شرایط کشورهایی که بیشترین مهاجران غیرقانونی را در ایالات متحده دارند چگونه است؟

شرایط کشورهایی که بیشترین مهاجران غیرقانونی را در ایالات متحده دارند چگونه است؟

این روزها در ایالات متحده هیچ چیز به اندازه خبر تایید فرمان مهاجرتی ترامپ مبنی بر منع ورود شهروندان چند کشور مسلمان و از جمله ایران به خاک این کشور توسط دادگاه دیوان عالی و البته جدا کردن والدین مهاجر از فرزندانشان در مرز خبرساز و جنجالی نشده است. در دو هفته اخیر که گزارش های متعددی مبنی بر جدا شدن کودکان و والدین مهاجر در مرزهای ایالات متحده شنیده می شد، همه از این که چنین کاری درست و انسانی نیست صحبت می کردند و البته دولت ترامپ نیز اصلاحاتی را در این زمینه انجام داد هر چند همچنان از کار خود و رویه سختگیرانه خود علیه مهاجران غیرقانونی دفاع کردند.

دستور مهاجرتی ترامپ

اما در این میان هیچ کس از این حرف نمی زند که شرایط زندگی در کشورهای خود این مهاجرین تا به چه اندازه بغرنج است که آن ها را وادار به چنین سفری خطرناک و جدا شدن از فرزندانشان می کند. در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با شرایط اقتصادی و اجتماعی کشورهایی آشنا کنیم که بیشترین مهاجران غیرقانونی را در ایالات متحده دارند (هندوراس، گواتمالا و السالوادور).

هندوراس

سرانه درآمد ناخالص ملی: ۲.۱۵۰ دلار

جمعیت زیر خط فقر: ۶۰.۹ درصد

دستور مهاجرتی ترامپ
مادر و پسری اهل هندوراس که در تاریکی و نزدیک مرز مکزیک و ایالات متحده در تگزاس پیدا شدند. مهاجران غیرقانونی در طول رودخانه ریو گرانده در مکزیک به سمت ایالت متحده حرکت کرده و در جنگل های منطقه گم می شوند.

زندگی در هندوراس: به عنوان دومین کشور فقیر آمریکای مرکزی، هندوراس از توزیع به شدت ناعادلانه ثروت و درآمد رنج می برد و میزان بیکاری در این کشور بیداد می کند. خشونت های گروه های خلافکار که به طور گسترده و آزادانه در کشور جولان می دهد باعث بی ثباتی و عدم امنیت در کشور شده است. این گروه های خلافکار شبه مافیایی از مردم هندوراس مبالغی را تحت عنوان «مالیات جنگ» طلب می کنند که در صورت پرداخت نشدن توسط مردم فقیر کشور می تواند مرگ آن ها به دست این گروه ها را در پی داشته باشد.

دستور مهاجرتی ترامپ
پلیس هندوراس پسر نوجوانی را گرفته است که در سال ۲۰۱۶ پدرش به دلیل نپرداختن «مالیات جنگ» به گروه های خلافکار این کشور کشته شد.

کارن گالو، ۳۲ ساله، یک مهاجر غیرقانونی اهل هندوراس که این روزها برای پناهنده شدن به ایالات متحده همراه با گروه بزرگی از مهاجران دیگر به مرز این کشور با مکزیک آمده در این باره چنین می گوید:” در هندوراس نه کاری وجود دارد، نه عدالتی و نه قانونی”. برخی از مهاجرانی که سودای رهایی از وضع موجود در هندوراس را دارند افراد تراجنسیتی هستند که در هندوراس مورد اذیت و آزار قرار گرفته اند.

السالوادور

سرانه درآمد ناخالص ملی: ۳.۹۲۰ دلار

جمعیت زیر خط فقر: ۳۸.۲ درصد

دستور مهاجرتی ترامپ

زندگی در السالوادور: السالوادور یکی از بالاترین نرخ های قتل را در جهان دارد و دار و دسته های جنایتکار براحتی زندگی مردم را تهدید می کنند. یک زن مهاجر غیرقانونی ۳۸ ساله اهل السالوادور می گوید که برایش قابل درک است که همه نمی توانند در ایالات متحده پذیرفته شوند “اما چاره دیگری ندارم، اگر در السالوادور بمانم کشته خواهم شد”. در دهه های اخیر نیز شرایط اقتصادی وخیم و فجایع طبیعی در فرار مردم این کشور و تلاششان برای ورود به ایالات متحده به صورت مهاجر غیرقانونی بیش از هر عامل دیگری موثر بوده است.

گواتمالا

سرانه درآمد ناخالص ملی: ۳.۷۹۰ دلار

جمعیت زیر خط فقر: ۵۹.۳ درصد

دستور مهاجرتی ترامپ
تظاهر کنندگان گواتمالایی استعفای جیمی مورالس، رییس جمهور این کشور را به دلیل «عدم توانایی در حکومت کردن» و فساد خواستار هستند.

زندگی در گواتمالا: تقریباً نیمی از کودکان گواتمالایی زیر ۵ سال دچار سوء تغذیه مزمن هستند و این کشور یکی از بالاترین نرخ های سوء تغذیه در جهان را داراست. گواتمالایی ها به دلیل عدم ثبات سیاسی، اقتصادی و البته فجایع طبیعی تاریخ درازی در مهاجرت به صورت قانونی و غیرقانونی به مکزیک، کانادا و ایالات متحده دارند. بیش از نیمی از مردم این کشور در فقر به سر می برند و ۲۳ درصد نیز با فقر مطلق دست و پنجه نرم می کنند، یعنی این مقدار از مردم این کشور با درآمد روزانه تنها ۱.۲۵ دلار زندگی خود را می گذرانند.

دستور مهاجرتی ترامپ
یک نوجوان مهاجر گواتمالایی که به صورتی غیرقانونی وارد ایالات متحده شده است. اگر چه وی را از والدینش جدا نکرده اند اما وی مجبور است که یک مچ بند مجهز به سیستم جی پی اس به پای خود ببندد تا تحت کنترل پلیس باشد.

بدین ترتیب این مهاجران غیرقانونی خطر سفر به مرز مکزیک با ایالات متحده، همچنین کشته شدن به دست قاچاقچیان انسان و نگهبانان مرزی و البته جدا شدن از فرزندانشان را به جان می خرند تا به رساندن خود به ایالات متحده از فقر و ناامنی مسلط بر کشور خود نجات یابند.

از تحصیل با کیفیت تا تحقق رویای پولدار شدن؛ دلایل مهاجرت جوانان ایرانی

نقاشی ها و کارهای گرافیکی هنرمندان سراسر جهان در پاسخ به قانون ترامپ علیه مهاجران

۱۰ پلاکارد اعتراضی بسیار جالب و بامزه به سیاست های ضد مهاجرتی دونالد ترامپ

با ثروتمندترین مهاجران امریکا آشنا شوید

منبع: cnn
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود