بخاطر «شراره»: جزییات قتل نگهبان خوابگاه دختران تهران

بخاطر «شراره»: جزییات قتل نگهبان خوابگاه دختران تهران

عشق های الکی تلگرامی و واتس آپی، گاها به جنایت ختم می شود. عشق هایی که به قول شاعر، از پی رنگی بود و عاقبت، ننگ و رسوایی و زندان و قصاص به ارمغان می آورد. ساعت ۱۲ روز شنبه ۲۹ تیر ماه سال ۱۳۹۸، ماموران کلانتری ۱۵۲ در منطقه خانی آباد تهران، جسد مردی را در یکی از کوره های آجر پزی منطقه کشف می کنند که بررسی ها نشان می داد که با ۱۹ ضربه چاقو به بدنش به قتل رسیده است و در منطقه رها شده است.

نزدیک محل حادثه، یک موتورسیکلت افتاده بود که بعدها مشخص شد که متعلق به فردی به نام فرشید است. فرد مقتول، نگهبان جوان یک خوابگاه دخترانه بود که در زمان هایی که شیفت کاریش نبود، به عنوان پیک موتوری فعالیت داشت. بررسی دوربین های مداربسته خوابگاه دخترانه نشان داد که ۲ مرد جوان به مقتول حمله کرده و او را با ۱۹ ضربه چاقو به قتل رساندند.

عاملان این جنایت خونین، جوانان تهرانی به نام هومن ۳۰ ساله و ارشیا ۲۲ ساله بودند. هر دو متهم به قتل، دستگیر شدند. ارشیا مدعی شده بود که همون، با همسر مقتول در ارتباط بود و از او خواسته بود که فرشید را گوشمالی کرده تا اینکه حادثه قتل رقم خورد. هومن در بازجویی ها گفته بود که همسر مقتول که زن جوانی است، خواستار قتل شوهرش شده بود.

هومن یکی از متهمان قتل نگهبان خوابگاه دخترانه در تهران است، گفته بود که در گروه تلگرامی دوست یابی، با شراره (همسر مقتول) آشنا شده و پس از مدتی، ارتباطات تلفنی و پیامکی داشته و به یکدیگر علاقه مند شدیم. شراره اول نگفته بود که شوهر دارد.

اما بعدا که فهمیدم، عاشقش شده بودم و جدایی از او برایم سخت بود. شراره همیشه از شوهرش نزد من بدگویی میکرد و می گفت که شوهرش معتاد است و او را مورد آزار واذیت روحی و جسمی قرار می دهد. شراره از من خواست که فردی را برای قتل شوهرش استخدام کنم.

من به شراره گفتم که بخاطر عشق تو، شوهرت را تنبیه میکنم. ان شب به بهانه انتقال بسته ای با شوهرش تماس گرفتم و او را به محل حادثه کشاندم و بادوستم او را به قتل رساندیم. ماموران، شراره را به اتهام معاونت در قتل دستگیر کردند.

واتس آپ
واتس آپ شبکه اجتماعی محبوب کاربران اینترنت بستر جرم و جنایت را نیز فراهم می کند

ارشیا و هومن نیز به اتهام مشارکت در قتل، روانه زندان شدند. شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران به سرپرستی قاضی ساسان غلامی، کیفرخواست آن ها را صادر و به دادگاه ارسال کرد. باید منتظر دو حکم اعدام برای هومن و ارشیا جوانان قاتل تهرانی در سال ۱۳۹۸ باشیم.

واتس آپ یکی از شبکه های اجتماعی زیر نظر فیسبوک است که در سال های اخیر، هم در ایران و هم کشورهای مختلف دنیا، ابزار مجرمان سایبر و کلاهبرداران برای سوء استفاده از کاربران و حتی تهدید به قتل و افشای تصاویر خصوصی اشخاص و هم چنین بستر قتل و جنایت شده است. از دوبی تا هندوستان، از برزیل تا آمریکا. این هم از مزایا و معایب زندگی در عصر مدرن است. همچون شمشیر دو دم، می تواند فرصت آفرین و فرصت سوز باشد.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۵ نظر

ورود

  • علیرضا نصیری مرداد ۳, ۱۳۹۹

    آقای زمانی اینا چه تیری هستند که میزنید؟
    “واتس آپ شبکه اجتماعی محبوب کاربران اینترنت بستر جرم و جنایت را نیز فراهم می کند”
    “عشق تلگرامی و واتس آپی، گاها به جنایت ختم می شود”

    یعنی چی؟ مگه همه دنیا از این نرم افزار ها استفاده نمیکنن؟
    اینکه ایرانی جماعت جنبه و فرهنگ استفاده نداره چه ربطی به خود نرم افزار داره؟
    اینکه حکومت باعث محدودیت برای جوان ها شده و همینم باعث شده توی استفاده از همچین برنامه هایی از اون ور بوم بیافتن.
    شما که بهتر میدونید از همچین مطالبی چقدر سواستفاده میکنند.
    دادستان این حکومت طرف رو بخاطر داشتن جیمیل زندانی کرده که جیمیل ابزار جاسوسیه.
    بیشتر دقت کنید لطفا و اگرم انتقادی هست طوری بیان کنید که مورد سواستفاده قرار نگیره

    • علی زمانی مرداد ۳, ۱۳۹۹

      جناب علیرضا خدمت شما عرض شود که بنده نگفتم واتس آپ و شبکه های اجتماعی، عامل جرم و جنایت هستند. بلکه عرض کردم بستر و اکوسیستم جرم و جنایت می توان باشد. خوب مبل و کلوچه که بستر جرم و جنایت نیست. چیزی را نسبت دادم به جرم و جنایت که در مقیاس جنایت جای میگیرد. بی ارتباط نیست. هم در ایران و هم کشورهای مختلف، شبکه های اجتماعی، بستر عالی برای جاسوسی سازمان های جاسوسی و ابزارهای مهندسی اجتماعی کلاهبرداران و مجرمان سایبر بوده و هست و خواهد بود.
      هر برداشتی مجازاست. در اصل قضیه که شبکه های اجتماعی یک واقعیت و ضرورت در عصر مدرن است، توفیری ایجاد نخواهد کرد. اما خوب، اینکه در شبکه های اجتماعی ، کلی قاتل و قربانی و مجرم از سراسر جهان، وول میخورن، مقصرش آقای زمانی نیست 🙂

      • علیرضا نصیری مرداد ۳, ۱۳۹۹

        جناب زمانی مغلطه میکنید.
        هدف من بحث و پیروزی در بحث نیست که این گارد شوپنهاوری رو گرفتید.
        صحبت من اینه که با این تیترها دست مسئولانی که هیچ سواد رسانه‌ای ندارن بهانه ندید.

        • علی زمانی مرداد ۳, ۱۳۹۹

          شما مغلطه میکنید که یک بحث علمی مبتنی بر مستندات و ادله در داخل و خارج از کشور را به مسائل ایدئولوژیکی ربط می دهید!! شما که سواد رسانه ای دارید چرا پس؟!؟!؟
          ای بابا

  • مهدی قربی شهریور ۱, ۱۴۰۱

    جناب زمانی عزیز وقتی اشتباه کردی قبول کن وسفسطه بازی در نیار!!همین الانم برخی از مسئولان میگن کل فضای مجازی رو ببندید که جرم خیزه،نثل اینکه بگی کل طنابها و چاقوهارو جمع کنید که خیلی از قتلها با اینا انجام میشه!!!