آن چه که یک کودک در هر ماه از سال اول زندگی اش می تواند ببیند [تماشا کنید]

آن چه که یک کودک در هر ماه از سال اول زندگی اش می تواند ببیند [تماشا کنید]

بدون شک انسان موجودی شگفت انگیز است که علی رغم تحقیقات فراوان هنوز چیزهای زیادی در مورد آن نهفته باقی مانده و هر ساله زوایای جدیدی از زندگی این موجود پیچیده کشف می شود. در این میان مرحله ی نوزادی و کودکی و چگونگی تکامل انسان در این مرحله از زندگی بیش از هر مرحله ی دیگری شگفت انگیز است. شاید همه ی افراد تصور درستی از درک کودک در یک سال اول زندگی او نداشته باشند. همه نمی دانند که یک کودک از بدو تولد تا یک سالگی چه چیزهایی را می تواند بشنود، ببیند و یا درک کند. به همین دلیل در ادامه ی این مطلب شما را با هر آن چه که یک نوزاد از بدو تولد تا یک سالگی و در هر ماه می تواند ببیند آشنا خواهیم کرد.

بدون شک کودکان دنیا را متفاوت از آن چه که بزرگسالان می بینند خواهند دید  و تا ۲ سالگی قوه ی بینایی آن ها به طور کامل تکامل نخواهد یافت. با این وجود بیشترین تغییرات در قوه بینایی کودک در همان سال اول زندگی رخ خواهد داد. در هنگام تولد قوه بینایی یک نوزاد بین ۱۲ تا ۲۵ برابر کمتر از یک بزرگسال خواهد بود. دیافراگم های چشم یک نوزاد تازه متولد شده و در یک ماه اول تولد قدرت کافی برای تشخیص رنگ ها را نخواهند داشت. در ماه دوم تولد اندازه ی مردمک چشم بسیار کوچک بوده و به همین دلیل نور بسیار کمتری را جذب خواهد کرد در نتیجه اشیاء مات و غیرواضح بنظر خواهند رسید. تشخیص چهره ی اطرافیان در ماه سوم تولد رخ خواهد داد و کودک در این مرحله می تواند خصوصیات ظاهری چهره اطرافیانش مانند چشم ها و دهان آن ها را تشخیص دهد.

در ماه چهارم تولد قوه ی بینایی کودک به اندازه ی ۲ برابر زمان تولد خواهد بود و در ماه پنجم عضلات چشم آن قدر تقویت شده اند که درک عمیق کودک از اطرافش بیشتر از قبل خواهد شد. دیدن حالت سه بعدی دنیای اطراف در کودک در ماه ششم تولد ایجاد شده و در این زمان ارتباط و هماهنگی بسیار خوبی بین چشم و مغز کودک برقرار خواهد شد. در ماه هفتم کودک می تواند اشیاء و حرکات اطرافش را درک کرده و دنبال نماید. با بالاتر رفتن سن کودک و در سن هشت ماهگی کودک شروع به خزیدن و چهار دست و پا راه رفتن می کند که این موضوع تاثیر زیادی در بهبود هماهنگی بین دست و چشم کودک دارد و این هماهنگی در ماه نهم به چنان حدی می رسد که کودک می تواند به راحتی اشیاء را در دست بگیرد.

در ماه دهم بینایی کودک چنان قدرتی پیدا کرده که به راحتی قادر است فواصل را تخمین بزند. در دو ماه آخر سال اول زندگی قوه ی بینایی کودک چنان تقویت شده که وی به شدت کنجکاو خواهد شد اما برای تکامل کامل بینایی، کودک به یک سال دیگر زمان اضافه نیاز خواهد داشت.

منبع: businessinsider
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود