مگان مارکل به سرقت ادبی متهم شد

مگان مارکل به سرقت ادبی متهم شد

چند روز قبل خبر رسید مگان مارکل ، عروس جنجالی خاندان سلطنتی برای نخستین بار یک کتاب کودک نوشته که قرار است هشتم ماه ژوئن منتشر شود.

این کتاب که «نیمکت» نام دارد درباره ی رابطه ی یک پدر و پسر است که از دید مادر خانواده روایت می شود و مارکل آن را با الهام از رابطه ی همسرش هری، با پسرشان آرچی، نوشته است.

نسخه ی صوتی این کتاب هم با صدای خود مارکل تهیه شده است که در آمریکا و کانادا منتشر خواهد شد.

مارکل درباره ی این کتاب گفت: «”نیمکت” از یک شعر شروع شد که من در روز پدر، یک ماه بعد از به دنیا آمدن آرچی، برای همسرم نوشتم. آن شعر تبدیل به این داستان شد.»

آرچی متولد ماه مه سال ۲۰۱۹ است، یعنی زمانی که مارکل و هری هنوز جزء اعضای ارشد خاندان سلطنتی انگلیس بودند. این زوج در ژانویه سال ۲۰۲۰ از مقام خود به عنوان اعضای ارشد خاندان سلطنتی کناره گیری کردند.

مارکل همچنین درباره ی کتاب خود گفت: «امیدوارم همه ی خانواده ها، فارغ از شکل شان، بتوانند به همان اندازه ی خودم با “نیمکت” ارتباط برقرار کنند.»

اما هنوز چیزی از انتشار این خبر نگذشته بود که برخی مارکل را متهم به سرقت ادبی از کتاب کودک دیگری کردند.

طی روزهای اخیر برخی کاربران در شبکه اجتماعی توییتر وجود شباهت هایی شبهه برانگیز میان کتاب مارکل و کتاب دیگری به نام «پسر روی نیمکت» نوشته ی کورین ایورس را مطرح کرده اند.

با این حال، ایورس خود در توییتی این ادعاها را رد کرد.

این نویسنده در توییت خود نوشت که توضیحات و بخش منتشر شده از کتاب جدید دوشس را مطالعه کرده اما هیچ شباهتی میان داستان و موضوع آن با کتاب خود ندیده است.

او همچنین گفت کتاب «پسر روی نیمکت» درباره ی پسری به نام تام است که سعی دارد به احساس طرد شدگی ای که در زمین بازی در کنار دیگر بچه ها دارد غلبه کند و این کتاب در حقیقت درباره ی غلبه بر ترس ها و خود واقعی مان بودن است. در حالی که کتاب مارکل درباره ی رابطه ی پدر و پسری از دید مادر خانواده است و با الهام از رابطه ی هری با پسرشان آرچی نوشته شده است.

این اما نخستین باری نیست که دوشس ساسکس به سرقت ادبی متهم می شود.

مارکل سردبیر میهمان شماره ی سپتامبر ۲۰۱۹ نشریه ی بریتیش ووگ بود. بر روی جلد این شماره از نشریه که «قدرت هایی برای تغییر» نام گرفته بود، تصویر ۱۵ زن الهام بخش به انتخاب مارکل نقش بسته بود.

جلد این شماره از نشریه بریتیش ووگ را شبیه به کتابی به نام «تحول آفرینان» متعلق به سال ۲۰۱۶ می دانستند که مارکل خود در تهیه ی آن نقش داشت. نویسندگان این کتاب اظهار کردند در صورت صحت داشتن کپی برداری دوشس از کتاب آن ها، این امر را «مایه ی خرسندی» و  در عین حال «ناامید کننده» می دانند.

با این حال، سخنگوی نشریه بریتیش ووگ این ادعاها را «به کلی نادرست» خواند و گفت جلد این نشریه از جلد شماره ی ژانویه ی ۱۹۹۰ آن با طرحی مشابه الهام گرفته شده بود.

منبع: insider ، insider
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود