کدام کشورها بیشترین آسیب‌پذیری را در برابر سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ دارند؟

کدام کشورها بیشترین آسیب‌پذیری را در برابر سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ دارند؟

پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، احتمالاً سیاست های مهاجرتی سختگیرانه‌تر و محدودکننده‌تری را در ایالات متحده به همراه خواهد داشت. در دوران ریاست جمهوری ترامپ، شرایط ورود برای کارگران خارجی سخت‌تر شد و دریافت ویزای آمریکا یا وضعیت پناهندگی دشوارتر گردید. تحت رهبری او، افزایش مداومی در رد درخواست‌های ویزای H-1B (نوعی ویزای کار تخصصی در آمریکا) مشاهده شد.

ترامپ همچنین تهدید کرده بود که ارسال حواله‌های مالی (انتقال پول توسط مهاجران به کشور مبدأ) به تعدادی از کشورها، از جمله مکزیک و کوبا را محدود یا متوقف کند. در مورد مهاجران غیرقانونی، برنامه حزب جمهوری‌خواه متعهد شده است که «مرز را مهر و موم کرده و هجوم مهاجران را متوقف کند» و «بزرگترین عملیات اخراج در تاریخ آمریکا را اجرا نماید».

اینفوگرافیک زیر، ۱۰ کشوری را نشان می‌دهد که بیشترین آسیب‌پذیری را نسبت به تغییرات احتمالی سیاست مهاجرتی تحت ریاست جمهوری ترامپ دارند.

شاخص ریسک ترامپ

اکونومیست شاخص ریسک ترامپ را برای ارزیابی میزان در معرض بودن و آسیب‌پذیری ۷۰ شریک تجاری بزرگ آمریکا نسبت به تغییرات سیاستی احتمالی در صورت انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور تعریف کرد. این شاخص به سه زیرمجموعه تقسیم شده است: تجارت، مهاجرت و امنیت.

نمره مهاجرت در شاخص ریسک ترامپ از شاخص‌های مختلفی استفاده می‌کند؛ از جمله تعداد ویزاهای صادر شده و وابستگی یک کشور به حواله‌های مالی آمریکا، تا میزان آسیب‌پذیری کشورهای مختلف را نسبت به تغییرات سیاست های مهاجرتی و مرزی که ترامپ احتمالاً اعمال خواهد کرد، اندازه‌گیری کند.

آسیب‌پذیری بیشتر به این معناست که یک کشور تعداد بیشتری ویزای صادر شده دارد و بیشتر به حواله‌های مالی از آمریکا وابسته است.

کشورهای آمریکای لاتین بیشتر در معرض تغییرات سیاست های مهاجرتی

در جدول زیر، ۱۰ کشور با بالاترین آسیب‌پذیری مهاجرتی در صورت بازگشت ترامپ به قدرت را نشان می‌دهیم.

السالوادور، جمهوری دومینیکن، هندوراس، مکزیک و گواتمالا، از جمله کشورهایی هستند که به حواله‌های مالی در آمریکای لاتین نیاز دارند. این کشورها از نظر سیاست مهاجرتی، بیشترین آسیب‌پذیری را نسبت به ریاست جمهوری احتمالی ترامپ دارند.

در سال ۲۰۲۳، مکزیک حدود ۶۷ میلیارد دلار از حواله‌های شخصی دریافت کرد که پس از هند در رتبه دوم قرار دارد.

در سال‌های اخیر، پرداخت‌های حواله از آمریکا ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی جمهوری دومینیکن و ۱۷.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی گواتمالا را تشکیل داده است.

کشورهایی با تعداد بالای صدور ویزا نیز به طور خاص آسیب‌پذیر هستند، از جمله مکزیک که بزرگترین مبدا مهاجران به ایالات متحده است. در سال ۲۰۲۲، بیش از ۱۰ میلیون مهاجر مکزیکی در ایالات متحده زندگی می‌کردند.

منبع: visualcapitalist
بدون نظر

ورود