ارزش روز ۱۰ شرکت حوزه فناوری اطلاعات در بازار بورس ایران

شرکت های حوزه ICT، پیشتاز سودآوری در بازار سرمایه ایران

ارزش روز ۱۰ شرکت حوزه فناوری اطلاعات در بازار بورس ایران

بیش از ۷ میلیون نفر از هموطنان، دارای کد بورس هستند و درصد بالایی از این کد ها فعال هستند و سهمی در گردش  مالی صدها میلیارد تومانی بازار سرمایه کشور دارند. با وجود فراز و نشیب های تاریخی در بازار بورس ایران در یک دهه اخیر که شاخص کل را از مرز ۸۰ هزار واحد به ۶۰ هزار واحد و اکنون به بالای ۹۳ هزار واحد رساند، به نظر می رسد که در  قیاس با بازارهای موازی مثل مسکن و ارز  و طلا، بازار سرمایه به دلیل تنوع شرکت ها از صنایع مختلف و هم چنین شفافیت نسبی و قانون مداری قابل پیش بینی بر اساس علم تکنیکال و فاندمنتال، گزینه بهتری برای سرمایه گذاری بلند مدت روی سبد سهام متشکل از سهام شرکت هایی با صنایع دانش بنیان و شکوفا می باشد.

در بازار سرمایه ایران که یکی از بازارهای موفق بورس در آسیا به شمار می رود، بیش از ۷۰۰ شرکت در ده ها زمینه صنعتی مشغول به فعالیت هستند که حوزه هایی چون پتروشیمی، سیمان، قند، خودروسازی، پالایشگاهی، معدنی، درمانی، غذایی و امثالهم را در بر میگیرد. یکی دیگر از عرصه هایی که شماری از شرکت های پذیرفته  شده در بازار سرمایه ایران مشغول به کار هستند، صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات است که به نظر می رسد یکی از صنایع پیشرو و موفق بازار بورس کشورمان در سالهای آتی به دلیل دانش بنیان بودن این مجموعه و توسعه ICT در سطوح مختلف در ایران و جهان باشد. استقبال از شرکت های آی تی محور در بازار بورس خوب ارزیابی می شود و برای آشنایی خوانندگان محترم با این شرکتها، شماری از آن ها را در گفتار امروز سرویس دانستنی بررسی میکنیم.

با ما همراه باشید.

شرکت آسان پرداخت : ارزش روز ۳۴۰۰ میلیارد تومان

شرکت آسان پرداخت (آپ) در بازار دوم بورس ایران است. با ارزش ترین شرکت حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران در بازار بورس است که در  فهرست شرکت های برتر بازار سرمایه نیز به شمار می رود. ۲ میلیارد سهام دارد و ارزش روز هر سهم آن تا ۳۰ اردیبهشت ماه ۹۷ حدود ۱۷۰۰ تومان بوده است. ۹ درصد کل سهام نیز شناور می باشد. ارزش کل شرکت آسان پرداخت، ۳۴۰۰ میلیارد تومان می باشد. یعنی این شرکت آی تی محور، ارزش بازاری به مراتب بیشتری از ده ها شرکت بازار بورس مثل شرکت خودروسازی زامیاد، صنایع دریایی ایران و امثالهم دارد. ۱۸ درصد سهام این شرکت در اختیار شرکت گسترش فناوریهای نوین و ۲۰ درصد در اختیار صندوق رفاه و تامین آتیه و صندوق سرمایه گذاری بانک کشاورزی است که ترکیب سهامدار عمده را تشکیل می دهد.

شرکت ایران ارقام:  ارزش روز ۱۳۵ میلیارد تومان

شرکت ایران ارقام با نماد مرقام، در بازار اول بورس فعال است و ۵۰۰ میلیون سهام دارد که تا ۳۰ اردیبهشت ۹۷ قیمت هر سهم آن ۲۷۰ تومان می باشد. ۲۷ درصد سهام آن شناور است. ۳۰ درصد سهام مرقام در اختیار شرکت سرمایه گذاری سایه گستر سرمایه و ۱۸ درصد در اختیار شرکت سرمایه گذاری فرهنگیان و ۱۸ درصد نیز در اختیار کمیته امداد امام خمینی است. یک شخص حقیقی نیز ۱.۲ درصد کل سهام شرکت را در اختیار دارد. تولید دستگاه های ATM  از جمله فعالیت های ایران ارقام به شمار می رود. قیمت مرقام در ۱۲ خرداد ماه ۹۷  از مرز ۳۲۰ تومان فراتر رفت.

شرکت به پرداخت: ارزش روز ۱۳۵۰ میلیارد تومان

شرکت به پرداخت ملت با نماد پرداخت در بازار دوم بورس ایران حضور دارد و ۹۵۰ میلیون سهم دارد. قیمت هر سهم آن تا ۳۰ اردیبهشت ۹۷ حدود ۱۵۰۰ تومان بوده است. ۶ درصد کل سهام آن نیز شناور است. ارائه پشتیبانی کلیه خدمات ارائه کنندگان خدمات پرداخت (psp) اعم از موارد سخت افزاری و نرم افزاری و شبکه و تعمیر و نگهداری پشتیبانی و سایر اموری که با موضوع فوق مرتبط است در فهرست برنامه های شرکت به پرداخت قرار دارد. ۹۰ درصد سهام در اختیار شرکت گروه فن آوران هوشمند بهسازان فردا و ما بقی در اختیار شرکت مهدسی سیستم یاس ارغوانی و شرکت توسعه و مدیریت سرمایه صبا است.

شرکت خوارزمی: ارزش روز  حدود ۴۰  میلیارد تومان

شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی با نماد خوارزمی، در بازار دوم بورس ایران فعال است و تا ۳۰ اردیبهشت ۹۷ قیمت هر سهم آن ۲۳۵ تومان است. ۱۷۰ میلیون سهم دارد که درصدی از آن شناور می باشد. ۵۱ درصد سهام شرکت در اختیار شرکت سرمایه گذاری خوارزمی و ۶ درصد در اختیار بانک دی و ۶ درصد نیز در اختیار شرکت گروه سرمایه گذاری آتیه دماوند و شرکت سرمایه گذاری استان آذربایجان شرقی می باشد.

شرکت خدمات انفورماتیک: ارزش روز حدود ۹ هزار  میلیارد تومان

شرکت خدمات انفورماتیک ایران با نماد رانفور در بازار اول بورس ایران فعالیت دارد و ۲.۸ میلیارد تعداد سهام آن بوده که قیمت هر سهم آن تا ۳۰ اردیبهشت ۹۷ حدود ۲۹۰۰ تومان برآورد می شود. ۵ درصد کل سهام نیز شناور است. ۹۴  درصد سهام این شرکت در اختیار شرکت ملی انفورماتیک ایران  است.

شرکت داده  پردازی ایران: ارزش روز حدود ۱۵۰ میلیارد تومان

شرکت داده پردازی ایران با نماد مداران در بازار دوم بورس ایران فعال است و ۶۵۰ میلیون سهم دارد که تا ۳۰ اردیبهشت۹۷ قیمت هر سهم آن ۲۸۰ تومان برآورد می شود. ۲۲ درصد کل سهام نیز شناور است. ۵۰ درصد سهام شرکت داده پردازی ایران در اختیار بانک رفاه کارگران، ۲۵ درصد در اختیار مجتمع اقتصاد کمیته امداد امام خمینی و ۳ درصد در اختیار شرکت توسعه تجارت و سرمایه پایدار امداد است.

شرکت کارت اعتباری  کیش: ارزش روز ۶۰۰ میلیارد تومان

شرکت کارت اعتباری کیش با نماد رکیش در بازار دوم بورس ایران فعال است و ۲ میلیارد سهام دارد و قیمت هر سهم آن تا ۳۰ اردیبهشت ۹۷ حدود ۳۰۰ تومان است. ۱۴ درصد کل سهام نیز شناور می باشد. ۳۵ درصد کل سهام رکیش در اختیار شرکت سرمایه گذاری ایرانیان ، ۱۶ درصد در اختیار بانک تجارت، ۱۵ درصد در اختیار شرکت سرمایه گذاری خوارزمی، ۱۰ درصد در اختیار شرکت سرمایه گذاری توسعه گوهران امید و ۴ درصد هم در اختیار یک شخص حقیقی است.

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان: ارزش  روز حدود ۱ هزار میلیارد تومان

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان با نماد رتاپ در بازار اول بورس ایران است و ۳.۶ میلیارد سهام دارد که تا ۳۰ اردیبهشت ۹۷ قیمت هر سهم آن ۲۴۰ تومان می باشد. ۱۶ درصد کل سهام نیز شناور است. ۵۳ درصد سهام در اختیار شرکت گروه داده پردازی بانک پارسیان، ۱۳ درصد در اختیار بانک تجارت، ۹ درصد در اختیار شرکت سرمایه گذاری اتیه پارسیس پارس، ۱.۷ درصد در اختیار شرکت تجارت الکترونیک پارسیان و ۵ درصد در اختیار شرکت های سرمایه گذاری خوارزمی، توسعه نوردانا، امید لوتوس و نور کوثر ایرانیان است.

شرکت همکاران سیستم: ارزش روز حدود ۵۰۰ میلیارد تومان

شرکت همکاران سیستم با نماد سیستم در بازار دوم بورس ایران فعال است و ۹۵۰ میلیون قطعه سهم دارد که ۱۷ درصد آن شناور می باشد.  تا ۳۰ اردیبهشت ۹۷ قیمت هر سهم، ۵۰۰ تومان بوده است. ۷۸ درصد سهام در اختیار شرکت مدیریت سرمایه گذاری آینده نگر دانا، ۲ درصد در اختیار شرکت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و ۲ درصد نیز در اختیار شرکت جی ای آف اس پی سی است.

شرکت افرا نت: ارزش روز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان

شرکت افرا نت با نماد افرا در بازار اول فرا بورس ایران فعال است و ۵۰۰ میلیون قطعه سهم دارد که تا ۳۰ اردیبهشت ۹۷ قیمت هر سهم آن حدود ۲۱۵ تومان بوده است. ۲۶ درصد سهام آن در اختیار شخص حقیقی، ۲۰ درصد در اختیار شرکت پیشتازان تجارت ویستا، ۲۰ درصد در اختیار شرکت توسعه سرمایه گذاری دریا ساحل ایرانیان و ۲۰ درصد نیز در اختیار شرکت توسعه تجاری مجازی سارینا می باشد.

راهنمای فعالیت در بازار بورس ایران

بازار بورس ایران در روزهای پایانی بهار ۹۷ فرصت های فوق العاده ای برای خرید سهامی که با افت شدید قیمت مواجه شده اند همراه شده و فرصتی  عالی برای خرید سهام با دید بلند مدت خواهد بود. حرفه ای های بورس، کنتور، خصدرا و شبندر با سودهای چند هزار درصدی را فراموش نمیکنند. این سودها را در شرکت های آی تی ایران در ایران ۱۴۰۰ میتوان در اختیار داشت.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۶ نظر

ورود

  • علی خرداد ۱۱, ۱۳۹۷

    در رابطه با بورس اینو بگم که اینجا بورس همش سیاه بازیه
    طرف یه شرکت سوری میسازه با کاغذ بازی و ارقام الکی ارزش شرکتشو صد میلیارد تومن قلمداد میکنه میبرتش بورس سهامو میفروشه پولشو میگیره و بعدم سهامدارا میمونن و یه شرکت که حتی یه ادرسم ندارن
    این کشورای خارجی هستن که طرف میخواد وارد بورس بشه باید به یه اعتبار خاصی برسه و تا وقتی فعالیت و تلاش نکنه به این اعتبار نمیرسه
    این خارجه که طرف بخواد ده دلار اینور اونور کنه بازرسای اقتصادیشون میفهمن چه برسه به بورس راه پیدا کنه
    اینجا طرف یه مرغداری داشت وارد بورس استان کرد. با زد و بند و بعدم یه عده مردم بی خبر اومدن خریدن
    مرغداریشو یازده سال پیش بالای یک میلیارد تومن قالب کرد. ولی تو واقعیت مرغداریش یه سوله ی دویست متری با پنج شش هزارتا مرغ بود. کلا پنجاه میلیون تومن اون موقع ارزش نداشت.
    بورس اینه در واقع
    سهام شرکتایی که واقعا ارزش داره مثل مخابرات نفت کشتیرانی و این شرکتایی که اینجا اسم بردین محاله دست مردم عادی باشه. اصلا نمیزارن یه فرد عادی موقعیت خریدشو داشته باشه
    کارگزارا خودشون کلی مشتری دست به نقد برا این شرکتا دارن تازه اگه به دست کارگزار برسه.

    • علی زمانی خرداد ۱۹, ۱۳۹۷

      علی آقا شما خیلی سیاه نمایی فرمودین
      شرکت هایی که فرمودین، اینقدر سهامدار دارند که بنده حقیر هم سهامدارش هستم و هزارن نفر دیگه! همه شرکت هایی که در بورس هست شما فردا میتونی هر اندازه خواستی سهامش رو بخری. مخصوصا که الان همه شرکت ها در کف هست و وقت بز خری به قول بورس ها 🙂 کارگزار نقش واسطه داره. نقشی در خرید و فروش و تعیین قیمت ندارد. اما اینکه شرکت های ورشکسته هم در بورس هستند درست هست. اما اینکه فرمودین سهامدار شرکتی میشیم که ادرس نداره و با کاغذ درست شده!! صحیح نیست. هیچ شرکتی در بازار بورس ایران اینگونه که می فرمایید نیست. اگر مصداقی دارید، روشن بفرمایید

  • Fariid خرداد ۱۱, ۱۳۹۷

    بسیار عالی بود.خیلی ممنون از نویسنده محترم

  • Amin مرداد ۱۶, ۱۳۹۷

    روز خوش. شرکت خدمات انفورماتیک داره غوغا میکنه. ۱۷۰۰ درصد افزایش سرمایه مجانی در ۵ سال. گاو شیرده هست

  • Parisa مرداد ۱۶, ۱۳۹۷

    مجمع شرکت رانفور دیروز شرکت کردم. یکی از فوق العاده ترین شرکت های فناوری اطلاعات ایران است. بزودی یه ابر دیتا سنتر راه میندازه. این سهم رو دریابید. خیلی کار خوبی میکنید سهام معرفی میکنید.

    • علی زمانی مرداد ۱۶, ۱۳۹۷

      از شما ممنونم پریسا خانم
      توضیح مختصر و خوبی دادین. همانطور که فرمودین، شرکت رانفور از پر سود ترین و پر آتیه ترین شرکت های بورس است که در گزارش به آن اشاره شده است. ۲۰ برابر شدن قیمت سهم در عرض ۶ سال، سود خوبی را نصیب سهامداران این سهم کرده است.