فناوری تشخیص چهره چین زوجی را بعد از ۳۲ سال به فرزندشان رساند

فناوری تشخیص چهره چین زوجی را بعد از ۳۲ سال به فرزندشان رساند

مردی که در دوران خردسالی ربوده شده بود، به کمک فناوری تشخیص چهره چین توانست سرانجام بعد از ۳۲ سال، روز دوشنبه ی این هفته به پیش پدر و مادر واقعی خود بازگردد.

طبق گزارش تلویزیون مرکزی چین، مائو یین در سال ۱۹۸۸ زمانی که تنها ۲ سال داشت، در بیرون هتلی در شهر ژیان استان شانشی چین از پدر و مادرش ربوده شد. سپس او را به زوجی در استان سیچوآن چین، واقع در همسایگی استان شانشی، که فرزندی نداشتند فروختند.

به گفته ی مقامات چینی آن ها هنوز در حال بررسی پرونده ی ربایش این مرد هستند و اطلاعات بیشتری در خصوص زن و مردی که سرپرستی مائو یین را برعهده گرفته بودند منتشر نکرده اند.

مائو یین را زن و شوهری که سرپرستی اش را قبول کرده بودند بزرگ کردند و او اصلاً نمی دانست که پدر و مادر واقعی اش بیشتر از سه دهه به دنبال او گشته اند.

به گفته ی خبرگزاری شینهوای چین، اواخر ماه آوریل، اطللاعاتی به دست پلیس شهر ژیان رسید مبنی بر اینکه در اواخر دهه ی ۱۹۸۰ مردی در استان سیچوآن کودکی را از استان شانشی خریداری کرده بود.

به گفته ی تلویزیون مرکزی چین، پلیس با استفاده از فناوری تشخیص چهره، عکس قدیمی ای که از مائو در دوران کودکی اش موجود بود را آنالیز کرد و یک تصویر شبیه سازی شده از او در دوران بزرگسالی به دست آورد. این تصویر شبیه سازی شده با تصاویر موجود در پایگاه داده ی ملی چین مقایسه شد. این رسانه اما اطلاعات جزئی تری در خصوص این پایگاه داده یا چگونگی فرآیند مقایسه ی تصاویر ارائه نکرد.

طبق گزارش خبرگزاری شینهوای چین، بعد از بارها تحقیق و مقایسه، پلیس مردی شبیه به مائو یین را در شهر میانیانگ شناسایی کرد. قبلاً آزمایش دی اِن اِی نشان داده بود این مرد فرزند واقعی پدر و مادرش نیست.

روز دوشنبه ی این هفته، در جریان نشست خبری ای که توسط پلیس شهر ژیان برگزار شد مائوی ۳۴ ساله بالاخره با پدر و مادر واقعی خود ملاقات کرد.

فناوری تشخیص چهره چین

مائو بعد از ورود به سالن نشست، مادر خود را با فریاد صدا زد و به طرف او دوید. این خانواده ی سه نفره در حالی که سخت یکدیگر را در آغوش کشیده بودند اشک می ریختند. این نشست خبری به صورت زنده از تلویزیون مرکزی چین پخش شد.

لی جینگزی، مادر مائو، در حالی دست پسرش را محکم گرفته بود گفت: «دیگر نمی خواهم از پیشم برود. دیگر نمی گذارم از پیشم برود.»

به گفته ی تلویزیون مرکزی چین، مائو که حالا مدیر کسب و کاری در حوزه ی دکوراسیون خانگی در استان سیچوآن است، گفت به شهر ژیان نقل مکان خواهد کرد تا با پدر و مادر واقعی اش زندگی کند.

بعد از گم شدن مائو، مادرش، لی شغلش را رها کرده و خودش را وقف جستجو به دنبال پسرش کرده بود. او بیشتر از ۱۰۰ هزار آگهی درباره ی پسر گمشده اش منتشر کرده و در برنامه های تلویزیونی زیادی شرکت کرده بود. او همچنین به فعالیت داوطلبانه برای جمع آوری اطلاعات درباره ی دیگر کودکان گمشده روی آورده بود و به ۲۹ نفر از آن ها کمک کرده بود خانواده ی خود را پیدا کنند.

طبق گزارش تلویزیون مرکزی چین، مائو قبلاً مادرش را در تلویزیون در حال صحبت درباره ی پسر گمشده اش دیده بود و تحت تأثیر پشتکار او قرار گرفته بود اما نمی دانست او همان پسری است که این زن چندین دهه به دنبالش بوده.

هیچ آمار رسمی ای در مورد تعداد کودکانی که هر ساله در چین ربوده می شوند وجود ندارد. اما یک وبسایت به نام Baby Come Home وجود دارد که بسیاری از والدین چینی از آن برای اعلام خبر گم شدن فرزندان خود استفاده کنند. طبق اطلاعات این سایت، در حال حاضر بیشتر از ۵۱ هزار خانواده در این وبسایت ثبت نام کرده و به دنبال فرزند خود هستند.

طبق اعلام خبرگزاری شینهوای چین، از زمانی که وزارت امنیت کشور چین پایگاه داده ی ملی دی اِن اِی را در سال ۲۰۰۹ به هدف رساندن والدین به فرزندان گمشده شان راه اندازی کرده، پلیس این کشور بیشتر از ۶،۳۰۰ کودک ربوده شده را یافته و به پیش خانواده هایشان برگردانده است.

منبع: cnn
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود