیتراژ بسیاری از سریال های تلوزیونی از قبیل کیف انگلیسی، شب دهم، روشنتر از خاموشی ( ملاصدرا ) ، مدار صفردرجه، وضعیت سفید، تنهایی لیلا، کیمیا و سریال شهرزاد شنید.

علیرضا قربانی را در این نشانی دنبال کنید.

آلبوم هوادار منتشر شد

خبر بعدی از دنیای موسیقی کشور اینکه شهرام میرجلالی که پس از سال‌ها فعالیت در عرصه موسیقی اصیل ایرانی و شاگردی رامین صدیف، وارد عرصه موسیقی پاپ شده است، عصر روز جمعه ۵ خردادماه سال جاری طی مراسمی از نخستین آلبوم رسمی خود با عنوان «هوادار» رونمایی کرد.

m8

این مراسم در فرهنگسرای نیاوران با حضور وی، بهنام کریمی (آهنگساز و مدیر هنری و تولید)، علیشاه صمدی (تهیه‌کننده) و برخی عوامل آلبوم برگزار شد.

در این مراسم، بهنام کریمی در ابتدای صحبت‌های خود درباره فعالیت‌هایش توضیح داد: «حدود ۱۶ سال است که به‌عنوان آهنگساز و موزیسین فعالیت حرفه‌ای خودم را انجام می‌دهم و در این مدت‌ زمان با بسیاری از هنرمندان و خوانندگان مطرح کشور آثاری را تولید کردم.

اما همیشه دغدغه‌ای در امور مدیریتی و اجرایی این عرصه داشتم و همین مهم باعث شد موسسه «طنین آهنگ پارس» را تأسیس کنم که بتواند پایگاه خوبی برای تمامی هنرمندان با استعداد اعم از آهنگساز، ترانه‌ سرا، خواننده و هرکسی که سهم کوچکی در تولید یک قطعه موسیقی دارد، باشد و امیدوارم بتوانیم به این هدف برسیم.»

شهرام میر جلالی هم گفت «باعث افتخار من است نخستین مجموعه‌ای که از طریق موسسه «طنین آهنگ پارس» در اختیار شما قرار می‌گیرد آلبومی است که توسط خواننده‌ای بسیار توانا، بااحساس، بزرگ‌شده مکتب موسیقی سنتی و بااخلاق کاری نمونه تهیه‌شده است.»

آلبوم در روز بی نهایت منتشر شد

آلبوم سمفونی «در روز بی نهایت» اولین اثر رسمی «ارشک عزیزی» منتشر و راهی بازار موسیقی کشور شد. این در حالیست که همزمان با انتشار آلبوم، می توان آنرا از سایت «بیپ تونز» به قیمت ۱۴۹۹ تومان، به صورت قانونی خریداری و دانلود کرد. این اثر یک سمفونی برنامه‌ای است که روند پیشروی ملودی و هارمونی در آن، بر اساس یک روایت از پیش تعیین شده انجام می‌پذیرد.

به همین منظور، عزیزی از منظومه «منطق الطیر»، اثر عرفانی عطار نیشابوری برای روایت سمفونی خود بهره برده است. منطق الطیر، داستان سیر و سلوک سی مرغ برای یافتن سیمرغ؛ پرنده افسانه ای به زبان شعر است. ناگفته نماند در آلبوم «در روز بی‌نهایت» حدود ۴۵۰۰ بیت شعر عطار به ۱۲۲۲ میزان موسیقی برای ارکستر سمفونیک تبدیل شده است.

این اثر دارای پنج موومان (قطعه) است که داستان هر موومان با چند بیت از «منطق الطیر» روایت شده است. این پنج قطعه که در کنار هم حالتی شعرگونه و آهنگین دارند، به ترتیب «آوایی آشنا»، «گوید به من سخن»، «در روز بی‌نهایت»، «آتش اگر بگیرد» و «ققنوس هرگز نمیرد» نام دارند.

m9

نوازندگان «در روز بی نهایت» که اغلب از اعضای ارکستر سمفونیک تهران، ارکستر فیلارمونیک تهران یا ارکستر ملی ایران هستند، شامل ارغوان منتظری «فلوت»، حسام صدفی نژاد «اُبوا»، داریوش بیژنی «کلارینت»، میلاد عباسی «هورن»، مهسا خطیب‌زاده «ترومپت»، سپهر عباسی «ترومبون»، ارشک عزیزی «پیانو»، فرزان زاهدمنش «ویولن»، کیوان دباغی «ویولا»، و بهرنگ معتمدی«ویولنسل» هستند.

ارشک عزیزی دانش آموخته دانشگاه هنر است که پیش از این ساخت موسیقی چند فیلم، سریال، انیمیشن و تئاتر را بر عهده داشته است. همچنین اثر سمفونیک سه موومانی وی با نام «آرماگدون» به مدت سه ماه از رادیو EM انگلستان پخش شده است.

چه خبر از دنیای استیج تهران؟

m10

  • کنسرت علیرضا قربانی– ۱۸ و ۱۹ خرداد – تالار وحدت تهران
  • کنسرت گروه ترنگ (کردی و خراسانی) ۰ ۱۸ و ۱۹ خرداد- برج آزادی تهران
  • کنسرت ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی – ۱ تیر- تالار وحدت
  • کنسرت ارکستر مجلسی ایران- ۸ و ۹ تیر – تالار وحدت تهران
  • کنسرت گروه کر شباهنگ– ۹ تیر- تالار رودکی تهران
  • کنسرت گروه وحید اسد الهی– ۱۳ تیر- فرهنگسرای نیاوران
  • کنسرت ارکستر رتوریک– ۲۲ تیر- تالار اندیشه تهران
  • کنسرت گروه رخساره– ۲۴ و ۲۵ تیر- فرهنگسرای نیاوری (ویژه بانوان)
  • رسیتال گیتار کلاسیک لیلی افشار – ۳۰ تیر- فرهنگسرای نیاوران
  • کنسرت داریوش نظری– ۳۰ تیر- تالار وحدت
  • کنسرت دو نوازی ویولون و پیانو سروش زالی– ۳ مرداد – فرهنگسرای نیاوران
  • کنسرت علی لهراسبی– ۵ تیر- برج میلاد تهران
  • کنسرت فریدون آسرایی– ۹ تیر- برج میلاد تهران
  • کنسرت کاکوبند – ۱۲ تیر – سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران
  • کنسرت رضا یزدانی– ۱۵ تیر- برج میلاد تهران
  • کنسرت امید حاجیلی– ۲۰ و ۲۱ تیر- سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران
  • کنسرت علی عبدالمالکی– ۱۱ مرداد –سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران
m13
اگر قصد انتشار آلبوم موسیقی دارید، باید از این درگاه برای ورود به سامانه درخواست ثبت و صدور مجوز که مرتبط به دفتر موسیقی موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استاستفاده کنید. منبع:‌album.farhang.gov.ir

برای رزرو بلیط کنسرت های فوق الذکر با بهایی ارزان، می بایست در اسرع وقت با مراجعه به سایت ایران کنسرت، نسبت به خرید اینترنتی بلیط اقدام کنید.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود