بر اساس یک تحقیق گسترده «هند» خطرناک ترین کشور برای زنان تشخیص داده شد

بر اساس یک تحقیق گسترده «هند» خطرناک ترین کشور برای زنان تشخیص داده شد

تحقیقی جدید نشان می دهد که هند به دلیل خطر بالای تحت تعرض جنسی همراه با خشونت قرار گرفته و شرایط شبه برده داری، خطرناک ترین کشور برای زنان محسوب می شود. اگر چه تجاوز به زنان و سپس قتل آن ها همواره یکی از معضلات بزرگ زنان در جامعه هند به شمار می آمده است اما در سال های اخیر شاهد جنجالی های زیادی در این مقوله بوده ایم که مورد اخیر آن تجاوز گروهی به ۴ فعال مدنی در این کشور بود که بیش از پیش نگرانی ها را در مورد خشونت علیه زنان در جامعه هند و نادیده گرفته شدن این موضوع از طرف دولت افزایش داد.

خشونت علیه زنان

بنیاد تامپسون رویترز در گزارشی که روز سه شنبه منتشر کرد از ۵۵۰ کارشناس در مورد مسایل زنان سوال شده بود که نتایج نشان می داد کشور هند خطرناک ترین کشور در زمینه خشونت جنسی علیه زنان و همچنین قاچاق انسان برای کارهای روزمره، کار اجباری، ازدواج اجباری و برده داری جنسی است. همچنین هند خطرناک ترین کشور جهان در زمینه سنت های فرهنگی دارای تاثیر منفی نسبت به زنان شناخته شده است و وضعیت زنان در این کشور را به خاطر سنت های فرهنگی تبعیض آمیز و غیرانسانی مانند اسید پاشی، ختنه زنان، ازدواج کودکان و شکنجه جسمی آن ها بسیار اسفبار توصیف کرده است.

خشونت علیه زنان

۷ سال پیش در تحقیقی شبیه به تحقیق کنونی، هند چهارمین کشور خطرناک برای زنان تشخیص داده شده بود که با افزایش تعداد تعرض ها و خشونت های بی سابقه علیه زنان در سال های اخیر، این کشور را به رتبه اول این موضوع ناخوشایند رسانده است. مشکلات مربوط به خشونت و تجاوز به زنان در سال ۲۰۱۲ برای اولین بار به طور گسترده جنجال برانگیز شد، پس از آن که یک دانشجوی زن جوان در دهلی توسط تعدادی مرد در یک اتوبوس به صورت دسته جمعی مورد تجاوز قرار گرفته و سپس به قتل رسید.

خشونت علیه زنان

علیرغم واکنش و اعتراض گسترده و قابل توجه مردم به این حادثه تاسفبار و خواست مداوم فعالان حقوق زنان برای بهبود امنیت زنان در جامعه هند، هنوز هم هر روزه بیش از ۱۰۰ مورد تعرض جنسی در این کشور به ادارات پلیس گزارش می شود. ۹ مورد از ۱۰ کشوری که در لیست خطرناک ترین کشورها برای زنان قرار دارند از کشورهای آسیایی، خاورمیانه و آفریقایی هستند. ایالات متحده نیز در رتبه دهم این فهرست قرار داشته و تنها کشور غربی است که در ۱۰ کشور بالای فهرست جای گرفته است.

خشونت علیه زنان

بنیاد تهیه کننده گزارش البته گفته است که این نتیجه بسیار با جریان #MeToo در ارتباط بوده و افزایش آگاهی نسبت به تعرضات و بدرفتاری های جنسی در هالیوود که در اواخر سال ۲۰۱۷ و اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی خبرساز شده تاثیر زیادی در ورود ایالات متحده به این فهرست داشته است. بر اساس این تحقیق، ایالات متحده در زمینه خشونت علیه زنان از جمله تجاوز، بدرفتاری جنسی، اجبار به رابطه جنسی و نبود دسترسی به عدالت در پرونده های تجاوز رقابت تنگاتنگی با سوریه برای قرار گرفتن در رتبه سوم داشته و در موضوع خشونت های غیرجنسی علیه زنان نیز در رتبه ششم قرار می گرفت اما در نهایت رتبه دهم این فهرست را بدست آورد.

خشونت علیه زنان

کشور جنگ زده افغانستان در این رده بندی مقام دوم را به خود اختصاص داده است که بدترین کشور در زمینه خشونت غیرجنسی علیه زنان شناخته شده است که شامل خشونت ناشی از جنگ داخلی و همچنی خشونت های خانگی است. در زمینه دسترسی به بهداشت و منابع اقتصادی و همچنین تبعیض علیه زنان نیز افغانستان رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. سوریه که بیش از ۷ سال است در آتش جنگ داخلی و نیابتی می سوزد در این رتبه بندی در جایگاه سوم قرار دارد. در زمینه خشونت جنسی و نبود دسترسی به بهداشت در مورد زنان، سوریه مقام دوم را اشغال کرده و در زمینه آزار و اذیت و تهدید علیه زنان نیز همراه با ایالات متحده در رتبه سوم قرار می گیرد.

خشونت علیه زنان

در تحقیق مشابهی که ۷ سال پیش توسط همین موسسه انجام شد، کشورهای افغانستان، جمهوری دموکراتیک کنگو، پاکستان، هند و سومالی به ترتیب خطرناک ترین کشور ها برای زنان تشخیص داده شدند. رهبران جهان ۳ سال پیش توافق کردند که تا سال ۲۰۳۰ خشوت و تبعیض علیه زنان و دختران را به مقدار قابل توجهی کاهش دهند که آن ها نیز زندگی آزادانه ای داشته و بتوانند همانند مردان در فعالیت های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی حضور پیدا کنند. اما با وجود همه تلاش ها، برآورد می شود که از هر ۳ زن در جهان، یک نفر در طول زندگی خود مورد خشونت جسمی یا جنسی قرار می گیرد.

خشونت علیه زنان

ازدواج کودکان هنوز هم در جهان بیداد می کند و ۷۵۰ میلیون زن و دختر قبل از رسیدن به سن ۱۸ سالگی مجبور به ازدواج شده اند که به بارداری در نوجوانی منجر می شود که خود خطرات غیر قابل انکاری برای سلامت این زنان کم سن و سال و به خطر انداختن تدریس و فرصت های آنان دارد.

بر اساس این تحقیق، خطرناک ترین کشورها برای زنان به ترتیب زیر هستند:

  1.  هند
  2. افغانستان
  3. سوریه
  4. سومالی
  5. عربستان سعودی
  6. پاکستان
  7. جمهوری دموکراتیک کنگو
  8. یمن
  9. نیجریه
  10. ایالات متحده

۷ واقعیت جالب و باورنکردنی در مورد زنان که خود نیز از آن بی اطلاعند

چرا زنان فرانسوی چاق نمی‌شوند؟

به پسران خود بیاموزید که به زنان احترام بگذارند

۱۳ ادعای جالب در مورد زنان که در کمال ناباوری صحت دارند

منبع: cnn
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • کیوان تیر ۶, ۱۳۹۷

    کارمون به جایی رسیده که از نبودن نام ایران در این لیست خوشحال میشم
    مورد عجیب رتبه آمریکا در این لیست است که بازگوی چیز های زیادی است