توصیه هایی برای کسانی که از شریک عاطفی شان دور هستند

توصیه هایی برای کسانی که از شریک عاطفی شان دور هستند

حقیقت آن است که ما نمی توانیم با همان ذهنیتی که از شکل معمول رابطه ی عاطفی داریم وارد رابطه ای شویم که شریک عاطفی مان فرسنگ ها از ما دور است. اما با کمی دوراندیشی و برنامه ریزی می توانیم از دچار شدن به مشکلات عاطفی که در چنین رابطه ای معمول است جلوگیری کنیم.

این توصیه ها کمک می کند تا این رابطه ی عاطفی از راه دور را رشد دهید و آن را به عشقی پایدار تبدیل کنید. البته دو مورد آخر را برای همه ی روابط توصیه می کنیم.

۱- در مواجهه با افکار منفی به خود زمان دهید

از صحبت کردن درباره ی افکار منفی خود یا سؤال هایی که دارید ترسی نداشته باشید. اما افکاری که به ذهن تان می آید را در لحظه بیان نکنید. به خودتان کمی زمان دهید و بعد از آن توجه داشته باشید که آیا کماکان همان احساس را دارید و یا سوالی که داشتید همچنان برایتان مطرح است یا خیر. به این ترتیب پی می برید که آن احساسات منفی پایدار نیستند. در حقیقت این احساسات، مداوم و با دلیل یا بدون آن، در درون ما شکل می گیرند و بعد از مدتی از بین می روند.

۲-  ترس ها و دغدغه هایتان را حضوری مطرح کنید

دشوارترین سؤال ها و اختلافات را برای زمان گفتگو با شریک عاطفی تان کنار نگذارید. به ویژه در تماس های تصویری و چت ها سوء تفاهم های زیادی به وجود می آید. این قانون طلایی را همیشه به خاطر داشته باشید که تنها زمانی که در کنار هم هستید درباره ی مسائل جدی با یکدیگر صحبت کنید.

۳- رفتارهای یکدیگر در زمان بروز مشکل را بشناسید و درک کنید

درباره ی احساسات تان صحبت کنید تا رفتار یکدیگر را در زمان بروز استرس یا اختلاف بشناسید. وقتی احساسات تان جریحه دار شده چطور رفتار می کنید؟ شریک عاطفی تان در زمان مشاجره چه رفتاری دارد؟ این شناخت به هر دوی شما کمک می کند تا در حل مشکلات موفق تر باشید. رفتارهای او را بشناسید، مدتی زمان دهید و بعد از آن مشکل اصلی را حل کنید.

۴- خلاق باشید

در کنار چت هایتان گاهی هم برای شریک عاطفی تان نامه بنویسید یا به او ایمیل بزنید. به رابطه ی عاطفی تان کمی شور و هیجان ببخشید. با او یک قرار ترتیب دهید و به دیدنش بروید یا با هدیه های کوچک غافلگیرش کنید.

۵- به زمان شخصی یکدیگر احترام بگذارید

انتظار آن را نداشته باشید که شریک عاطفی تان به همه ی پیغام هایتان در لحظه پاسخ دهد. بپذیرید که هر دوی شما زندگی ای مملوء از کار، اتفاقات غیر منتظره و امور شخصی دارید. درباره ی این مسأله با یکدیگر صحبت کنید؛ مواقعی که می توانید به صورت آنلاین با یکدیگر مکالمه کنید و مدت زمانی که آنلاین خواهید بود و به پیغام های یکدیگر پاسخ خواهید داد. این کار کمک می کند تا ارتباطی سالم و موفق داشته باشید.

۶- لذت بردن از زمان تنهایی خود را یاد بگیرید

شما می توانید انتخاب کنید که بابت دوری از شریک عاطفی تان غمگین باشید یا برای او شگفت انگیزتر از قبل باشید. یک سرگرمی جدید پیدا کنید، چیزهای تازه ای را امتحان کنید و با آدم های جدید معاشرت کنید. تجربه ها، کشف ها و افکار جدیدتان را با شریک عاطفی تان در میان بگذارید. از داشتن احساس شادی و هیجان نسبت به زندگی تان ترسی نداشته باشید. این شما را جذاب تر می کند!

۷- کارهای یکسانی را انجام دهید

سعی کنید کاری را پیدا کنید که هر دوی شما از انجام آن لذت می برید. این کار می تواند انجام یوگا، یادگیری رقص، مطالعه ی یک کتاب یکسان یا تماشای یک فیلم یکسان باشد. آن کار را باهم اما کیلومترها دور از هم انجام دهید. این کار باعث می شود تا بتوانید در گفتگوهایتان درباره ی یک موضوع جالب با یکدیگر صحبت کنید. اگر بخواهید در مکالمه هایتان تنها درباره ی علاقه و احساسات تان صحبت کنید، این رابطه دوامی نخواهد داشت.

۸- درباره ی زمان مکالمه ی تلفنی به توافق برسید

صحبت کردن با یکدیگر مسأله ی مهمی است اما صحبت بیش از اندازه می تواند مکالمه هایتان را به کاری خسته کننده تبدیل کند و رابطه ی شما را در معرض خطر قرار دهد. اما چطور در این کار به تعادل برسیم؟ این مسأله به هر دوی شما بستگی دارد. بهترین کار گفتگو و توافق درباره ی مدت زمانی است که هر دوی شما در طول یک هفته یا یک روز نیاز به صحبت با یکدیگر دارید. البته منظور از صحبت نه چت کردن، بلکه شنیدن صدای یکدیگر است.

۹-  صمیمیت را در تمام بخش های زندگی به وجود آورید

لازم است درباره ی راه های ایجاد صمیمیت و نزدیکی در تمام بخش های زندگی روزانه ی خود با یکدیگر صحبت کنید. برای مثال می توانید لحظه های صمیمانه ای را در گفتگوهای تصویری تان به وجود آورید (در زمان تماس تصویری با همدیگر صبحانه بخورید یا در انتخاب لباس با یکدیگر همراه شوید).

اگرچه تکنولوژی ارتباطات ما را آسان کرده است اما لازم است که این ارتباط را ویژه کنیم.

۱۰- حسادت تان را تحلیل کنید

تصمیم بگیرید که به شریک عاطفی تان اعتماد داشته باشید. علت حسادت تان را از خودتان جویا شوید. اعتماد به نفس تان پایین است یا به شریک عاطفی تان اعتماد ندارید؟ در هر دو حالت، اغلب حسادت ها نه بر پایه ی حقیقت، بلکه ناشی از احساسات ما هستند.

اگر شریک عاطفی تان حقیقتا مرتکب کاری می شود که باعث حسادت شما است، صادقانه و نه با غرض ورزی به احساس تان اعتراف کنید. صحبت درباره ی این موضوع هر چند دشوار است اما به هر دوی شما اعتماد به نفس زیادی می دهد.

بدون نظر

ورود