مقایسه کنید؛ مجموعه تصاویری که قبل و بعد از زمین لرزه و سونامی ۲۰۱۱ ژاپن را نشان می دهند

مقایسه کنید؛ مجموعه تصاویری که قبل و بعد از زمین لرزه و سونامی ۲۰۱۱ ژاپن را نشان می دهند

ماه مارس ۲۰۱۷ مصادف با ششمین سالگرد زمین لرزه و سونامی ۲۰۱۱ توهوکو (Tōhoku) در استان میاگی در شمال شرقی ژاپن است که منجر به تخریب شدید جاده‌ ها، راه‌ آهن و ایجاد آتش‌ سوزی در برخی مناطق و همچنین، منفجر شدن سه راکتور هسته‌ ای در پی انباشته شدن گاز هیدروژن و از کار افتادن تعدادی از ژنراتورها الکتریکی در این کشور شد.

گفته می شود، فاجعه هسته ای فوکوشیما دایچی پس از حادثه چرنوبیل یکی از مخرب ترین حوادث سرزمین آفتاب بوده است. همچنین بر اساس آمار و گزارش ها، این زمین لرزه، قوی‌ ترین زلزله در ژاپن و پنجمین در جهان از زمان آغاز ثبت شدت زلزله‌ ها از سال ۱۹۰۰ میلادی عنوان شده‌ است و از آن به عنوان بدترین و سخت‌ ترین بحران ژاپن پس از پایان جنگ جهانی دوم یاد می شود.

با اینکه این حادثه هسته ای در زمان وقوع، هیچ تلفات جانی به دنبال نداشت اما رویدادهای ویرانگر پس از آن موجب کشته شدن ۱۸ هزار نفر و تخلیه بیش از یکصد هزار نفر از نیروگاه هسته ای فوکوشیما داییچی شد.

در زیر ۱۰ عکس از قبل و بعد از سونامی ۲۰۱۱ توهوکو درج شده که می توانید خرابی های حاصل از زمین لرزه ۹.۰ ریشتری را به خوبی در آن ها دیده و عمق  فاجعه را لمس کنید.

با روزیاتو همراه باشید.

زمین لرزه در ۱۱ مارس ۲۰۱۱ با قدرت ۹٫۰ ریشتر در ساعت ۱۴ و ۴۶ دقیقه به وقت محلی در نزدیکی سندای در استان میاگی در شمال شرقی ژاپن رخ داد. شهر میاگی در نتیجه این حادثه به طور کامل تخریب شده و به ساحل قایق های ماهی گیری در هم شکسته تبدیل شد.
فقط یک ساعت پس از زمین لرزه، سونامی ساحل را با خاک یکسان کرد.
در جریان این حادثه تلخ، بیشترین آسیب شامل حال شهر ناتوری در استان میاگی شد. البته پیش از این رویداد، کارشناسان ژاپنی در مورد وقوع چنین لرزه ای در ابعاد کوچک تر هشدار داده بودند اما به هیچ عنوان پیش بینی نمی کردند که به دنبال آن یک سونامی با این ابعاد بخشی از کشور را ویران کند.
در ریکوزنتاکاتا در ایواته، امواجی با ارتفاع ۱۳ متر به شهر آسیب رسانده و ۱۷۰۰ نفر خانه و زندگی خود را ازدست دادند.
در برخی مناطق، ارتفاع امواج به ۴۰ متر نیز رسیده بوده.
سونامی 2011 حتی دیوارهایی که در ساحل به منظور پیشگیری از سونامی کشیده شده بود را نیز در هم شکسته و تخرب کرده بودند.
سونامی ۲۰۱۱ حتی دیوارهایی که در ساحل به منظور پیشگیری از سونامی کشیده شده بود را نیز در هم شکسته و تخرب کرده بودند.
در خلال روزهای 12 تا 15 مارس 2011، سه انفجار هسته ای بزرگ در سایت صورت پذیرفته و سونامی باعث شده بود تا سیستم خنک کننده نیروگاه از کار بیفتد. پس از سونامی، بیشترین میزان تلفات و خسارت در سه استان ایواته، میاگی و فوکوشیما گزارش شده بود.
در خلال روزهای ۱۲ تا ۱۵ مارس ۲۰۱۱، سه انفجار هسته ای بزرگ در سایت صورت پذیرفته و سونامی باعث شده بود تا سیستم خنک کننده نیروگاه از کار بیفتد. پس از سونامی، بیشترین میزان تلفات و خسارت در سه استان ایواته، میاگی و فوکوشیما گزارش شده بود.
نزدیک تر از نیروگاه فوکوشیما به مرکز زمین لرزه، نیروگاه هسته ای اوناگاوا بوده که به دلیل داشتن دیوار محافط در ساحل به ارتفاع 14 متر، از شدت طوفان و طغیان در امان مانده بود.
نزدیک تر از نیروگاه فوکوشیما به مرکز زمین لرزه، نیروگاه هسته ای اوناگاوا بوده که به دلیل داشتن دیوار محافظ در ساحل به ارتفاع ۱۴ متر، از شدت طوفان و طغیان تا حدی در امان مانده بود.
در سال 2013، نیروگاه برق توکیو گزارش کرد که روزانه حدود 300 تن آب آلوده به رادیوکتیو به اقیانوس آرام نشت می کند.
در سال ۲۰۱۳، نیروگاه برق توکیو گزارش کرد که روزانه حدود ۳۰۰ تن آب آلوده به رادیوکتیو به اقیانوس آرام نشت می کند.
این سونامی مخرب، فاجعه جهانی به دنبال داشت به طوری که باعث شکسته شدن کوه های یخ در قطب جنوب و ایجاد امواج بلندی شد که تا آلاسکا، هاوایی و شیلی می رسید.
این سونامی مخرب، فاجعه جهانی به دنبال داشت به طوری که باعث شکسته شدن کوه های یخ در قطب جنوب و ایجاد امواج بلندی شد که تا آلاسکا، هاوایی و شیلی می رسید.

منبع: businessinsider
مطالب مرتبط
بدون نظر

ورود