از گنجینه دیده‌نشده فرعون با بیش از بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ اثر باستانی رونمایی شد + ویدیو

از گنجینه دیده‌نشده فرعون با بیش از بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ اثر باستانی رونمایی شد + ویدیو

پس از سال‌ها انتظار، از موزه بزرگ مصر، در نزدیکی اهرام جیزه رونمایی شد؛ موزه‌ای مدرن با بیش از ۱۰۰ هزار اثر باستانی، از جمله گنجینه کامل توت‌عنخ‌آمون، که شکوه تمدن کهن مصر را در قالبی نو به جهان معرفی می‌کند.

مصر

به گزارش همشهری آنلاین، پس از دو دهه، موزه بزرگ مصر GEM، با هزینه یک میلیارد یورویی و با نمایش بیش از ۱۰۰ هزار اثر باستانی در ۱۷ سرا، از جمله مجموعه کامل گنجینه‌های توت‌عنخ‌آمون، را که برای اولین بار زیر یک سقف گرد هم آمده‌اند، ۷ هزار سال تاریخ این سرزمین را به تصویر می‌کشد.

با آزمایشگاه‌های مرمت پیشرفته، طراحی پایدار که مصرف انرژی را ۶۰ درصد کاهش می‌دهد و چشم‌اندازهای پانوراما از اهرام باستانی، این موزه که تنها در یک مایلی اهرام جیزه قرار دارد، چیزی بیش از یک موزه است: بیانیه جسورانه مصر به جهان است که ۷٬۰۰۰ سال تاریخ را با جاه‌طلبی مدرن پیوند می‌دهد.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود