پس از خرید هاست چه باید کرد؟

پس از خرید هاست چه باید کرد؟

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

پس از خرید هاست چه باید کرد؟ برای پاسخ به این سوال این مقاله را بخوانید. زیرا مهم است که جزئیات مربوط به هاست وجود داشته باشد تا بتوانیم نگاه دقیق تری به این موضوع داشته باشیم. به طور کلی به مفهوم مکانی برای ذخیره اطلاعات سایت،  هاست می گویند که بخشی از سرور محسوب می شود. زمانی که سرور به چند قسمت تقسیم می شود یک پارتیشن مجازی صورت می گیرد و به هر کدام از این تقسیمات هاست می گویند.

اتصال DNS به یک دامنه، مهم تلقی می شود و یکی از مواردی است که ما سایت را برای آن اجرا می کنیم.

هنگامی که با وارد کردن آدرس در مرورگر وارد سایتی می شوید، آدرس سایت دامنه نامیده می شود.

اقدامات لازم پس از خرید هاست و ثبت دامنه وب سایت

اگر می خواهید یک وب سایت بسازید تا حرفه خود را گسترش دهید یا بیشتر با دیگران ارتباط برقرار کنید، باید هاست و دامنه خریداری کنید.

بررسی انواع هاست قبل از خرید هاست

به طور کلی هاست های مناسبی که می توانید برای میزبانی آماده کنید عبارتند از:

  • سرور ابری
  • سرور اختصاصی
  • خادم مجازی
  • هاست اشتراکی

در این قسمت از مطلب به معرفی هاست هایی می پردازیم که می توانید خریداری کنید. توضیح مختصری برای هر کدام خواهیم داشت تا اگر قصد خرید هاست دانلود پرسرعت را دارید یا قصد تغییر هاست خود را دارید، تصمیم نهایی خود را بگیرید.

سرور ابری چیست؟

می توان گفت که سرور ابری منبع اصلی است که از طریق وب (اینترنت) میزبانی و ارائه می شود. مزایای آن عبارتند از:

قیمت سرور ابری می تواند ماهانه یا هفتگی باشد

یک گزینه انعطاف پذیر است

خدمات اختصاصی از طریق API ارائه می شود و در صورت نیاز با برنامه های ابری مشترک مقیاس بندی می شوند.

سرور اختصاصی چیست؟

به عبارت ساده، سرور اختصاصی یک کامپیوتر قدرتمند است که در مرکز داده نگهداری می شود. این نوع سرورهای میزبان از قطعات CPU، RAM، ذخیره سازی، مادربرد، کارت شبکه و … تشکیل شده است. که از منابع قابل توجهی بهره می برند؛ تنها معایب این نوع سرورها قیمت بالای آنهاست.

بنابراین، اگر شما یک سازمان یا شرکت شناخته شده هستید، استفاده از این نوع سرور توصیه می شود.

پس از خرید هاست چه باید کرد؟

سرور مجازی چیست؟

این نوع سرور به معنای رایانه مجازی در مرکز داده است که ۲۴ ساعته باز است و مانند سرور اختصاصی دارای اینترنت پرسرعت است. اما تفاوت اصلی این دو سرور در این است که سرور مجازی بخشی از یک سرور اختصاصی است، بنابراین البته ارزانتر از سرور اختصاصی است، اما منابع محدودی نیز نسبت به سرور اختصاصی دارد.

هاست اشتراکی چیست؟

منابع سرور و ویژگی‌های میزبانی مشترک به چندین بخش تقسیم می‌شوند تا با توجه به نیازهای هر کاربر از سایت‌های مختلف پشتیبانی کنند. در واقع، سرور مورد استفاده برای هاست به قسمت های زیادی تقسیم می شود که با توجه به نیاز هر فرد می توان منابع را به میزان معینی کم یا زیاد کرد.

البته می توان گفت این نوع سرویس یا هاست وب سایت برای شروع توصیه می شود.

راهنمای خرید هاست مناسب

سرویس میزبانی که انتخاب می کنید، باید که اولویت اول شما با توجه به نیاز هاست و پشتیبانی شما باشد، همچنین مهم است که منابع و ویژگی های هر هاست را با هم مقایسه کنید و سپس هاست را انتخاب کنید.

تنظیمات هاست

قبل از خرید هاست باید در مورد هاست میزبانی سایت تصمیم بگیرید و همچنین موارد زیر را در نظر بگیرید:

پهنای باند

دسترسی به کنترل پنل مورد نیاز

امنیت و ثبات

پشتیبانی فنی

خرید گواهینامه SSL

اقدامات اصلی پس از خرید هاست و دامنه

در این حالت ابتدا باید دامنه، به هاستی که خریداری کرده اید لینک شود و برای این منظور DNS هاستی که خریداری کرده اید باید به دامنه لینک داده شود. به طور معمول، DNS به همراه نام کاربری و رمز عبور میزبان و لینک ورود میزبان مورد نیاز است. آنها از طریق ایمیل برای شما ارسال می شوند، برخی از ارائه دهندگان خدمات هاست و دامنه این کار را برای شما انجام می دهند، اما در صورت لزوم می توانید با شرکتی که هاست یا دامنه را خریداری کرده اید تماس بگیرید.

توجه: پس از اتصال هاست DNS به دامنه، مدتی طول می کشد تا دامنه به هاست متصل شود که برای دامنه های ایرانی حداکثر ۲۴ ساعت طول می کشد. شما قادر خواهید بود DNS مورد نظر را به دو صورت متصل کنید. در ادامه با این دو مدل آشنا می شویم:

 هاست و دامنه را از یک شرکت میزبان خریداری کنید

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که ثبت دامنه و هاست را از یک شرکت خریداری کرده اید. در این مورد لازم است که سرور نام DNS را برای میزبان  تنظیم کنید.

برای این منظور اکثر افراد در پشتیبانی شرکت هاست معمولاً این کار را برای شما انجام می دهند.

نحوه اتصال دامنه با هاست

پس از ثبت دامنه و خرید هاست، باید به پنل دامنه سایت مورد نظر رفته و DNS دریافتی از شرکت مورد نظر را با تیکت یا ایمیل وارد کنید تا دامنه شما در مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت کاری (بین المللی) متصل شود. دامنه ها سریعتر ثبت می شوند. شایان ذکر است: در صورتی که به پنل دامنه سایت مورد نظر خود دسترسی ندارید، می توانید از هاست مورد نظر درخواست دسترسی داشته باشید و یا مستقیما درخواست نصب پشتیبانی DNS برای سایت را داشته باشید.

پس از خرید هاست چه باید کرد؟

ثبت سایت در گوگل

خرید هاست و ثبت دامنه اولین کاری است که برای راه اندازی یک وب سایت باید انجام دهید. طبیعی است که دامنه و هاست باید به هم متصل شوند تا بتوانید اهداف راهبردی خود را در سایت پیاده کنید. پس از این مرحله می توانید سایت خود را طراحی کنید و کار خود را شروع کنید. پس از اینکه دامنه را به هاست متصل کردید و سایت را راه اندازی کردید باید آن را به گوگل معرفی کنید. در این صورت سایت پس از بهینه سازی و تولید محتوای اصولی در موتورهای جستجو به نمایش در خواهد آمد.

طراحی سایت

شما می توانید برای طراحی سایت خود از افراد متخصص کمک بگیرید و یا با استفاده از نرم افزارهای سایت ساز مثل وردپرس و جوملا سایت خود را به راحتی طراحی کنید.

بدون نظر

ورود