«نوزاد امید»؛ عکسی که به یکی از پربیننده ترین های شبکه های اجتماعی تبدیل شد

«نوزاد امید»؛ عکسی که به یکی از پربیننده ترین های شبکه های اجتماعی تبدیل شد

تصویری از به بدنیا آمدن یک کودک در بیمارستانی در شهر دبی به یکی از پربازدیدترین تصاویر شبکه های اجتماعی تبدیل شده است. در این تصویر نوزادی دیده می شود که دستش به ماسک پزشک گیر کرده و آن را از صورت او می کشد. این نوزاد که لقب نوزاد امید را دریافت کرد به یکباره به ترندی بی پایان در شبکه های اجتماعی تبدیل گردید و بسیاری آن را نوید بخش اتمام روزهای کرونایی دانستند، روزهایی که بتوان بدون واهمه از مبتلا شدن، ماسک ها را برداشت.

نوزاد امید

سهند ایرانمهر در حساب کاربری خود در شبکه های اجتماعی درباره این عکس نوشته است: «دکتر سامر شعیب، عکاس این‌ عکس با انتشار این‌ عکس نوشت: همه ما دنبال بهانه و نشانه‌ای هستیم که به برداشتن ماسک امیدوارمان کند. ویروس کرونا زندگی ما را کاملاً تغییر داده و ما را به ورطه افکار تاریک ، اضطراب و ترس انداخته است. حالا تنها چیزی که می خواهیم بارقه‌ای از امید است و آرزو می کنیم که از ماسک خلاص شویم و به دوران بدون ماسک قبل از کرونا برگردیم». در واقع این عکس توسط دکتر سامر شعیب از یکی از بیمارستان های دبی گرفته شده و در فیسبوک منتشر کرده و نوشته است که این عکس را می توان نشانه ای از پایان کرونا و برداشتن ماسک ها در آینده ای نزدیک دانست.

تصویری از به بدنیا آمدن یک کودک در بیمارستانی در شهر دبی با نام نوزاد امید به یکی از پربازدیدترین تصاویر شبکه های اجتماعی تبدیل شده است.

تصویری از به بدنیا آمدن یک کودک در بیمارستانی در شهر دبی با نام نوزاد امید به یکی از پربازدیدترین تصاویر شبکه های اجتماعی تبدیل شده است.

کاربران فضای مجازی این عکس و حرکت نوزاد در برداشتن ماسک پزشک را نشانه مثبتی می دانند. ماجرا از این قرار است که دکتر سامر شعیب که یک پزشک لبنانی است مانند همیشه در اتاق عمل حاضر شده بود. وی عمل سزارین را روی یک مادر انجام داده و دو نوزاد او را به دنیا آورد که یکی دختر و یکی پسر بود. اول نوزاد دختر به دنیا آمده و سپس نوبت به نوزاد پسر رسید که خیلی زود به ماسک دکتر شعیب چنگ انداخته و سعی کرد آن را بردارد. پزشکان از این اتفاق حیرت زده شده و آن را نشانه خوبی از آینده ای بدون ماسک دانستند. دکتر سامر شعیب همان لحظه از این صحنه عکس گرفته و در حساب اینستاگرامی خود منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: شهر مریخی دبی؛ پروژه جاه طلبانه امارات برای سکونت در مریخ در ۱۰۰ سال آینده

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود