نگاهی به تصاویر رنگارنگ از فستیوال عشق در هندوستان

نگاهی به تصاویر رنگارنگ از فستیوال عشق در هندوستان

همه ساله مردم در هندوستان کنار یکدیگر جمع می‌شوند تا فستیوال عشق را درکنار یکدیگر خوش بگذرانند. اما امسال با توجه به شرایطی که ویروس کرونا ساخته گمان می‌رفت که این مراسم برگزار نشود که این گونه نشد و مراسم مثل هر سال برگزار شد. شمار مبتلایان به ویروس کرونا در هندوستان به حدود ۱۲ میلیون رسیده و تعداد کل کشته‌ها نیز ۱۶۱ هزار نفر را رد کرده است.

علی‌رغم بالا رفتن تعداد کشته‌ها، مردم در شهر کولکاتا در هندوستان در کنار یکدیگر جمع شده تا «هولی» را جشن بگیرند. هولی از عیدهای رسمی مردم هندوستان است که یک فستیوال ملی و مذهبی محسوب می‌شود و در بهار برگزار می‌گردد. هولی را جشنواره عشق یا رنگ‌ها نیز می‌نامند.

جشنواره رنگ‌ها هر سال در ماه مارس شروع می‌شود. از این جهت به آن جشنواره رنگ‌ها می‌گویند که همیشه در آن پاشیدن رنگ و آب برقرار است. بر اساس یک فرهنگ دیرینه، ساکنین هر منطقه با پاشیدن رنگ‌‎های مخصوص به یکدیگر و برپایی سرود و حرکات موزون، به پایکوبی می‌پردازند. جشن هولی از جشن‌های مهم برای مردم هندوستان و در تقویم روزی که قرار است این جشن برگزار شود، روز تعطیل محسوب می‌شود.

فستیوال بهار و رنگ‌ها به معنی پیروزی خیر بر شر و رسیدن بهار و پایان زمستان است. در این جشن مردم یکدیگر را ملاقات می‌کنند و آن‌هایی که روابطشان را با یکدیگر قطع کرده بودند سعی می‌کنند دوباره با یکدیگر روابط دوستانه برقرار کنند. معمولا این جشنواره یک شبانه روز ادامه دارد. از قبل از شروع شدن مردم شروع به آماده شدن برای جشن می‌کنند و مناسک مذهبی سنتی خود در کنار آتش جمع می‌شوند و دعا می‌کنند تا شیطان درونیشان از بین برود.

روز بعد مردم سعی می‌کنند خیابان‌ها را رنگ پاشی کرده و از آب برای خیس کردن دیگران استفاده کنند. در این جشنواره برای رنگی شدن فرقی نمی‌کند مرد باشید یا زن، پیر باشید یا جوان، دوست باشید یا غریبه، چرا که همه می‌توانند در آن شرکت کرده و به جشن و پایکوبی بپردازند. رنگ‌های استفاده شده در این مراسم نیز از مواد طبیعی مانند چغندر، توت و زردچوبه ایجاد کرد.

هر رنگی در این مراسم معنای متفاوتی دارد، رنگ قرمز به معنی عشق است. رنگ آبی به معنای آسمان و آب‌هاست. رنگ زرد نیز نماد خوشحالی و شادابی است.

بیشتر بخوانید:

راه رفتن ژاپنی ها روی زغال های گداخته با پای عریان در فستیوال کوه تاکائوسان + ویدیو

تصاویری از برگزاری فستیوالی تاریخی در ونیز در بحبوحه بحران کرونایی ایتالیا

یک نظر

ورود

  • مصطفی مرداد ۴, ۱۴۰۱

    عه چقدر ذلیل مرده ها تتلوهه