دادگاه مهرشاد سهیلی برگزار شد؛ اتهامات نوجوان جنجالی چیست؟

دادگاه مهرشاد سهیلی برگزار شد؛ اتهامات نوجوان جنجالی چیست؟

دادگاه رسیدگی به اتهامات مهرشاد سهیلی که «جوان‌ ترین فرمانده قرارگاه جهادی کشور» لقب گرفته بود، برگزار شد.

به گفته ی وکیل وی، عبدالصمد خرمشاهی، دادگاه مهرشاد سهیلی روز ۲۰ فروردین در شعبه ۱۱۰ دادگاه کیفری دو استان قم برگزار شد.

مهرشاد سهیلی کمتر از ۱۸ سال سن دارد، به همین دلیل به گفته ی وکیلش، دادگاه او در شعبه ۱۱۰ دادگاه کیفری قم که ویژه اطفال هم است برگزار شد.

به گفته ی خرمشاهی، سهیلی در دادگاه اتهامات مطرح شده را تکذیب کرد و گفت که اقداماتش همواره خیر و در جهت کمک به فقرا بوده است.

عبدالصمد خرمشاهی اتهامات وارده به مهرشاد سهیلی را «تحصیل مال نامشروع» و «غصب عنوان» و «جعل سند» عنوان کرد.

وکیل مهرشاد سهیلی گفت: «در دفاع از موکلم گفتم که او هرگز و در هیچ جا عنوانی برای خود قائل نشده و اگر دیگران او را با عناوینی مانند فرمانده یاد کردند مشمول غصب عنوان نمی شود. ایرادات شکلی و ماهوی پرونده را در دفاع از موکلم عنوان کردم.»

خرمشاهی گفت با اعلام ختم رسیدگی، رأی پرونده مهرشاد سهیلی طی روزهای آینده صادر خواهد شد.

مهرشاد سهیلی در اواسط بهمن ماه سال ۱۴۰۰ با نیابت قضایی از استان قم و با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در ایلام بازداشت و با قرار قانونی روانه ی زندان شد.

خبرگزاری مشرق علت بازداشت مهرشاد سهیلی را غصب عنوان شغلی و کلاهبرداری عنوان کرد. در گزارش این خبرگزاری آمده بود: «متهم با مانور متقلبانه با اعمال نفوذ و آشنایی با صاحبان نفوذ اقدام به جمع آوری کمک های نقدی برای نیازمندان کرده است. با ردیابی های مالی مشخص شد متهم اقدام به انجام فعالیت های مجرمانه می کرده و مبالغ دریافتی توسط متهم برای دستگیری از نیازمندان صرف نمی شده است.»

مهرشاد سهیلی کیست؟

مهرشاد سهیلی متولد اردیبهشت سال ۱۳۸۳ در شهر موسیان از توابع استان ایلام است.

بر اساس گزارش منتشر شده در روزنامه فرهیختگان، فعالیت مهرشاد سهیلی با کارهای جهادی و داوطلبانه آغاز شد. اما کم کم فعالیت های رسانه ای او از سایر فعالیت هایش پررنگ تر شد. او خود را برای رسانه ها «فرمانده قرارگاه حضرت ولی‌عصر (عج)» و «مدیر موسسه حضرت ولی‌عصر (عج) و موسسه امام صادق (ع)» معرفی می کرد. برای دیده شدن در فضای مجازی هم تلاش زیادی کرد و حتی در سال ۹۸ در حالی که ۱۵ سال بیشتر نداشت اقدام به چاپ کتاب زندگینامه ی خود با عنوان «ستاره ای از غرب» کرد.

مهرشاد سهیلی ترک تحصیل کرده بود تا درسش را در حوزه ادامه دهد اما از آنجا هم انصراف داد.

او پس از به میان آمدن پای نهادهای امنیتی، از فرماندهی قرارگاه جهادی اش هم انصراف داد تا یک موسسه فرهنگی را در قم اداره کند.

اواخر سال ۹۹ سازمان بسیج سپاه پاسداران روی فعالیت های او حساس شد و یکی از حساب ‌های قرارگاه مورد ادعای وی را مسدود کرد که در آن زمان در این حساب‌ ۳۰۰ میلیون تومان پول وجود داشت.

سهیلی ظرف کمتر از ۲ سال، به گفته ی خودش، رقمی در حدود ۳ تا ۶ میلیارد تومان از طریق کار فرهنگی به حساب های موسسه و سپس به حساب های شخصی اش منتقل کرده بود.

او آن طور که خود گفته، با پول‌ هایی که به دست آورده بود در ایلام خانه و ماشینی خریده بود که به نام مجید بلوطی بود. قیمت خانه بین ۵۳۰ تا ۵۸۰ میلیون تومان اعلام شد.

مهرشاد سهیلی راه صد ساله را یک شبه پیمود و به چهره ای مشهور بدل شد. در زمان فعالیتش، اخبار و گزارش های تصویری وی در خبرگزاری های اصلی کشور منعکس می شد و او با مقامات و چهره های مذهبی شاخص دیدار و گفت و گو می کرد.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود