بهترین سریال های تلویزیونی خارجی برای تماشا در ایام نوروز: شبکه Starz

بهترین سریال های تلویزیونی خارجی برای تماشا در ایام نوروز: شبکه Starz

رفته رفته به پایان سال ۹۶ شمسی نزدیک شده و برای استقبال از سال جدید آماده می شویم. ایام تعطیلات نوروز یکی از بهترین و خاطره انگیزترین ایام سال می باشد که می توان خستگی یک سال کاری را جبران کرد. در این میان اکثر افراد و خانواده ها از قبل برای این ایام تعطیل برنامه ریزی کرده و هر یک به نحوی این ایام را می گذرانند؛ برخی با سفر و برخی با در کنار خانواده بودن. راه های مختلفی برای لذت بردن از این ایام وجود دارد که بسته به شرایط و علایق افراد متفاوت خواهد بود. در این میان تماشای برنامه ای تلویزیونی یکی از بهترین و معمول ترین روش هایی است که خانواده ها و افراد در نظر می گیرند. امروزه با توجه به این که دوران طلایی تلویزیون نامیده می شود بسیاری اوقات فراغت خود را با تماشای یک سریال تلویزیونی می گذرانند.

در سال های اخیر علاوه بر مجموعه های تلویزیونی داخلی و سریال های مخصوص نمایش خانگی، سریال های خارجی نیز طرفدارن زیادی پیدا کرده اند. بدین ترتیب قصد داریم در مطلبی دنباله دار و به تفکیک شبکه های تلویزیونی خارجی، سریال های برتر هر شبکه یا سرویس اینترنتی را به شما معرفی کنیم که در صورت علاقه در ایام تعطیلات نوروز به تماشای تعدادی از آن ها بنشینید. این قسمت را به شبکه تلویزیونی استارز (Starz) اختصاص داده ایم و قصد داریم بهترین مجموعه های این شبکه، اعم از قدیمی و جدید، را به شما معرفی کنیم.

۱۰-همزاد

مدت انتشار: ۲۰۱۷ تاکنون (۱ فصل)

سریال خارجی

سریال «همزاد» (counterpart) از سریال های جدید شبکه استارز است که دو فصل ۱۰ اپیزودی از آن توسط مدیران این شبکه برای ساخت تایید شده و پخش آن نیز از اواخر سال ۲۰۱۷ آغاز شد. اگر چه هنوز نمی توان چیز زیادی در مورد این سریال گفت اما «همزاد» با بازی جی کی سیمونز که جایزه اسکار را در کارنامه دارد، نقش یک کارمند سازمان ملل در برلین را روایت می کند که بزودی متوجه می شود سازمان اول مسئول ارتباط برقرار کردن با دنیایی دیگر در بعدی دیگر است. بدین ترتیب می توان «همزاد» را سریالی پیچیده با ترکیب تریلر جاسوسی و دنیای علمی تخیلی دانست که رفته رفته و خیلی آرام بیننده را پای خود میخکوب می کند.

«همزاد» رفته رفته حالت جاسوس در برابر جاسوس را در دوران جنگ سرد در دو دنیای موازی به خود می گیرد و رفته رفته می فهمیم که هر کسی در روی زمین همزادی دیگر در دنیای موازی دارد. کسانی که صبر داشته باشند رفته رفته با داستان سریال هماهنگ شده و داستانی جذاب را تماشا خواهند کرد اما اگر دنبال سریالی هستید که خیلی زود وارد حوزه اکشن و حادثه شود بهتر است سراغ «همزاد» نروید. با این وجود بهترین تشویق برای تماشای این سریال این موضوع خواهد بود که بسیاری پیش بینی کرده اند «همزاد» یکی از بهترین و پرتماشاگرترین سریال های تلویزیونی سال ۲۰۱۸ باشد.

۹- اَش در مقابل مردگان شرور

مدت انتشار: ۲۰۱۵ تاکنون (۲ فصل)

سریال خارجی

سریال «اش در مقابل مردگان شرور» (Ash vs Evil Dead) در واقع ادامه ای بر سه گانه «مردگان شرور» سام ریمی است که با این نام جدید به آن پرداخته می شود. به جای این مسیری سرراست و دراماتیک مانند سریال «مردگان متحرک» (The Walking Dead) در پیش گرفته شود، سام ریمی و بروس کمپبل به عنوان سازندگان این سریال ترجیح داده اند جنبه کمدی و خنده آور قسمت دوم فیلم «مردگان شرور» را دنبال کرده که با ترس و خونریزی فراوان همراه است. بار دیگر بروس کمپبل نقش کلاسیک خود را بر عهده گرفته و با پوشیدن یک اره برقی به جای دست به جنگ ارتش تاریکی و سردسته شرور آن ها می رود.

«اش در مقابل مردگان شرور» را باید در کل سریالی خوب و قابل قبول فرض کرد و داستان و نویسندگی نیز همان چیزی است که از سام ریمی انتظار داشتید. البته نمی توان گفت همه از این سریال خوششان خواهد آمد زیرا ممکن است بسیاری آن را بسیار خشن و پر از خونریزی و برخی دیگر بیش از حد مسخره ببینند. سریال «اش در مقابل مردگان شرور» یکی از سریال های کالت مربوط به فرانچایزهای سینمایی است که بعید به نظر می رسد پخش آن بزودی متوقف شود.

۸- هیولاهای داوینچی

مدت انتشار: ۲۰۳ تا ۲۰۱۵ (۳ فصل)

سریال خارجی

همه می دانیم که لئوناردو داوینچی یک مخترع و هنرمند خارق العاده بوده است اما به عنوان یکی از جالب ترین شخصیت های تاریخ تاکنون سریالی در مورد او ساخته نشده است. سریال «هیولاهای داوینچی» (Da Vinci’s Demons) اگر چه نام این شخصیت را با خود دارد اما نمی توان آن را زندگینامه داوینچی دانست. داستان این سریال تنها از نام این شخصیت و مهارت او در زمینه اختراع و هنر بهره برده است. بنابراین سریال «هیولاهای داوینچی» را باید یک سریال فانتزی تاریخی دانست که بر روی شخصیتی تمرکز دارد که علاوه بر استعداد خارق العاده ای که دارد شخصیت بسیار مرموز و پیچیده ای نیز دارد. این سریال از بازیگران خوبی برای به تصویر کشیدن شخصیت ها استفاده کرده و در این زمینه عمکلرد بسیار قابل توجهی داشته است.

اگر چه شخصیت های «هیولاهای داوینچی» دارای پیچیدگی های خاصی نیستند اما سادگی آن ها بیننده را به خود جلب می کند. در این سریال بین خانواده های مختلف فلورانس درگیری هایی سخت به تصویر کشیده می شود که ما را به یاد سریال «بازی تاج و تخت» می اندازد، اگر چه نمی توان آن ها را از نظر ابعاد و جذابیت با این سریال مقایسه کرد. در نهایت می توان گفت که «هیولاهای داوینچی» برای کسانی که به ژانر تاریخی، فانتزی، و علمی با تمرکز بر روی اختراعات قدیمی علاقه دارند مناسب خواهد بود.

۷-خدایان آمریکایی

مدت انتشار: ۲۰۱۷ تاکنون (۱ فصل)

سریال خارجی

سریال فانتزی-علمی تخیلی «خدایان آمریکایی» (American Gods) یک سریال اقتباسی از رمانی پرفروش نوشته نیل گایمن است که داستانی در روزگار امروزی را روایت می کند که دنیا در شرف نبردی سخت بین خدایان قدیمی و جدید است. گایمن بارها برای تبدیل کردن رمان خود به فیلم تلاش کرد اما به دلیل طولانی بودن و گسترده بودن داستان امکان ارایه کردن آن در قالب یک فیلم سینمایی وجود نداشت. بدین ترتیب گایمن در نقش مدیر اجرایی، داستان خود را در قالب یک سریال تلویزیونی طرح ریزی کرد. این سریال از داستانی پیچیده و گاه عجیب و غریب تشکیل شده که گاه درک آن برای بیننده سخت می شود.

«خدایان آمریکایی» از آن دسته سریال هایی است که خشونت زیادی در آن دیده می شود و باید برای صحنه های خونریزی و درگیری فیزیکی ترسناک آماده باشید. برای صحنه های مهیج «خدایان آمریکایی» از نورهای خیره کننده و موسیقی تند استفاده شده است که ما را به یاد سریال «هانیبال» می اندازد. سریال «خدایان آمریکایی» یک سریال سوررئال و جاه طلبانه است که قهرمانان آن را اراذل و اوباش تشکیل می دهند. این سریال را باید عجیب ترین سریالی که از شبکه استارز پخش شده دانست.

۶- قدرت

مدت انتشار: ۲۰۱۴ تاکنون (۵ فصل)

سریال خارجی

اگر چه سریال «قدرت» (Power) پس از فصل اول دچار افت شد اما نمی توان جذابیت آن را نادیده گرفت. فصل اول این سریال بدون شک بهترین فصل آن و یکی از بهترین فصول سریال های تلویزیونی در سال ۲۰۱۴ بود. این سریال تلویزیونی که با تهیه کنندگی کورتیس جکسون معروف به « ۵۰ Cent» ساخته شده در مورد یک تاجر ثروتمند در نیویورک است که با نام مستعار «روح» علاوه بر فعالیت در حوزه کلوب داری، یکی از بدنام ترین قاچاقچیان شهر نیز هست. این سریال که توسط شبکه استارز ساخته شده از لحاظ تصویری هیچ چیز کم ندارد و در زمینه نویسندگی داستان و سناریو نیز دو فصل اول به شدت دارای پیچیدگی های خیره کننده داستانی هستند که شما را هر از چندگاهی از روی صندلیتان بلند می کند و همین موضوع باعث می شود که برای دیدن اپیزود بعدی بی قرار باشید.

اما از فصل سوم نوعی سردرگمی و بلاتکلیفی در داستان دیده می شود. با این وجود نمی توان زیبایی فصل اول را نادیده گرفت که بسیاری از رکوردها در زمینه جذب بیننده را برای شبکه استارز جابجا کرد. «قدرت» پربیننده ترین سریال اورجینال شبکه تلویزیونی استارز بوده که حتی رکورد «اسپارتاکوس»، «بادبان های سیاه» و «دورافتاده» را نیز در این زمینه شکسته است. بدون شک مجموعه تلویزیونی «قدرت» چیزی در خود داشته که تا این حد جذاب و پرتماشاگر بوده است.

۵- گمشده

مدت انتشار: ۲۰۱۴ تاکنون (۲ فصل)

سریال خارجی

اگر چه دو فصل سریال «گمشده» (The Missing) دو داستان مجزا در مورد دو مورد آدم ربایی را به تصویر می کشند اما هر دو فصل اشتراکات بسیاری دارند. داستان های هر دو فصل با زمانبندی های مختلفی شرح داده می شوند و در مکان های مختلفی در سراسر اروپا به تصویر کشیده می شوند. این سریال دارای داستانی رازآلود و عاطفی است که نه تنها داستان قربانیان را می گوید اما نشان می دهد که گم شدن و ربوده شدن ماجرایی است که همه افراد دخیل در آن را دچار استرس و تنش می کند. فصل دوم «گمشده» بدون شک پیچیده تر و تاریک تر از فصل اول است و جذابیت بیشتری نیز دارد.

موسیقی متن «گمشده» نیز به خوبی تنظیم شده و کاملاً با خط سیر داستان و اتفاقات آن همگام است و بیش از پیش بر ترسناک بودن و منحصر بفرد بودن داستان می افزاید. داستان سریال نیز به شیوه ای هنرمندانه و استادانه نوشته و پیاده سازی شده به نحوی که بیننده را خیلی آرام آرام در ترس و وحشت فرو می برد که تماشای برخی از صحنه ها را برای تماشاگر دشوار می سازد. ا«گمشده» که با مشارکت شبکه بی بی سی ساخته شده یکی از بهترین مجموعه های تلویزیونی خارجی با تم ترسناک و تاریک معاصر تلویزیون به شمار می آید.

۴- دورافتاده

مدت انتشار: ۲۰۱۴ تاکنون (۳ فصل)

سریال خارجی

وقتی که شبکه استارز اعلام کرد که می خواهد رمان های پرفروش «دورافتاده» (Outlander) نوشته دایانا گابالدون را در قالب سریال بازسازی کند بسیاری منتظر نتیجه کار بودند. ا«دورافتاده» همانند کتاب گابالدون ترکیبی از عشق، جنگ، سفر در زمان و تاریخ قرن هجدهم اسکاتلند است که با تجربه یک دختر جوان در دهه ۱۹۴۰ ترکیب می شود. این سریال داستان پرستاری به نام کلر را روایت می کند بعد از لمس کردن یک سنگ جادویی به سال ۱۷۴۳ در اسکاتلند برده می شود. اما این سفر غیرمنتظره با توجه به داستان عاشقانه که در زمان حال برای کلر رخ داده برای او دردسرساز می شود. این فیلم علیرغم داستان علمی تخیلی خود یک داستان عمیقاً عاشقانه است که با کلیشه های عاشقی بازی می کند.

«دورافتاده» در بسیاری از لحظات خود دیدگاه رایج نسبت به چنین داستان هایی را تغییر داده و به جای شخصیتی مرد، شخصیت زن را در مرکز توجه داستان قرار می دهد و بیننده از دیدگاه او به تماشای داستان می نشیند. البته «دورافتاده» نیز بدون اشکال نیست و از برخی صحنه های کلیشه ای برای نشان دادن خطر استفاده می کند. این سریال دارای داستانی جذاب و صحنه هایی خیره کننده و تاریخی است که می تواند جزو انتخاب های اول تماشاگرانی باشد که به دیدن سریال های تاریخی مانند سریال «بازی تاج و تخت» (البته نه در آن مقیاس) علاقه داشته باشند.

۳-تجربه دوستی

مدت انتشار: ۲۰۱۶ تاکنون (۲ فصل)

سریال خارجی

سریال «تجربه دوستی» (The Girlfriend Experience) علیرغم داستان حساس و کمی ناخوشایندش در عمق داستان خود حرف های زیادی برای گفتن دارد. این سریال نگاهی سرد و پیچیده به دنیای زنانی می اندازد که برای کسب ثروت و اعتبار به مردان نزدیک می شوند. این سریال بیشتر شخصیت محور است تا داستان محور. شخصیت اصلی «تجربه دوستی» را باید بسیار پیچیده تر، باهوش تر و شجاع تر از تمامی شخصیت های دیگر سریال های شبکه استارز دانست. وقتی او از هر مانعی که در برابر او قرار داده می شود با زیرکی عبور کرده و از آن فرصتی بزرگ برای خود می سازد بیننده به وجود می آید.

داستان «تجربه دوستی» در ترکیب با بازی خیره کننده شخصیت اصلی، موسیقی متن خارق العاده و جلوه های تصویری بی نقص و البته داستانی منسجم و بسیار روان از این سریال یک اثر هنری ساخته است. این سریال دارای پیچیدگی های داستانی و اتفاقت غیرمنتظره ای است که تماشاگر را درگیر می سازد. این سریال در اپیزودهای مختلف به خوبی توانسته تنش و کشمکش شخصیتی را چنان بالا ببرد که ناگهان تماشاگر را دچار وحشت کند. سریال «تجربه دوستی» آرام آرام بیننده را درگیر ساخته و او را دچار تنش می کند و با طول بسیار کم هر اپیزود خود توانسته صحنه های حساس را بدون معطلی یکی پس از دیگری و بدون نقص به نمایش بگذارد. فصل دوم «تجربه دوستی» با بازیگرانی جدید و داستان هایی متفاوت اواخر سال گذشته منتشر شد. تماشای «تجربه دوستی» را نیز باید در زمره اولویت های خود قرار دهید.

۲- اسپارتاکوس

مدت انتشار: ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ (۳ فصل)

سریال خارجی

سریال «اسپارتاکوس» (Spartacus) را می توان معروف ترین و پربیننده ترین سریال شبکه استارز دانست که کمتر کسی در میان علاقمندان به سریال های خارجی پیدا می شود که آن را ندیده باشد.«اسپارتاکوس» را می توان تلفیقی از فیلم «گلادیاتور» و «۳۰۰» دانست اما صحنه های اکشن و مبارزات آن از سریال «روم» (Rome) ساخته شبکه HBO بسیار بیشتر است. شاید کمتر سریالی در شبکه های تلویزیونی باشد که بتواند از این حیث با «اسپارتاکوس» رقابت کند و همزمان که صحنه های اکشن را به تصویر می کشد داستانی با ضرباهنگ مناسب و داستانی پیشرونده مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد. برای کسانی که علاقمند به دیدن سریال هایی پر از مبارزه، خونریزی، خشونت و انتقام هستند نمی توان پیشنهادی بهتر از «اسپارتاکوس» داد.

جدای از خشونت محض موجود در «اسپارتاکوس»، تدوین و جلوه های ویژه نیز ظاهری متفاوت شبیه فیلم های کمیک به آن داده است. شاید اپیزودهای اول این مجموعه چندان دلچسب نبودند و بسیاری پس از تماشای اپیزود اول تماشای آن را ادامه ندادند اما باید بدانید که این سریال در همان اواسط فصل اول مخاطب را با خود همراه می سازد و با پیچیدگی ها و اتفاقات غیرمنتظره او را حیرت زده می کند. بعد از مرگ بازیگر اصلی فصل اول کمی افت در بازی جانشین او دیده شد اما همچنان تماشای این سریال جذاب غیر قابل چشم پوشی نیست هر چند فصل اول را باید بدون شک بهترین فصل آن دانست.

۱- بادبان های سیاه

مدت انتشار: ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ (۴ فصل)

سریال خارجی

اگر از بسیاری در مورد سریال «بادبان های سیاه» (Black Sails) بپرسید به شما خواهند گفت که این سریال در ابتدا علیرغم جاه طلبانه بودن اما چندان خوب پیش نمی رفت اما هر چه زمان پیش می رفت بهتر و بهتر می شد. این سریال اکشن-ماجراجویانه با خطاها و اشکالاتی در فصل اول همراه بود و کسانی که فصل اول را دیده باشند بدون شک دچار سردرگمی شده اند. با بودجه ای بیشتر، نویسندگی بهتر و منسجم تر و البته صحنه های اکشن فراوان تر فصل دوم خیلی زود تماشاگر را درگیر خود می سازد که کاملاً با یک تریلر دزدان دریایی سازگار است.

شخصیت های اصلی «بادبان های سیاه» همگی مردانی طماع و غارتگر و زنانی بسیار جاه طلب و قدرتمند هستند که بازیگرانی بااستعداد و مشهور نقش آن ها را بازی کرده اند و هیچ یک از این شخصیت ها دچار پیچیدگی عمیقی که تماشاگر را سردرگم کند نیست. با توجه به این که در زمینه لباس، مکان فیلم برداری و داستان بخصوص در سه فصل آخر از هیچ تلاش و هزینه ای مضایقه نشده باید «بادبان های سیاه» را یکی از بهترین مجموعه های ژانر خود دانست. «بادبان های سیاه» می توانست «اسپارتاکوس» جدید شبکه استارز باشد اما این سریال پیچیدگی بیشتری داشته و با اضافه کردن سیاست های دزدان دریایی و استفاده از یک رخداد واقعی تاریخی پا را فراتر می گذارد. دیالوگ های سریال بسیار پرطمطراق و سنگین هستند و شاید این موضوع در صورت تماشای نسخه دوبله نشده تماشاگر را کمی اذیت کند اما بدون شک از زیبایی و اعتبار این سریال نخواهد کاست.

سریال خارجی

شبکه استارز برای ساخت هر اپیزود از این مجموعه ۸ میلیون دلار هزینه کرد که یکی از پرهزینه ترین سریال های این شبکه به شمار می آید. شاید «بادبان های سیاه» لیاقت این که در صدر این فهرست قرار بگیرد را نداشت اما به دلیل این که به اعتقاد نویسنده زیبایی های خاص خود را دارد شماره یک این فهرست شد. در مورد «بادبان های سیاه» هم به شما توصیه می کنیم که تماشای آن را در اولویت خود قرار دهید.

در پایان باید بگوییم که مجموعه های دیگری از این شبکه نیز می توانستند در این فهرست جای داشته باشند که از آن میان می توان به «شهر جادویی» (Magic City)، «ملکه سفید» (The White Queen)، «ستون های زمین» (The Pillars of the Earth)، « Party Down»، «رییس» (Boss) و «گوشت و استخوان» (Flesh and Bone) اشاره کرد.

۱۶ سریال تلویزیونی جدید و برتری که سال ۲۰۱۸ منتشر خواهند شد

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • آترین اسفند ۲۱, ۱۳۹۶

    اسپارتاکوس رو من اولش فکر میکردم *ورنه. بعد فهمیدم نه بابا داستان هم داره.