۱۰ عادت اشتباهی که باعث کوتاه شدن عمر تلفن همراه تان می شود

۱۰ عادت اشتباهی که باعث کوتاه شدن عمر تلفن همراه تان می شود

این روزها دیگر پیدا کردن کسی که تلفن همراه نداشته باشد به امری تقریباً غیر ممکن تبدیل شده و نمی توان انکار کرد که این وسیله جایگاه ویژه ای در زندگی همه ی ما پیدا کرده است. همین مسأله باعث شده این دستگاه کوچک بخشی از هزینه های زندگی ما را به طور ویژه به خود اختصاص دهد. شاید بعضی کاربران تنوع طلب دائماً به دنبال مدل های جدیدتر گوشی های موبایل باشند، اما به طور قطع بیشتر ما ترجیح می دهیم تا تلفن همراه مان خراب نشده سراغ گوشی جدیدی نرویم. با این حال، حقیقت آن است که بسیاری از عادت های به ظاهر بی ضرر ما باعث کوتاه شدن عمر گوشی موبایل ما می شود. در ادامه با این عادت های اشتباه آشنا خواهیم شد.

۱- از حالت ویبره استفاده می کنید

کوتاه شدن عمر گوشی موبایل

تلفن همراه هم مثل هر وسیله ی دیگری طول عمری دارد و هر چه بیشتر از آن استفاده کنیم، کارایی آن کمتر می شود. بنابراین کوچک ترین بار اضافه ای، مثل فعال کردن حالت ویبره برای نوتفیکیشن ها، کار را برای گوشی شما سخت تر می کند. چنین مواردی تلفن همراه شما را مجبور می کند در مواقعی که لزومی ندارد، با تمام توان مشغول کار باشد. تلفن همراه مان هم مثل خودمان گهگاه به استراحت نیاز دارد تا فرسوده نشود.

۲- اپلیکیشن های بی استفاده را باز نگه می دارید

باز ماندن اپلیکیشن های بی استفاده باعث کوتاه شدن عمر باتری گوشی می شود. اگر اپلیکیشنی را باز کنید اما به طور کامل از آن خارج نشوید، برنامه در پس زمینه ی دستگاه فعال باقی خواهد ماند. بنابراین همه ی اپلیکیشن های بلااستفاده را به طور ببندید، چون این کار نه تنها طول عمر باتری گوشی را بیشتر می کند، بلکه حافظه ی موقت تلفن همراه تان را هم آزاد می کند.

۳- دسترسی های اپلیکیشن ها را محدود نمی کنید

اپلیکیشن های تاکسی های اینترنتی برای پیدا کردن شما به لوکیشن تان نیاز دارند، اما بقیه ی اپلیکیشن ها معمولاً احتیاجی به چنین دسترسی ای ندارند. کارشناسان توصیه می کنند در مورد دسترسی های درخواستی اپلیکیشن ها سختگیر باشید و دسترسی هایی که ضروری نیستند را قبول نکنید.

۴- یکی از این اپلیکیشن ها را دارید

طبق گزارش سایت AdWeek، اپلیکیشن های Snapchat، Google Maps و Facebook از برنامه هایی هستند که بیشتر از هر اپلیکیشن دیگری باعث خالی شدن باتری می شوند. همچنین طبق گزارش Guardian، اپلیکیشن فیسبوک طول عمر گوشی های اندرویدی را تا میزان ۲۰ درصد کاهش می دهد، بنابراین با آنیستال کردن این برنامه همین میزان از طول عمر باتری این گوشی ها حفظ خواهد شد. همچنین حذف اپلیکیشن پیامرسان فیسبوک، سرعت لود شدن سایر اپلیکیشن های گوشی را تا ۱۵ درصد افزایش می دهد. طبق گزارش Business Insider، اپلیکیشن فیسبوک به این دلیل باعث کوتاه شدن عمر باتری تلفن همراه می شود که در پس زمینه ی دستگاه فعال باقی می ماند، حتی زمانی که از آن استفاده ای نمی شود.

۵- نور صفحه ی گوشی تان همیشه زیاد است

دوران تولید گوشی هایی که صفحات کوچکی داشتند مدت ها پیش به سر آمده و این مسأله شاید از جهاتی خوشحال کننده باشد، اما باید بدانید که صفحات بزرگ تر تلفن های همراه جدید، بزرگ ترین دشمن باتری آن ها هستند. بنابراین گزینه ی تنظیم خودکار نور (Brightness) صفحه ی گوشی را حتماً فعال کنید. این قابلیت باعث می شود تلفن همراه تان نور صفحه را به طور خودکار، مطابق با محیط تنظیم کند. علاوه بر این، قابلیت خاموش شدن خودکار صفحه را فعال و زمان روشن ماندن صفحه را تا حد ممکن کم کنید.

۶- تلفن همراه تان را در گرما و سرما رها می کنید

گرما و سرمای شدید و دیگر شرایط آب و هوایی می توانند باعث کوتاه شدن عمر تلفن همراه شوند. گرمای شدید باعث بروز انواع مشکلات در گوشی مثل از بین رفتن اطلاعات یا خالی شدن باتری می شود. هوای سرد هم گوشی شما را دچار مشکلات زیادی می کند. بعضی گوشی های هوشمند در هوای سرد خاموش می شوند، در نمایش اطلاعات دچار مشکل می شوند یا باتری آن ها خالی می شود؛ حتی در موارد نادری ممکن است صفحه ی گوشی متلاشی شود.

۷- گوشی خود را روی تخت یا زیر بالش می گذارید

یکی دیگر از عادت هایی که باعث کوتاه شدن عمر تلفن همراه می شود، گذاشتن آن در زیر بالش است، چون این کار باعث بالا رفتن دمای گوشی می شود. اگر گوشی تان در شارژ باشد یا نقصی داشته باشد، این کار ممکن است حتی منجر به آتش سوزی شود.

۸- گوشی تان دائماً در شارژ است

اگر گوشی خود را زمانی که باتری آن کاملاً پر است، باز هم در شارژ نگه دارید، این کار به باتری گوشی صدمه می زند چون باعث بالا رفتن دمای گوشی می شود. اگر شارژر تقلبی و بی کیفیت باشد، این صدمه بیشتر خواهد شد.

۹- شب ها تلفن همراه تان را تا صبح در شارژ می گذارید

مواجه شدن با یک گوشی تمام شارژ بعد از بیدار شدن از خواب برای همه ی ما خوشحال کننده است، اما اگر گوشی تمام شب را در شارژ بماند، بااتری آن صدمه خواهد دید. وقتی شارژ گوشی کامل می شود، دستگاه وار حالتی به نام Trickle Charging  (شارژ پیوسته ی باتری با سرعتی آهسته برای پر نگه داشتن آن) می شود تا شارژ آن را کامل نگه دارد. این شارژ اضافه باعث فعالیت بی وقفه ی باتری گوشی می شود. در حقیقت، برای باتری های لیتیوم یونی بهتر آن است که کامل شارژ نشوند چون ولتاژ بالا به این باتری ها فشار وارد می کند و به مرور باعث خراب شدن آن ها می شود.

۱۰- سیستم عامل تان را به روز نمی کنید

نادیده گرفتن به روزرسانی های تلفن همراه هم باعث صدمه دیدن آن می شود. سازندگان سیستم عامل های اندروید و آیفون، دائماً در حال به روزرسانی تولیدات خود هستند تا تجربه ی کاربری بهتری را برای شما فراهم کنند و به این ترتیب تلفن همراه تان عملکرد مناسبی داشته باشد. این به روزرسانی ها فواید دیگری هم دارند. در حقیقت، اگر دستگاه تان باتری ضعیف یا مشکلات دیگری داشته باشد، چنین به روزرسانی هایی می تواند به حل این مشکلات کمک کند. علاوه بر این، فراموش نکنید که اپلیکیشن ها هم باید به روزرسانی شوند.

منبع: rd
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • یزدان اردیبهشت ۷, ۱۳۹۸

    حاجی بی خیال گرفتیم که استفاده کنیم دیگه
    هیچم عمر رو کم نمیکنه من خودم همیشه روشن میزارم و گوشی قبلیم که A3 2015 بود هنوزم سالمه