یسرا؛ از مرگ تا رستگاری

داستان حیرت‌انگیز ستاره شنای المپيک

یسرا؛ از مرگ تا رستگاری

داستان او، یک داستان پر فراز و نشیب است. یک داستان تو در تو و حیرت انگیز. از ان دست داستان هایی که تنها در فیلم های سینمایی روایت می شود. از حضیض تا اوج. از یکقدمی مرگ تا رستگاری. آواره ای که حالا زیر پرچم سفید به موفقیت فکر می کند.

یسرا ماردینی دو سال پیش از راه دریای مدیترانه به آلمان پناهنده شد. او اهل سوریه است و پس از شروع جنگ در این کشور از آنجا خارج شده است.

یسرا در این راه مجبور به شنا برای نجات جان خود شده است. آگوست امسال او در ۱۸ سالگی در بازی‌های  المپیک ریو شرکت می‌کند و عضو تیم پناهندگان خواهد بود. قایق یسرا و هم سفرانش به هنگام سفر در دریای مدیریترانه خراب می‌شود و یسرا و خواهرش از قایق خارج شد و آن را تا ساحل هل می‌دهند. به ‌این‌ ترتیب، آنها جان ۲۰ نفر را نجات می‌دهند.

او در این باره گفت: تنها چهار نفر از ۲۰ نفر شنا بلد بودند. اگر آنها غرق می‌شدند، ناراحت می شدم و نمی توانستم تماشا کنم که این اتفاق رخ دهد.

پس از رسیدن یسرا به برلین، استعداد یسرا سریعا شناخته می‌شود و او در یکی از باشگاه‌های قدیمی برلین شروع به تمرین می‌کند. او درباره راهیابی به المپیک هم اظهار کرد: به خانواده‌، مربی‌، دوستان و همه کسانی که کمک کردند فکر می‌کنم. می‌خواهم به همه نشان دهم که بعد از تحمل درد و طوفان مشکلات، روزهای آرامی نیز در راه نیز هست.

توماس باخ، در صحبت‌های اخیر خود به مناسبت روز جهانی «پناهندگان» اعلام کرد امیدوار است تیم پناهندگان، سمبل امید باشد و آگاهی جهانیان را از بحران پناهندگان بیشتر کند. IOC (کمیته بین المللی المپیک) در روز پناهندگان در بیانیه‌ای اعلام کرد: کمیته‌ بین‌المللی  المپیک قدرت، شجاعت و پشتکار ۵۰ میلیون پناهنده در دنیا را گرامی می‌دارد. ورزش می‌تواند به برطرف کردن مشکلات این افراد کمک کند.

در سال ۲۰۰۵، IOC دو میلیون دلار را صرف برنامه‌های مربوط به پناهندگان  کرد. این تلاش‌ها باعث شد که تیم پناهندگان  المپیک تشکیل شود. به غیر از یسرا، یک شناگر سوری دیگر، پنج دونده سودانی، دو جودوکار اهل کنگو و یک دونده ماراتن اهل اتیوپی نیز در تیم پناهندگان  المپیک حضور دارند.

تیم پناهندگان  المپیک زیر پرچم  المپیک بازی خواهد کرد. این تیم در کنار دیگر تیم‌ها در دهکده  المپیک حضور خواهد داشت.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود