تقریبا همه می دانیم که شیرینی و کیک های فرانسوی در نوع خود بی نظیر بوده و در سراسر دنیا از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار هستند. اما آیا می دانستید که ژاپنی ها هم در این حوزه دستی بر آتش داشته و محصولات قنادی خاصی دارند که می تواند با انواع فرانسوی رقابت نمایند؟
در این رابطه باید اشاره کنیم که میله کرپ که به آن کرپ کیک هزار لایه هم می گویند، نوعی کیک چندلایه و اصیل فرانسوی است که سطح رویی آن با یک لایه باریک از شکر کاراملی شده پوشانده می شود.
اما ژاپنی ها از همین ترکیب برای تهیه میله کرپ های خاص خود بهره گرفته و به این ترتیب نام کشور خود را سر زبان ها انداخته اند. البته تا پیش از این هم این کیک در کافه ها و قنادی های گوناگون پخته و عرضه می شد، اما اکنون قنادی های مختص به آن راه اندازی شده که انواع متنوعی از این خوراکی شیرین و زیبا را عرضه می کنند.
در خارخ از کشور ژاپن، این کرپ ها را می توانید در Lady M در نیویورک و Miyama Cafe در Ho Chi Minh پیدا کنید. این خوراکی به تازگی نیز راه خود را به لندن باز کرده و به همین خاطر بسیار محبوب شده است.
میله کرپ ژاپنی در طعم های وانیلی، شکلاتی و میوه ای عرضه می شود. اما بهترین طعم آن، «ماچا*» است.
قیمت کرپ کیک موردبحث ۵.۵۰ پوند برای هر اسلایس و ۴۲ پوند برای کرپ کامل است.
البته در قنادی های ارائه کننده این کرپ، شیرینی های آسیایی دیگر همانند تیرامیسوی ماچا نیز عرضه می شود.
رولت کیک ماچا
چای لاته ی داغ با هنر زیبای لاته روی آن
قنادی تازه تاسیس شده در لندن در روزهای جمعه و شنبه تا ساعت ۹:۳۰ شب باز است.
در آخر هم خوب است در مورد «ماچا» برایتان توضیح دهیم؛ ماچا در واقع پودر چای سبز گران قیمتی است که رنگ پستهای داشته و نوشیدنی مرسوم مردم ژاپنی به هر دو شکل سرد و گرم محسوب می شود.
ماچا قیمت بسیار گرانی دارد زیرا گفته می شود که برای تهیه آن از تمامی بخش های برگ چای استفاده شده و طی یک فرایند پیچیده به شکل پودر در آورده می شود. نوع کاشت و برداشت این محصول نیز با بقیه چای های دنیا فرق دارد. به این صورت که سه هفته پیش از زمان برداشت، باید به اندازه مناسب رسیده و سپس طی مراسم خاصی آن را می چینند.
همچنین گفته می شود که ماچا منبع غنی از ویتامین C است زیرا تمامی اجزای برگ چای در آن وجود دارد.
برای دم کردن چای ماچا باید دو برابر میزان پودری که در فنجان ریخته می شود، آب داغ اضافه شود. سپس آنقدر باید هم بخورد که حالت خمیری به خود بگیرد. در این حالت می توان آن را به صورت چای استفاده کرده یا به دسر و غذا اضافه نمود.
ماچایی که برای آشپزی و قنادی استفاده می شود، کمی شیرین و نرم تر می شود تا در غذاهای گوناگون به راحتی حل شود.
بدون نظر