توبیخ شدن مجری صدا و سیما به خاطر حمله به مقامات بهداشتی کشور

توبیخ شدن مجری صدا و سیما به خاطر حمله به مقامات بهداشتی کشور

صحبت های تند پیمان طالبی، مجری صدا و سیما، علیه مقامات بهداشتی کشور در یک برنامه زنده تلویزیونی به توبیخ شدن وی انجامید.

طالبی، مجری برنامه ی «طبیب» شبکه سوم سیما روز گذشته روی آنتن زنده ی تلویزیون با لحنی تند مقامات بهداشتی کشور را به باد انتقاد گرفت.

او در واکنش به افشاگری ها و اظهارنظرهای اخیر مسئولین بهداشتی کشور در خصوص بیماری کرونا در ایران گفت:

«یک هفته زیپ دهان تان را ببندید! اینقدر نمک روی زخم مردم نپاشید. فوتی ها برای مسئولان یک عدد است اما همه ی این ها یک انسان بودند.»

این بخش از صحبت های طالبی واکنش های مختلفی را در فضای مجازی در پی داشت و به دنبال آن وی از سوی مدیر شبکه سه سیما توبیخ شد.

روابط عمومی گروه اجتماعی شبکه سه سیما در همین رابطه اعلام کرد: «تهیه کننده و مجری برنامه طبیب از افراد با سابقه و دغدغه‌مند سیما هستند و برنامه طبیب سالهاست که مورد استقبال مخاطبین قرار گرفته است، اما پیمان طالبی در این برنامه، نتوانست بر احساسات شخصی و عقاید فردی خود غلبه کند و خارج از چارچوب حرفه‌ای به بیان مطالبی پرداخت که به توبیخ نامبردگان توسط مدیر شبکه منجر شد.»

طی روزهای گذشته برخی مقامات بهداشتی کشور به صحبت هایی پرداختند که بسیار جنجال برانگیز شد و بازتاب زیادی در رسانه ها و فضای مجازی ایران داشت.

ماجرا از انتشار صحبت هایی افشاگرانه منصوب به دکتر علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران آغاز شد.

زالی که روز چهارشنبه ۲۰ مردادماه به مناسبت روز خبرنگار میزبان تعداد محدودی از خبرنگاران و اصحاب رسانه شده بود، در صحبت های خود در این جمع مدعی شد مقامات کشور با تصور گران بودن واکسن جلوی واردات آن را گرفتند. همچنین به گفته ی او آمارهای مرگ و میر در ایران از سازمان جهانی بهداشت پنهان شدند و در حالی که هنوز اطلاعات چندانی درباره ی ویروس در ایران وجود نداشت کمک‌های جهانی و پزشکان بدون مرز از فرودگاه برگردانده شدند. او گفت در حالی ۷۲۰ میلیون یورو خرج تولید داروی رمدسیویر برای کشور شد که این هزینه می توانست به خرید واکسن اختصاص یابد. به گفته ی زالی سفیران ایران در کشورهای خارجی هیچ تلاشی برای تأمین واکسن برای کشور نکردند و حتی وقتی ژاپن حاضر به اهدای واکسن به ایران شد سفیر ژاپن از عدم پیگیری سفیر ایران برای دریافت واکسن های اهدایی گله مند شده بود.

این صحبت های زالی واکنش های زیادی را به دنبال داشت.

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه دولت روحانی در پاسخی تند به اظهارات زالی ادعاهای وی را حمله و توهین و افترا به دستگاه دیپلماسی کشور دانست و گفت: «بیش از ۲۴ میلیون واکسن‌وارداتی تا کنون و بیشتر نیازهای تولید داخلی را کدام دستگاه علیرغم تحریم و همه کارشکنی‌ها و… وارد کشور کرده است؟»

دستیار وزیر امور خارجه، سید رسول موسوی هم در واکنش به صحبت های زالی گفت: «یک روز وزارت بهداشت باید به این سوال پاسخ دهد که چرا اعتبار ۱۵۰ میلیون دلاری هند را که با تلاش وزارت خارجه برای واردات دارو تخصیص یافت جذب نکرد؟»

در این میان سفارت ژاپن در ایران نیز نقل قولی که از سفیر این کشور در صحبت های زالی مطرح شده بود را تکذیب  و اعلام کرد دولت‌های ژاپن و ایران و سفارتخانه‌های هر دو کشور همکاری نزدیکی با یکدیگر تا محقق شدن اهدای این واکسن‌ها داشتند.

پس از آن، رئیس اتاق بازرگانی تهران، مسعود خوانساری، وزارت بهداشت را به کارشکنی در واردات واکسن توسط بخش خصوصی متهم کرد.

خوانساری گفت: «بخش خصوصی زمانی برای واردات واکسن کرونا اقدام کرد و وارد عمل شد که اروپا واکسن مازاد داشت و همچنین برخی از کشورها نیز واکسن مازاد داشتند، بنابراین ما نیز در آن مقطع زمانی می توانستیم واکسن را وارد کنیم، اما عمدا کارشکنی شد و ما در آن زمان نتوانستیم واردات واکسن کرونا را انجام دهیم.»

به گفته ی خوانساری مخالفت وزارت بهداشت با اقدام بخش خصوصی برای واردات واکسن در حالی بود که رئیس جمهور حسن روحانی به طور رسمی اجازه ی آن را برای بخش خصوصی صادر کرده بود و در نهایت نیز با تأکیدهای رئیس جمهور، وزارت بهداشت دست از مخالفت برداشت. اما پس از آن هم به دلیل تأخیر وزارت بهداشت در صدور مجوز واردات واکسن برای شرکت های خصوصی عضو اتاق بازرگانی، فرصت خرید واکسن از دست رفت.

دکتر کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در پاسخ به صحبت های خوانساری از او خواست نام شرکت هایی را که به ادعای وی وزارت بهداشت مانع از واردات واکسن توسط آن ها شده را اعلام کند.

از سویی دیگر، دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت هم در اظهاراتی جنجال برانگیز درباره ی قربانیان کرونا در ایران گفت: «من تاسف میخورم برای مرگ یک شهروند اما اگر برخی از تمهیدات ما نبود امروز باید شاهد مرگ های بالای ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ بودیم.»

صحبت های نمکی بسیار حاشیه ساز شد و در مواردی واکنش های بسیار تندی را از سوی چهره های سرشناس در پی داشت.

امیرمهدی ژوله، بازیگر و نویسنده در پستی اینستاگرامی خواستار محاکمه ی وزیر بهداشت شد و محمد بحرانی و مهران احمدی نیز واکنش های تندی به اظهارات وی داشتند.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۴ نظر

ورود

  • عرشیا مرداد ۲۳, ۱۴۰۰

    اقا عالی

  • مسلم مرداد ۲۴, ۱۴۰۰

    خوبه معنی حمله رو هم فهمیدیم.

  • صادق مرداد ۲۵, ۱۴۰۰

    خدالعنت کنه مسئولینی روکه کم کاری کردن وبفکر ماهی گرفتن وجیب خودشون بودن. ایران جای زندگی کردن نیستش

  • یاوری مرداد ۲۶, ۱۴۰۰

    این آقای پیمان طالبی تقصیری نداره،ازبس سرش توی فضای مجازی وپیامهای سیاهنماست دچاراحساسات شده،لذاحرفای براندازا وسیاهکارهارودربرنامه،تکرارمیکنه،لطفابه جای توبیخ،سمت مدیریت یکی ازسایتهای دروغپردازوبهش بدین.