با رعایت این نکات ساده پدیکور دلخواه تان را خواهید داشت

با رعایت این نکات ساده پدیکور دلخواه تان را خواهید داشت

خانم ها معمولاً تابستان ها که کفش های جلوباز به پا می کنند بیشتر پدیکور انجام می دهند. اما پاها در فصل های دیگر هم به مراقبت نیاز دارند، گرچه نه به آن اندازه. رعایت این نکات کمک می کند مطمئن شوید هنگام مراجعه به آرایشگاه برای انجام پدیکور انتظارات تان حتماً برآورده خواهد شد.

۱- از ۳ روز پیش از پدیکور موهای پاهای خود را نزنید

موهای پاهای خود را از حداقل یک روز (یا در حالت بهتر، ۳ روز) پیش از پدیکور نباید بزنید. حتی خراش ها و بریدگی های کوچک روی پوست هم می توانند به راهی برای ورود باکتری ها بدل شوند. گرچه ریسک ابتلا به عفونت پوستی با باکتری های استرپتوکوکوس یا استافیلوکوکوس در آرایشگاه بسیار پایین است، اما صفر نیست.

۲- پیش از پدیکور ناخن های پاهایتان را نگیرید

اگر قصد دارید به زودی برای انجام پدیکور به آرایشگاه بروید از گرفتن ناخن های پاهای خود پرهیز کنید، چرا که کار تکنیسین را دشوارتر می کند. و اگر ناخن های خود را خیلی کوتاه کنید یا شکل نامتعارفی به آن ها دهید، احتمالش هست که تکنسین قادر به اصلاح آن نباشد.

۳- کوتیکول های ناخن ها را کوتاه نکنید

کوتیکول، پوست نازکی است که در پایین ترین قسمت صفحه ی ناخن وجود دارد. این پوست گاهی بیش از اندازه رشد می کند و بسیار ضخیم می شود، گرچه این اتفاق زیاد رخ نمی دهد. در اغلب موارد بهتر است به کوتیکول ناخن دست نزنید و اجازه دهید وظیفه ی حفاطتی اش را انجام دهید.

۴- کمی زودتر به آرایشگاه بروید تا از وضعیت بهداشت مطمئن شوید

بهتر است قبل از انجام پدیکور کمی زودتر به آرایشگاه بروید، به خصوص اگر اولین باری است که به این آرایشگاه می روید. با این کار می توانید ببینید که تکنسین وان و دیگر لوازم پدیکور را بعد از هر مشتری چطور ضدعفونی می کند. توجه داشته باشید که ضدعفونی شدن وسایل دست کم ۱۰ دقیقه به طول می انجامد.

۵- به وضعیت تهویه و نور آرایشگاه توجه کنید

مطمئن شوید آرایشگاه از نور و تهویه ی مناسبی برخوردار است. از آرایشگاه هایی که فضای تاریکی دارند و بوی نا می دهند دوری کنید. بعید است دل تان بخواهید هنگام پدیکور انواع و اقسام میکروب ها را با نفس تان تو دهید.

۶- اگر دیابت دارید از وان پدیکور استفاده نکنید

اغلب پدیکورها با خیساندن طولانی مدت پاها در آب گرم درون وان پدیکور آغاز می شوند. در برخی آرایشگاه ها اما پاها را با حوله های گرم می پیچند. اما باید بدانید که افراد مبتلا به دیابت باید از این کار خودداری کنند، یا پاهای خود را حداکثر ۳ تا ۵ دقیقه درون آب سرد بگذارند. نکته اینجا است که خیساندن پاها در افراد مبتلا به دیابت نوع دو می تواند منجر به خشک شدن پاها شود و اگر زخمی روی پاها باشد، این کار محیطی فراهم می کند که احتمال بروز عفونت در آن بیشتر است.

۷- لوازم پدیکور خودتان را ببرید

اگر حساسیت زیادی نسبت به بهداشت و سلامت خود دارید، بهتر است لوازم پدیکور خودتان را به آرایشگاه ببرید. برخی آرایشگاه ها حتی لوازم مشتریان ثابت خود را برایشان نگه می دارند تا هر بار مجبور به بردن وسایل شان نباشند. این کار ریسک عفونت را هم کم می کند.

۸- در مورد محصولات مورد استفاده برای پدیکور سؤال کنید

آگاهی از محصولاتی که تکنسین آرایشگاه برای پدیکور از آن ها استفاده می کند هم مهم است. اگر در آرایشگاه با یک قوطی مرموز و بی نام و نشان مواجه شدید، معنایش این است که احتمالاً محصول باکیفیتی درون آن قرار ندارد. دست کم بپرسید که چه محصولی و از چه برندی است. محصولات کم کیفیت کارکرد لازم را ندارند.

۹- کفش راحت بپوشید

حتی اگر فکر می کنید لاک ناخن هایتان خشک شده هم ممکن است به طور کامل خشک نشده باشد، چرا که این امر چندین ساعت زمان می برد. و اگر با کفش نوک تیزی به آرایشگاه آمده باشید، احتمالش هست که لاک تازه ی ناخن هایتان خراب شود. پوشیدن کفش های پاشنه بلند یا لژدار هم ایده ی خوبی نیسا، چرا که فشار زیادی به انگشتان پا وارد می کنند، امری که می تواند منجر به سایش پوست انگشت ها شود. این امر باعث می شود بعد از پدیکور، پوست این ناحیه نازک تر و حساس تر شود. ریسک خراب شدن لاک تازه ی ناخن ها هم وجود دارد.

اگر بتوانید با چیزی مانند دمپایی یا هر گونه کفش جلوباز دیگری آرایشگاه را ترک کنید بسیار عالی می شود. اگر نمی توانید یا نمی خواهید که با چنین کفشی به آرایشگاه بیایید، می توانید آن ها را با خود به آنجا ببرید و تنها بعد از پدیکور به پا کنید. کفش های جلوباز مانع از تماس انگشتان پا با یکدیگر می شوند و اجازه ی رسیدن هوا به لاک را فراهم می کنند، امری که به فرآیند خشک شدن لاک ناخن ها سرعت می بخشد.

۱۰- در حین پدیکور با تلفن همراه صحبت نکنید

بسیاری از افراد پدیکور را فرآیندی آرامش بخش می دانند که در حین آن می توان ذهن را از نگرانی ها رها کرد و از حال لذت برد. برخی مشتریان ترجیح می دهد در مدت پدیکور مجله بخوانند یا با هدفون موسیقی یا پادکست گوش کنند. بعضی اما دائماً با تلفن همراه صحبت می کنند و باعث پرت شدن حواس دیگران، به ویژه تکنسین خود می شوند. حتی اگر از هدفون هم استفاده کنید، بعید است مشتریان دیگر آرایشگاه بتوانند با وجود صدای صحبت های شما، آرامش داشته باشند.

اگر باید با کسی صحبت کنید، به او پیام دهید و به خاطر داشته باشید که صدای نوتفیکیشن های تلفن همراه خود را هم قطع کنید.

۱۱- اگر زیاد می ایستید بیشتر پدیکور کنید

تعداد دفعات مراجعه به آرایشگاه برای انجام پدیکور به این بستگی دارد که چقدر مراقب پاهایتان باشید و چه سبک زندگی ای داشته باشید. اگر پاهایتان را مرطوب نگه می دارید و در شرایط دشواری کار نمی کنید، می توانید ماهی یک بار یا با فواصل زمانی بیشتری پدیکور کنید.

اگر زیاد می ایستید و کفش های جلوباز می پوشید، بنابراین پاهای خود را در معرض گرد و غبار و آلودگی قرار می دهید، پس شاید لازم باشد هر ۲ هفته یک بار پدیکور کنید. اما اگر می خواهید پدیکور زیبایتان ماندگاری بیشتری داشته باشد، بهتر است در صورت امکان کفش های جلو بسته بپوشید.

۱۲- استفاده از لوسیون را فراموش نکنید

یک راه عالی برای کمک به ماندگاری بیشتر پدیکور خود و همچنین مراقبت از پوست وجود دارد. کافی است لوسیون مرطوب کننده ی مورد علاقه ی خود را چند بار در هفته به پاهایتان بزنید، یک جفت جوراب راحت بپوشید و بگذارید پاهایتان حدود ۳۰ دقیقه در جوراب بماند.

منبع: brightside
دیجیاتو
بدون نظر

ورود