معرفی برترین شبکه‌ های اجتماعی ایرانی

معرفی برترین شبکه‌ های اجتماعی ایرانی

در این گزارش به معرفی سه شبکه اجتماعی ایرانی می‌پردازیم که می‌توانند تجربه کاربری مناسبی به شما ارائه دهند.

این شبکه‌های اجتماعی کارایی یکسانی با دیگر مدل‌های مشابه داشته و کاربران می‌توانند با افراد مختلف به وسیله آن در ارتباط باشند. در این گزارش به معرفی چند نمونه از آن‌ها می‌پردازیم:

شبکه‌ اجتماعی ایرانی نزدیکا

شبکه‌ اجتماعی ایرانی

شبکه‌ اجتماعی ایرانی نزدیکا در واقع با خلاقیت برنامه‌نویسان با پیام‌رسان ترکیب شده است. این بدان معناست که کاربران این شبکه‌ اجتماعی نه تنها می‌توانند به دنیایی از تصاویر و فیلم‌های به اشتراک گذاشته شده توسط افراد دیگر دسترسی داشته باشند بلکه می‌توانند در بخش پیام‌رسان آن با کسانی که در این نرم‌افزار هستند به گفتگو بپردازند.

در این شبکه اجتماعی می‌توانید مانند اینستاگرام پست بقیه کاربران را لایک کرده و زیر آن‌ها نظر بگذارید. این نرم‌افزار از چهار سال پیش در فضای مجازی منتشر شده است و این بدان معناست که اکنون بیشتر مشکلات آن رفع شده و می‌توان از این شبکه اجتماعی به راحتی استفاده کرد.

اگر دلیل نام گذاری آن را جویا شوید به این نکته می‌رسید که در واقع این شبکه اجتماعی می‌تواند بر اساس موقعیت مکانی نیز عمل کند. نزدیکا به کاربران نزدیک به هم امکان کشف و تبادل اطلاعات می‌دهد؛ به همین دلیل نام آن نزدیکا است. حتی گفته می‌شود بعضی مواقع در این نرم‌افزار مسابقات فیلم‌سازی و عکاسی برگزار شده و کاربران می‌توانند به خواست خود در آن شرکت کنند.

برای استفاده از این شبکه اجتماعی کافیست مانند باقی نرم‌افزارها یک حساب کاربری ساخته و آن را به عنوان نام مجازی خود به کار برید.

شبکه‌ اجتماعی ایرانی هورسا

شبکه‌ اجتماعی ایرانی

یکی دیگر از شبکه‌های اجتماعی که در بازار یافت می‌شود، هورسا است. شعار این نرم‌افزار این است که حریم خصوصی افراد را می‌فهمد و به قواعد آن پایبند می‌ماند. از نکته‌های جالب این شبکه اجتماعی این است که کاربران می‌توانند علاوه بر لایک کردن پست‌های دیگران آن‌ها را دیسلایک نیز کنند. این قابلیت در بیشتر شبکه‌های اجتماعی نیست و جای خالی آن در برنامه‌های مختلف حس می‌شود.

علاوه بر این بیشتر قابلیت‌های دیگر این نرم‌افزار مانند استوری، کامنت، بازنشر و دیگر موارد شباهت زیادی به باقی شبکه‌های‌ اجتماعی دارند. از دیگر اتفاقات جالبی که در این شبکه اجتماعی رخ می‌دهد می‌توان به دسترسی راحت به هشتگ‌ها و متحوای پربازدید و اخبار داغ روز اشاره کرد. یکی از قابلیت‌های شبکه اجتماعی هورسا که شعار آن را در خود متبلور می‌کند اختیار کامل در تعیین سطح دسترسی دیگران به پروفایل است.

هنگام شخصی‌سازی پروفایل خود اصلا نگران نباشید زیرا به وسیله ویژگی‌های جدید این شبکه اجتماعی می‌توانید کاور، موقعیت مکانی، آدرس سایت و موارد این چنینی را تغییر دهید. اگر در بخشی از وظایف این دستگاه سوال داشتین کافیست از منوی تنظیمات پروفایل شرح کامل آن را مشاهده کنید.

شبکه‌ اجتماعی ایرانی لوکوبوک

شبکه‌ اجتماعی ایرانی

در پایان باید یکی از بهترین شبکه‌های اجتماعی داخلی را به شما معرفی کنیم. این برنامه با ترکیب امکاناتی مشابه شبکه‌های اجتماعی و سیستم نویسندگی سعی دارد علاوه بر سرگرمی به کاربران خود لذت مطالعه را ارائه کند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این اولین شبکه اجتماعی دنیاست که بدین شکل و طراحی شده و سه هدف اصلی سرگرمی هدفمند، مطالعه لذت بخش و نویسندگی حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

برای استفاده از این شبکه اجتماعی تنها کافیست با استفاده از شماره تلفن خود و بدون نیاز به ایمیل یک حساب کاربری ساخته و وارد این نرم‌افزار شوید. مانند شبکه‌های اجتماعی دیگر پروفایل جدید بسازید، کاور آن را انتخاب کنید و برای خود بیوگرافی جذاب بنویسید. در محیط این برنامه می‌توانید دوستیابی کرده و افرادی که در فهرست دوستان شما هستند را مدیریت کنید. علاوه بر این موارد اکثر قابلیت‌های دیگر شبکه‌های اجتماعی مانند لایک کردن، ارسال پیام خصوصی، دسترسی به حساب کاربری از طریق چندین دستگاه و موارد این چنینی در لوکوبوک تعبیه شده است.

اما از این موارد که بگذریم قابلیت‌های دیگر این شبکه اجتماعی به ما این امکان را می‌دهد که از مطالعه آنلاین بیشترین لذت را ببریم. شما می‌توانید در لوکوبوک کتابخانه‌ای اختصاصی از لیست کتاب‌ها و داستان‌های مورد پسند خود بسازید. حتی می‌توانید در دیتابیس کتاب‌های چاپ شده جستجو کنید. حتی کسانی که به داستان و رمان علاقه‌مند هستند این نوید را می‌دهیم که می‌توانند در لوکوبوک داستان مورد نظر خود را دنبال کرده و در صورت اضافه شدن قسمت جدید از طریق اعلان متوجه آن شوند.

حتی برای این برنامه یک پنل نویسندگی نیز طراحی شده است که علاقه‌مندان می‌توانند به وسیله آن بدون ترس از کپی شدن کارهایشان آن‌ها را به اشتراک بگذارند.

پیام‌رسان‌های ایرانی

تمامی پیام‌رسان‌های خارجی از دسترس خارج شده‌اند و در این روزها می‌توانید از پیام‌رسان‌های بومی نظیر گپ، بله، سروش پلاس و آی‌گپ و غیره برای تبادل اطلاعات استفاده نمایید. نسخه تحت وب گپ نیز می‌تواند جایگزین خوبی برای کار با یک پیام‌رسان در دسکتاپ باشد. سروش پلاس نیز جدا از اینکه نسخه دسکتاپ دارد، قابلیت تماس صوتی و تصویری را درون خود قرار داده که می‌تواند برای برخی کاربران ویژگی جالب توجهی باشد.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۳ نظر

ورود

  • arian آبان ۲۹, ۱۳۹۸

    میگن پیام های ارسالی تو سروش سه تا تیک میخوره . راسته ؟؟؟

    • سونیا پارسی اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۹

      نه دروغه شما برو خودت تست کن اگه طرف نبینه یک تیک میخوره اگه طرف ببینه دوتا تیک میخوره تیک سومی وجود نداره

  • علیرضایی اردیبهشت ۶, ۱۴۰۱

    خدایی هورسا رو به عنوان فاسد ترین برنامه ایرانی قبول دارم ، نظارتی که وجود ندارد ، هرکه با هرکه هر کجا هرچه کند ، اگر یکی فوشتون داد گزارش دادی یا اعتراض کردی مسدود میشی ، یعنی با بیشعور و بی شخصیت باشی تا مسدود نشی ، درکل جایی شده برای بی بند و بارها ، جای انسان متشخص نیست ،