آمریکایی ها برای پیشگیری از کرونا وایتکس می خورند!

آمریکایی ها برای پیشگیری از کرونا وایتکس می خورند!

محققان آمریکایی در پژوهشی جدید مدعی شده اند مردم آمریکا در تلاشی مذبوحانه برای مقابله با ویروس مرگبار کرونا از نوشیدن یا استنشاق وایتکس استفاده می کنند.

این اتفاق بعد از آن رخ داد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مدتی قبل در اظهاراتی عجیب بیان کرد شاید با تزریق مواد ضدعفونی کننده بتوان جلوی ابتلا به ویروس کرونا را گرفت. آمریکا حالا بالاترین آمار ابتلا و مرگ و میر بر اثر بیماری کووید-۱۹ را دارد به طوری که تاکنون بیشتر از ۲ میلیون آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و بیشتر از ۱۱۲،۴۰۰ نفر هم در این کشور جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده اند.

آمریکایی ها پیشگیری از کرونا وایتکس

تحقیق مذکور که توسط سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده آمریکا انجام شده نشان می دهد برخی آمریکایی ها با شستشوی مواد غذایی خود با وایتکس سعی می کنند از ابتلا به کرونا جلوگیری کنند. برخی هم از شوینده های خانگی برای شستشوی خود و دیگر چیزها استفاده می کنند. بعضی آمریکایی ها اما حتی به استنشاق یا نوشیدن مواد شوینده روی آورده اند.

به طور کلی، پژوهش سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها نشان داد از هر ۱۰ شرکت کننده ی تحقیق ۴ نفر به انجام کارهایی اذعان کرده بودند که از نظر این سازمان خطرناک تلقی می شوند، که این میزان معادل ۳۹ درصد افراد شرکت کنندگان بود.

در پژوهش سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا ۵۰۲ فرد بزرگسال شرکت کرده بودند. میانگین سنی شرکت کنندگان ۴۶ سال بود.

۱۹ درصد شرکت کنندگان اذعان کرده بودند که آن ها روی مواد غذایی خود از جمله میوه ها و سبزیجات وایتکس می ریزند.

علاوه بر این، ۱۸ درصد شرکت کنندگان به استفاده از شوینده های خانگی و مواد ضدعفونی کننده برای تمیز کردن دست ها و پوست خود اقرار کرده بودند.

این تحقیق همچنین نشان داد حدود ۴ درصد از شرکت کنندگان وایتکس، ترکیب آب و صابون یا مواد ضدعفونی کننده نوشیده یا قرقره کرده بودند.

۶ درصد از افراد شرکت کننده بخور شوینده های خانگی یا مواد ضدعفونی کننده را استنشاق کرده بودند.

و در آخر، ۱۰ درصد از شرکت کنندگان گفته بودند به بدن خود مواد شوینده یا ضدعفونی کننده اسپری کرده بودند.

این در حالی است که مقامات بهداشتی صراحتاً نسبت به خطر انجام چنین اقداماتی اخطار داده اند.

در مجموع سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا پی برد تا قبل از پایان تحقیق، ۶۰ درصد از شرکت کنندگان اظهار کرده بودند بیشتر از آنچه پیش از آغاز شیوع ویروس کرونا بود، در طول یک ماه به کار شستشو و ضدعفونی می پردازند.

نکته ی نگران کننده آنکه، یک چهارم افراد شرکت کننده از تجربه ی دست کم یک مشکل شدید جسمی خبر داده بودند که به عقیده ی خودشان مربوط به استفاده از مواد شوینده بود، مثل تحریک پوست چشم ها و سینوس ها، سرگیچه و سردرد، حالت تهوع و مشکلات تنفسی.

کسانی که دست کم یک رفتار پرخطر داشتند، میزان تجربه ی مشکلات جسمی در آن ها دو برابر بیشتر از کسانی بود که دست به کار پرخطری نزده بودند، و عمده ی شرکت کنندگان هم دانش اندکی در مورد نحوه ی درست شستشو داشتند.

نتیجه گیری محققان این بود: «علیرغم خلأهای دانشی و اقدامات پرخطر شناسایی شده در این تحقیق، اغلب شرکت کنندگان معتقد بودند نحوه ی نظافت و ضدعفونی سازی بی خطر خانه های خود را می دانند، بنابراین در پیام های پیشگیرانه باید بر خلأهای دانشی شناسایی شده در خصوص اقدامات ایمن و مؤثر تأکید شود و با به کارگیری روش های اطلاع رسانی در خصوص نظافت و ضدعفونی کردن ایمن اطلاعات هدفمند داده شود.»

با این حال محققان پی برده اند این یافته ها با نقاط ضعفی همراه بوده: آن ها نمی دانستند که آیا شرکت کنندگان واقعاً نمونه ای از مردم آمریکا محسوب می شدند که این علیرغم تلاش های آن ها برای محقق شدن این امر بود، و اینکه آیا مشکلات جسمی ای که شرکت کنندگان از آن ها صحبت کرده اند مستقیماً مربوط به آن رفتارهای پرخطر می شدند.

این دانشمندان می گویند: «در نهایت آنکه ممکن است پاسخ های شرکت کنندگان این تحقیق حاکی از بروز تغییر در افکار عمومی یا نحوه ی نظافت و ضدعفونی سازی مردم در واکنش به شیوع ویروس کرونا نباشد.»

این تحقیق در ماه مه سال میلادی جاری منتشر شد یعنی کمی بعد از پرسش رئیس جمهور دونالد ترامپ درباره ی اثربخشی تزریق محصولات شوینده برای پیشگیری از ویروس کرونا.

این اظهارات، شرکت تولیدکننده ی دتول را بر آن داشت تا نسبت به بلع این محصول شوینده «تحت هر شرایطی» هشدار دهد.

منبع: express
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
یک نظر

ورود

  • مینو خرداد ۱۹, ۱۳۹۹

    چه حرفا -__- اگه شما وایتکس میخورین آره ولی ما که ندیدم وایکتس بخورن