امام جمعه تهران: مردم اگر خدا را در نظر می‌گرفتند مبتلا به مشکلات معیشتی نمی‌شدند

امام جمعه تهران: مردم اگر خدا را در نظر می‌گرفتند مبتلا به مشکلات معیشتی نمی‌شدند

امام جمعه موقت تهران روز گذشته در خطبه ی نماز جمعه گفت اگر مردم خدا را در نظر می‌ گرفتند به مشکلات معیشتی مبتلا نمی‌ شدند.

حجت‌الاسلام کاظم صدیقی دیروز در نماز جمعه ی تهران که با حضور رئیس جمهور، ابراهیم رئیسی برگزار شد، گفت:

«اگر اهل کشورها، استان‌ها و شهرها بال تقوا و ایمان را می‌داشتند و خودمحافظتی در برابر نفس اماره ایجاد می‌کردند، در وظایف شرعی و مسئولیت‌های سیاسی و اجتماعی خدا را در نظر می‌گرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی و کم آبی نمی‌شدند.

یک ویژگی این دولت تلاش، کار متراکم و خستگی‌ناپذیری است. اگر امداد خدا نباشد کسی نمی‌تواند این گونه تلاش کند. گاهی از بعضی‌ها می‌شنویم که خانواده رئیس جمهور هم ایشان را نمی‌بینند و حتی پنج‌شنبه و جمعه‌ها نیز در سفر هستند. آنچه نمی‌گذارد ایشان خسته شود عشق به خدا و مردم است.

با وضعیتی که از پیش، پیش آمده پر کردن گودال‌ها کار ساده‌ای نیست و آیت‌الله رئیسی در این شرایط به موقع حقوق کارکنان را می‌دهد که این امداد الهی است.»

اما صحبت های حجت الاسلام صدیقی درباره ی علت ابتلای مردم به مشکلات معیشتی واکنش هایی را به دنبال داشته است.

روزنامه جمهوری اسلامی در اعتراض به اظهارات امام جمعه موقت در اینباره نوشت:

«حجت‌الاسلام کاظم صدیقی دیروز در نمازجمعه تهران، همچون بعضی دیگر از همفکران خود، مشکلات معیشتی را به گردن مردم انداخت و گفت اگر مردم خدا را در نظر می‌گرفتند مبتلا به مشکلات معیشتی نمی‌شدند!

معلوم نیست مردم ایران چه گناهی کرده‌اند که عده‌ای حتی در خطبه نمازجمعه، ناکارآمدی‌ها را به گردن آنها می‌اندازند.»

مصطفی داننده روزنامه‌نگار، نیز در یادداشتی تحت عنوان «حضرات مسئول؛ ما را ببخشید که عامل گرانی و خشکسالی هستیم!» به سخنان اخیر صدیقی، امام جمعه تهران واکنش نشان داد و از وی انتقاد کرد.

او نوشت:

«دولتِ تازه که از راه رسید؛ نوشتم دورانی که برخی از دولت انتظار مرغُ‌مسما داشتند به سرآمد و مردم باید دوباره منتظر نصایحی در مورد “خوردن اشکنه” باشند.

عمر این یادداشت به ۵ ماه نرسید که حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه پایتخت گفت: «این که در این شرایط، آیت‌الله رئیسی، به موقع حقوق کارکنان را می‌دهد، این امداد الهی است.»

در دولت قبل در شرایط به مراتب سخت‌تر از امروز و تازه با ظهور پدیده‌ای به نام کرونا هم حقوق‌ها پرداخت می‌شد اما امداد الهی نبود. می‌بینید با یک تغییر در راس یک قوه، ابتدایی‌ترین وظیفه دولت یعنی تامین حقوق کارمندان، تبدیل به یک معجزه می‌شود.

اگر امروز نام رئیس جمهور ایران مثلا «همتی» بود و همین کارهایی که در ١٠٠ روز نخست دولت رئیسی انجام داده است، انجام می‌داد با سیل انتقادها روبرو می‌شد که چرا برای مردم کاری نمی‌کنید که گرانی جان مردم را به لب رسانده است.

همه آنهایی که در دولت حسن روحانی به حق در مورد گرانی حرف می‌زدند، در عصر سید ابراهیم رئیسی و دولت او، گویا اصلا به خرید نمی‌روند و از بازار خبر ندارند.

این درحالی است که ما مردم چه در زمان روحانی و چه در دوران رئیسی، با این فشار اقصادی، گرانی و تورم، کمرمان به گونه‌ای خم شده است که که انگار کوه دماوند را از این سو به آن سو می‌بریم.

آش آنقدر شور می‌شود که دیگر نه تنها دادن حقوق تبدیل به یک امداد الهی می‌شود، بلکه مردم به عنوان مقصر مشکلات معیشتی و زیستی معرفی می‌شوند.

یاللعجب! بخشی از خطبه جناب صدیقی را بخوانید: « اگر مردم در وظایف شرعی و مسئولیت‌های سیاسی و اجتماعی خدا را در نظر می‌گرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی و کم آبی نمی‌شدند.»

حضرت امام جمعه پس مسئولین کجای این داستان هستند؟ امتحان الهی که فقط شامل حال ما مردم است! الان هم که گناه گرانی به گردن ما افتاد، پس رئیس جمهور و رئیس مجلس می‌خواهیم چه کنیم؟

نکند که باران رحمت از دولتی سر مسئولان است و سیل و زلزله از معصیت مردم؟

با این شرایط اهالی فرنگ مثلا همین مردمان اسکاندیناوی که زندگی به سامانی دارند و می‌توانند از امروز برای ١٠ سال بعد خود برنامه ریزی کنند، مسلمان‌تر از ما هستند که خط فقرمان به ١١ میلیون تومان رسیده است؟

آنچه مردم می‌بییند جیب‌شان است که در ١٠٠ روزی که از عمر دولت سید ابراهیم رئیسی گذشته، خالی تر از قبل شده است. بله، رئیس جمهور کارهای قابل دفاع هم دارند، مانند حضور در بین مردم اما این حضور باید رافع مشکلات جامعه باشد و گرنه بعد از مدتی تبدیل به یک عادت می‌شود.

کاش به جای این ادبیات، از مردم و مشکلات‌شان حرف می‌زدید تا جامعه فکر کند ائمه جمعه کنار آنها هستند و مشکلات‌شان را به گوش سران کشور می‌رسانند.»

همچنین از روز گذشته تصاویری از حوزه علمیه حجت الاسلام صدیقی در محله ازگل تهران، در فضای مجازی دست به دست می شود.

مطالب مرتبط
دیجیاتو
۳ نظر

ورود

  • آنتی رضا ستوده آبان ۲۲, ۱۴۰۰

    یقه بسته های دولتی تو به یاد خدا بودن ضرب المثلن?

  • مسعود آبان ۲۲, ۱۴۰۰

    خواستم نظرم رو بگم ولی دیدم حرفهام همون حرفهای مصطفی داننده است که نوشتید فقط من چندتا فحش هم بهش اضافه می کنم که حسم بهتر بشه هرچند حتی ارزش اون فحشها رو هم نداره.

  • فخری مهر ۶, ۱۴۰۱

    پردم بدبخت هستند واقعا مردم در زمان پهلوی ناشکر بودن که به این روز گرفتار شدن وحودش الان سالانه میلیاردها پول میگیره از بودجه برای مقاصد نامعلوم