درگذشت خالق چالش سطل آب یخ در سن ۳۷ سالگی

درگذشت خالق چالش سطل آب یخ در سن ۳۷ سالگی

یکی از خالقان چالش سطل آب یخ در سن ۳۷ سالگی درگذشت.

در سال ۲۰۱۳ یک ماه بعد از تولد ۳۰ سالگی پاتریک کویین معلوم شد او به بیماری لو گریگ مبتلا بود که با نام اسکلروز جانبی آمیوتروفیک هم شناخته می شود.

کویین روز گذشته بر اثر همین بیماری درگذشت.

چالش سطل آب یخ

اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) یک بیماری عصبی کشنده است که سرعت پیشرفت بالایی دارد و سلول های عصبی مغز و نخاع را درگیر می سازد.

انجمن بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک به دنبال انتشار خبر درگذشت کویین اعلام کرد: «پاتریک مثبت اندیشانه و شجاعانه با اسکلروز جانبی آمیوتروفیک مبارزه کرد و الهام بخش همه ی اطرافیانش بود.»

«کسانی که او را می شناختند بسیار غمگین اند اما سپاسگزار همه ی کارهایی هستند که او برای پیشرفت مبارزه علیه بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک کرد.»

«خانواده ی کویین و همه ی دوستان و حامیانش در فکر ما جای دارند.»

«پاتریک مورد علاقه ی بسیاری در انجمن اسکلروز جانبی آمیوتروفیک و سرتاسر دنیا بود.»

پاتریک کویین که اهل ایالت نیویورک آمریکا بود در سال ۲۰۱۴ چالش سطل آب یخ را در صفحه ی یک بازیکن گلف به نام کریس کندی در یکی از شبکه های اجتماعی دیده بود.

کریس کندی یکی از بستگان همسرش به نام جنت سنرچیا را به چالش طلبید و یک سطل آب یخ را روی سر او ریخت. کندی ویدئوی این کار را در یکی از شبکه های اجتماعی منتشر کرد و از دیگران خواست که یا همین کار را انجام دهند یا به یک خیریه پول اهدا کنند.

همسر جنت سنرچیا به بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک مبتلا بود.

پاتریک کویین به همراه دوستش پیت فریتس که او هم به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک مبتلا بود و سال گذشته بر اثر همین بیماری در سن ۳۴ سالگی درگذشت، این چالش را رواج دادند تا از این طریق برای تحقیقاتی که در زمینه ی این بیماری صورت می گیرد پول جمع آوری کنند.

مارک زاکربرگ، لوییس همیلتون، جاستین تیمبرلیک، بیل گیتس و تام کروز از جمله کسانی بودند که در چالش سطل آب یخ شرکت کردند. حتی دونالد ترامپ هم در سال ۲۰۱۴ شرکت در این چالش را پذیرفت. دختر شایسته آمریکا و دختر شایسته دنیا در آن سال بر روی پشت بام برج ترامپ یک سطل آب یخ بر روی سر رئیس جمهور آینده آمریکا ریختند.

به گفته ی انجمن اسکلروز جانبی آمیوتروفیک این چالش «به کار مبارزه با این بیماری سرعت چشمگیری بخشید، امری که منجر به اکتشافات جدید تحقیقاتی در این زمینه، افزایش توجه و مراقبت نسبت به افراد مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک و سرمایه گذاری چشمگیر از سوی دولت در تحقیقات این بیماری شد.»

پول جمع آوری شده از طریق این چالش به پژوهش هایی اختصاص یافت که در زمینه ی این بیماری صورت می گیرند. این امر به کشف یک ژن جدید مربوط به بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک به نام NEK1 انجامید که حالا یکی از شایع ترین ژن هایی محسوب می شود که در بروز این بیماری نقش دارند.

بیشتر بخوانید:

خواهر و برادر یا زوج؟ چالش جدید اینستاگرامی برای تشخیص نسبت ها

بهترین یوتیوبرهای چالش غذاخوری را بشناسید

تلفن بازی با حیوانات خانگی؛ چالش جدید شبکه اجتماعی تیک تاک که با انتقاد روبه‌رو شد

 

تماشای این ویدئو را به شما پیشنهاد می کنیم:

منبع: sky
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود