مجازات مخالفان واکسن کرونا در عربستان سعودی؛ محرومیت از خدمات عمومی و سفرهای خارجی

مجازات مخالفان واکسن کرونا در عربستان سعودی؛ محرومیت از خدمات عمومی و سفرهای خارجی

عربستان سعودی فشارها بر مخالفان واکسن در این کشور را افزایش داده است. هر کس در این کشور از دریافت واکسن کرونا خودداری کند از زیارت خانه خدا، سفرهای خارجی و دسترسی به دانشگاه ها، مراکز خرید و ادارات محروم خواهد شد.

کارشناسان حوزه درمان می گویند مخالفان واکسن تهدیدی بر تلاش های جهانی برای غلبه بر همه گیری کرونا هستند.

عربستان سعودی سرعت واکسیناسیون عمومی در این کشور را افزایش داده تا بتواند صنعت گردشگری خود را احیا کند و میزبان رویدادهای پر زرق و برق ورزشی و سرگرمی شود، یعنی تمامی بخش های آسیب دیده از همه گیری کرونا که پایه های برنامه ی «چشم انداز ۲۰۳۰» عربستان سعودی برای تنوع بخشی به اقتصاد نفت محور این کشور هستند.

عربستان سعودی در شش ماه گذشته تنها به زائران واکسینه شده یا بهبودیافتگان کرونایی اجازه ی به جای آوردن عمره مفرده را داده که در هر زمانی از سال می تواند برگزار شود.

منابع نزدیک به دولت عربستان سعودی می گویند انتظار می رود اقدام مشابهی در خصوص حج واجب سالیانه هم صورت گیرد.

پس از رفع ممنوعیت سفرهای خارجی که سال گذشته با شروع همه گیری کرونا در عربستان سعودی اتخاذ شد، این ماه تنها شهروندان واکسینه یا مصون شده اجازه ی سفر به خارج از این کشور را یافتند.

عربستن سعودی می گوید از اول ماه اوت، تنها افراد واکسینه شده امکان ورود به ادارات دولتی و نهادهای خصوصی از جمله مؤسسات آموزشی و مراکز تفریحی و همینطور استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی را خواهند داشت.

این بیانیه تنها چند روز پس از آن منتشر شد که مقامات عربستان سعودی اعلام کردند تنها کارکنان واکسینه شده ی بخش های عمومی و خصوصی اجازه ی بازگشت به سر کار خود را دارند.

عربستان سعودی، بزرگ ترین اقتصاد دنیای عرب، از قرار معلوم مصر است همزمان تلاش ها برای از سرگیری رویدادهای پر سر و صدایی را ادامه دهد که به تلطیف تصویر فوق-محافظه کار این کشور کمک می کنند.

شبکه ورزشی انگلیسی ESPN در ماه آوریل اعلام کرد عربستان سعودی برای میزبانی مسابقه بوکس تایسون فری و آنتونی جاشوا بیش از ۱۵۰ میلیون دلار به برگزار کنندگان آن پیشنهاد داده است.

این کشور همچنین قصد دارد در ماه اکتبر نشستی به سبک اجلاس داووس در حوزه ی سرمایه گذاری و در ماه دسامبر اولین مسابقه ی جایزه بزرگ فرمول یک خود را برگزار کند.

کارشناسان می گویند برای اینکه موتور اقتصادی عربستان سعودی بتواند بار دیگر با حداکثر سرعت خود به حرکت درآید، انجام واکسیناسیون ضروری است. افزایش واکسیناسیون، حمایتگر صنایع کلیدی غیر نفتی ای همچون گردشگری خواهد بود. مقامات عربستان سعودی می خواهند از افزایش کنسرت ها و رویدادهای فرهنگی و سرگرمی مطمئن شوند.

وزیر بهداشت عربستان سعودی می گوید در این کشور که بیش از ۳۴ میلیون جمعیت دارد تاکنون بیشتر از ۱۲ میلیون دوز واکسن توزیع شده است.

منبع: gulfnews
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود