ترفندهایی برای دوستیابی بهتر و حفظ رابطه ها برای زمان طولانی‌تر

ترفندهایی برای دوستیابی بهتر و حفظ رابطه ها برای زمان طولانی‌تر

هیچ چیزی بهتر از داشتن دوستان شاد و پرانرژی نیست. وقتی زمان خود را در کنار افرادی سپری می کنید که همیشه مملو از انرژی های مثبت هستند، حالتان خوب می شود. درست برعکس این مساله هم مصداق دارد، آدم های همیشه غمگین و معترض که دائما به‌دنبال موضوعی برای شکایت می گردند و از عالم و آدم انتقاد می کنند، بدترین گروه برای دوستی و معاشرت بشمار می روند و توصیه می کنیم تا حد امکان از آن ها دوری کنید.

زندگی بسیار کوتاه تر و بی ارزش تر از آن است که عمر خود را در کنار چنین افرادی تلف کنید. در عوض به سراغ انرژی‌مثبت‌ها رفته و خودتان هم یکی از این افراد باشید.

برای اینکه بدانید چگونه می توان یک دوست و هم‌نشین عالی برای دیگران بود و موجب پایداری دوستی ها شد، از شما درخواست می کنیم تا گزینه های نوشته شده در زیر را مطالعه کنید. همراهمان باشید.

۱- تظاهر نکنید

در اولین قدم باید یاد بگیرید که خودتان باشید. از بقیه تقلید نکنید و به آن چه نیستید هم تظاهر نکنید. ممکن است گاهی با خود فکر کنید که به اندازه کافی برای دیگران جذاب و جالب نیستید، اما این را بدانید که این تفکر فقط در مغز شما وجود دارد و مردم بسیار پذیراتر از آنچه تصور می کنید، هستند.

۲- از معاشرت کردن نترسید

شاید ملاقات با افراد جدید کمی نگران‌کننده به‌نظر برسد. اما این را به یاد داشته باشید که در یک جمع، هر چه سعی کنید بهتر و خوش‌سخن‌تر باشید، احتمال اینکه کمتر موفق باشید، بیشتر است. وقتی خود واقعیتان باشید و به همان ترتیبی که همیشه ارتباط برقرار می کنید، رفتار کنید، شک نداشته باشید که بیشتر موردتوجه اطرافیان قرار خواهید گرفت.

۳-  پله‌پله پیش بروید

اگر اعتمادبه‌نفس کافی برای مواجه شدن با جمعیت زیادی را به طور یکجا ندارید، سعی کنید از جمع‌های کوچک، معاشرت کردن را تمرین کنید. مثلا با یک غریبه سر صحبت را باز کرده و سعی کنید به این ترتیب، مهارت های ارتباط اجتماعی خود را توسعه ببخشید.

۴- بیرون بروید

در یک کلاس آموزشی، کارگاه یا رویداد اجتماعی ثبت نام کنید.

برای برقراری ارتباطات اجتماعی لازم است از خانه بیرون رفته و در میان مردم حضور داشته باشید. اگر دوست زیادی ندارید و نمی دانید که کجا بروید و چه کنید، توصیه می کنیم در یک کلاس آموزشی، کارگاه یا رویداد اجتماعی ثبت نام کنید. در چنین اماکنی افراد متعدد با فرهنگ ها و باورهای گوناگون وجود دارند که می توانید در میانشان دوست خوبی برای خود پیدا کنید.

۵-  قدم اول را بردارید

وقتی احساس کردید که دیگر آمادگی کامل برای یافتن دوستان جدید را دارید، بدانید که وارد حلقه موفقیت شده اید. از مواردی که در ادامه ذکر کرده ایم استفاده کنید تا در روند دوستی های خود کاملا موفق و خوشحال باشید.

۶- قضاوت موجب شکست می شود

گاهی پیش می آید که ما نسبت به افرادی که با آنها آشنا می شویم، یک پیش‌فرض ذهنی داریم و تصور می کنیم که هیچ گونه شباهتی به روحیه و اخلاق ما ندارند. اما توصیه ما این است که به آن ها هم فرصت بدهید و شانس دوستی را از بین نبرید.

۷- علاقه‌مندی خود را نمایش دهید

اگر افرادی در جمع توجه شما را به خود جلب کردند، با نشان دادن اینکه دوست دارید حرف هایشان را بشنوید، علاقه و توجه خود را به آن ها نشان دهید.

این را به یاد داشته باشید که همه آدم ها دوست دارند دیده و شنیده شوند. پس اگر افرادی در جمع توجه شما را به خود جلب کردند، با نشان دادن اینکه دوست دارید حرف هایشان را بشنوید، علاقه و توجه خود را به آن ها نشان دهید.

۸- برای همدیگر وقت بگذارید

دوستی های جدید زمانی شکل محکمی به خود می گیرند که برای بقای آن تلاش کنید. برای صرف ناهار، سینما، مهمانی یا حضور در اماکن دیدنی با هم قرار گذاشته و سعی کنید بیشتر در کنار هم باشید.

۹- همیشه در تماس باشید

گاهی به دلیل مشغله های فراوان، در تماس بودن همیشگی با دوستان میسر نمی شود. اما این را به خاطر داشته باشید که در تماس بودن موجب بقای دوستی ها می شود. بنابراین، از رسانه های گوناگون از تلفن گرفته تا اینترنت استفاده کنید تا حتی اگر شده، چند دقیقه ای را با دوست خود صحبت کنید.

۱۰- دوست خوبی باشید

این اطمینان را به دوست خود بدهید که در مواقع سختی و حتی بیماری می تواند روی کمک شما حساب کند.

دوست خوب بودن این نیست که فقط در مواقع شادی و تفریح در کنار هم باشیم. برای اینکه دوستی خود را ثابت کنید، باید این اطمینان را به طرف بدهید که در مواقع سختی و حتی بیماری می تواند روی کمک شما حساب کند.

در آخر شاید بد نباشد یادآوری کنیم که برخورد اول همیشه در ذهن طرف مقابل می ماند. اولین تماس دو طرفه، مهم ترین فاکتور برای موفقیت در دوستی ها بشمار می رود. زبان بدن و سخنان شما به فرد مقابل شما نشان می دهد که آیا مشتاق شنیدن حرف های او هستید یا خیر!

منبع: brightside
مطالب مرتبط
بدون نظر

ورود