آشنایی با مواد غذایی سرطان زا و کاهش ابتلا به سرطان

آشنایی با مواد غذایی سرطان زا و کاهش ابتلا به سرطان

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

امروزه سرطان بیماری بسیار شایعی در جهان است و میلیون‌ها نفر با آن گریبان‌گیر هستند. تشخیص و درمان سریع این بیماری می‌تواند در روند بهبود آن بسیار کمک‌کننده باشد.

یکی از عواملی که می‌تواند منجر به پیشگیری از ابتلا به سرطان باشد داشتن رژیم غذایی مناسب است. در این مطلب سعی کرده‌ایم شما را با مواد غذایی سرطان‌زا آشنا کنیم تا با حذف آن‌ها از رژیم غذایی خود، احتمال ابتلا به سرطان را در خود و خانواده‌تان کاهش دهید. البته اگر برای بعضی از این موارد روش طبخ درستی را به کار گیرید دیگر مشکلی برای سلامتی شما به وجود نمی‌آورند. اگر این کار را به طور جدی انجام دهید می‌توانید مسیر جدیدی را برای سبک زندگی خود برگزینید؛ اگرچه در خیلی از موارد ترک عادت بسیار سخت است.

آشنایی با مواد غذایی سرطان زا وکاهش ابتلا به سرطان

مورد اول نوشابه است. نوشابه‌های گازدار هیچ‌گونه ارزش غذایی ندارند و با داشتن قند زیاد فروکتوز وارد بدن شما می‌کنند. این ماده در کبد باقی می‌ماند و باعث می‌شود بدن شما نسبت به سرطان آسیب‌پذیرتر باشد. از بین نوشیدنی‌های گازدار، نوشابه سیاه مخرب‌ترین نوع آن است که دارای رنگ مصنوعی نیز است که این ماده نیز سرطان‌زاست. پیشنهاد ما برای شما این است که هنگام مصرف نوشابه درنگ کنید و از آبمیوه‌های طبیعی استفاده کنید.

مورد دوم چیپس است. همگی می‌دانیم که چیپس یکی از تنقلات بسیار محبوب و پرطرفدار در میان همه‌ی سنین است. اما چیپس دارای مواد نگهدارنده، نمک، اسید چرب ترانس و ماده‌ی سرطان‌زای شناخته‌شده‌ای است. این ماده سرطان‌زا در همه موادی که در دمای بالا گرما می‌بینند و به شکل چیپس درمی‌آیند وجود دارد. بنابراین ترجیحا از مواد خوراکی که سرخ‌شدنی هستند دوری کنید.

از مصرف انواع غذاهای رژیمی خودداری کنید. امروزه بسیاری از مواد غذایی با نام‌های رژیمی در بازار به فروش می‌رسند. جالب است بدانید در فرآیندی که چربی غذاها حذف می‌شود غذا دیگر طعم خوبی ندارد. بنابراین تولیدکننده‌ها بعد از این کار به استفاده از سدیم و شیرین‌کننده مصنوعی روی می‌آورند که این مواد سرطان‌زا همگی وارد بدن شما می‌شود. بنابراین ترجیحا از مصرف مواد غذایی که دارای مواد نگهدارنده زیاد هستند خودداری کنید. اگر دغدغه‌ی کاهش وزن دارید بهتر است از غذاهای طبیعی و رژیم‌های طبیعی استفاده کنید.

گوشت قرمز کبابی نخورید. گوشت قرمز حاوی پروتئین و اسید چرب اشباع است. بنابراین نحوه‌ی طبق این ماده‌ی غذایی بسیار مهم است و باید در مصرف آن دقت شود. هنگامی که در حال کبابی کردن گوشت هستید اگر لکه‌های سیاه و زغالی روی آن ایجاد شد، این ماده سرطان‌زاست که در اثر گرما به وجود می‌آید. بنابراین اگر دوست ندارید سرطان لوزالمعده بگیرید از مصرف این نوع گوشت کبابی خودداری کنید.

کنسرو گوجه فرنگی استفاده نکنید. هنگامی‌که سبزیجات فریز می‌شوند برای افزایش ماندگاری و محافظت آنها سدیم بسیاری به آن‌ها اضافه می‌شود و مواد مفید و مغذی کمتری دارند. اما مساله با این مواد نگهدارنده نیست. معمولا قوطی‌های کنسرو را از ماده‌ای شیمیایی به نام بی‌پی‌اِی پوشش می‌دهند که یک بازدارنده هورمونی است. هر غذایی که داخل کنسرو باشد به میزان کمی با ماده‌ی موجود در قوطی مخلوط می‌شود اما اگر ماده‌ی داخل کنسرو اسیدی باشد – مثل گوجه فرنگی- میزان این مخلوط‌‌ شدگی بیشتر است. البته برخی از کنسروها قوطی‌هایی دارند که عاری از این ماده است و بهتر است یا از کنسرو استفاده نکنید، یا آنهایی را انتخاب کنید که این ویژگی‌ را دارا باشند.

آشنایی با مواد غذایی سرطان زا وکاهش ابتلا به سرطان
سالمون پرورشی نخورید.

سبزیجات یا میوه‌هایی که ارگانیک نیستند. مواد غذایی غیرارگانیک به این دلیل ارزان‌تر هستند که در فرآیند تولید آنها به میزان زیاد سم یا کود استفاده می‌شود که این موارد می‌توانند بسیار مضر باشند و اختلالات زیادی را در بدن به وجود آورند. بنابراین به شما توصیه می‌کنیم برای اینکه عمر بیشتر و زندگی سالم‌تری داشته باشید از مواد غذایی ارگانیک به رغم گران‌تر بودن استفاده کنید.

مارگارین مصرف نکنید. اگر به جای کره از مارگارین استفاده می‌کنید باید بدانید که این ماده دارای اسید چرب ترانس است و احتمال سرطان را بیشتر می‌کند. روغن‌ها به طور کلی در فرآیند تولید گرمای زیادی را تحمل می‌کنند که این باعث به وجود آمدن ماده‌ای شیمیایی در روغن می‌شود که هنگام هضم سموم خطرناکی را وارد بدن می‌کند. بنابراین پیشنهاد ما این است که به جای جایگزین کردن ماده‌ای با کره،‌ در استفاده از آن مراعات کنید.

عامل بعدی نیز روغن‌های هیدروژنه است. بر خلاف تصور روغن‌های گیاهی آن‌چنان هم سالم نیستند. چراکه طی فرآیندی به نام هیدروژنه شدن ایجاد می‌شوند و شامل مقدار زیادی اسید چرب امگا۳ هستند که می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد. بنابراین سعی کنید بر خلاف تبلیغات در فضای آنلاین گسترده، در خانه از روغن سویا و زیتون استفاده کنید.

پف فیل مایکروویوی درست نکنید. کما اینکه درست کردن پف فیل در مایکروویو بسیار ساده است اما پاکت‌های آن خیلی سمی هستند. این پاکت‌ها با ماده‌ای سرطان‌زا پوشش‌دهی شده‌اند. کره‌ای که در آنها استفاده شده نیز سرطان‌زاست. پس بهتر است دانه‌های ذرت را خودتان بخرید و در خانه طعم‌دار کنید.

سالمون پرورشی نخورید. مواد غذایی که سالمون وحشی با آن تغذیه می‌شود مواد طبیعی و انواع بی‌مهرگان کوچک و ماهی‌های مختلف است. این ماهی معمولا صورتی‌رنگ است. اما پرورش‌دهنده‌های ماهی‌های سالمون پرورشی رنگ صورتی را به غذای آنها اضافه می‌کنند تا طبیعی‌تر به نظر برسند و ماهی تولید شده سرطان‌زاست. بنابراین بهتر است ماهی سالمون وحشی بخورید تا سالم‌تر باشد و مواد مغذی بیشتری را به بدن شما برساند.

اگر به آخرین اخبار سبک زندگی و سلامت علاقه دارید، می‌توانید روزانه این اخبار را از سایت خبری دنبال کنید تا از مقالات به‌روز این حوزه از سراسر وب مطلع شوید.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود