شرایط خرید پراید هاچ بک صفر بعد از توقف تولید [رپورتاژ آگهی]

شرایط خرید پراید هاچ بک صفر بعد از توقف تولید [رپورتاژ آگهی]

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

اگرچه در دهه ۵۰ این پیکان بود که به نام خودرو جوانان شهرت پیدا کرد، اما در دهه هفتاد ماشین های کوچک و جمع و جوری در خیابان ها ویراژ می دادند که تفاوت زیادی با پیکان داشتند.

اولین تفاوت این بود که این خودرو ها صندوق عقب نداشتند. این اولین بار بود که یک خودرو بدون صندوق در ایران تا این اندازه بین مردم جا می افتاد. بعدها مشابه آن برای ۲۰۶، تیبا ۲، ام وی ام و حتی مزدا دو و  برخی از خودروهای لوکس تولید شد. فولکس واگن یکی از قدیمی ترین هاچبک های تولید شده در جهان بوده است اما به اندازه پراید هاچ بک عمر نکرده است.

بعد از اینکه واردات قطعات پراید های قدیمی از کره متوقف شد، طرفداران این خودروهای کوچک برای خرید پراید هاچ بک صفر باید به سراغ سایپا ۱۱۱ می رفتند. عکس یادگاری با آخرین پراید ۱۱۱ هم در شهریور امسال نشان داد که تا چند وقت دیگر هم نمی توان دنبال خرید آن از نمایندگی بود. این پراید دیگر در هیچ جای دنیا تولید نمی شود و احتمالا آخرین تولید پراید هاچ بک روی زمین بوده است. در واقع شرکت سایپا بعد از زیان ۳۰ تا ۴۰ میلیارد ریالی در هر پراید دیواری کوتاه تر از این مدل قدیمی پیدا نکرد. با این حال هنوز امکان خرید پراید هاچ بک صفر وجود دارد و تا محو این نوع خودرو از بازار زمان زیادی مانده است.

قیمت خرید پراید هاچ بک صفر در حال حاضر ۲۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است و بر خلاف انتظار نداشتن صندوق باعث نشده که تفاوت قیمت زیادی با مدل ۱۳۱ داشته باشد. رنگی این مدل هم ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ارزش دارد. بعد از تولید پراید هاچ بک، شرکت سایپا تلاش کرد که با گذاشتن نام نسیم روح تازه ای در آن بدمد که در نهایت نه تنها به این نام شناخته نشد بلکه با عنوان پراید ۱۱۱ که یکی از تیپ های ایکس ۱۰۰ بود معروف شد. پراید ۱۱۱ بیشتر خودرویی جوان پسند بود که معمولا با دستکاری کردن ارتفاع ماشین و رنگ شیشه ها بین جوان ها طرفدار داشت. یکی از نقاط ضعف پراید ۱۱۱ نسبت به مدل ۱۳۲ این است که این خودرو ریموت کنترل مرکزی ندارد.

یعنی با باز کردن در راننده بقیه قفل ها باز نمی شوند. این خودرو مدل دو گانه سوز ندارد. هنگام خرید پراید هاچ بک صفر می توانید دو آپشن چراغ مه شکن و رینگ آلومینیومی به آن اضافه کنید. اولین پراید هاچ بکی را که با همکاری کیاموتورز کره ای وارد ایران شد با خط قرمز حاشیه دور ماشین می توان شناخت. کیاموتورز تولید این پراید را از سال ۱۹۸۷ تا ۱۳ سال بعد ادامه داد اما در نهایت به جای آن خودروهای کوچک مدل های به روز تری ارائه کرد. کاری که سایپا از توان آن بر نیامد.

البته مدیران سایپا اعتقاد دارند که تا به حال تلاش زیادی برای ارتقا ایمنی پراید انجام داده اند اما با توجه به زیان ده بودن این ماشین ها به نظر می آید که چیزی جز درجا زدن عاید این خودروی قدیمی نشده است. با این حال اگر پراید های تولید کره را نادیده بگیریم و پراید هاچ بک ایرانی را با ۱۱۱ مقایسه کنیم باید اعتراف کنیم که ۱۱۱ قدرت مند تر از مدل قبلی خودش است. در واقع نه تنها ۱۱۱ بلکه همه پراید هایی که در زمره تیپ ایکس ۱۰۰ قرار داشتند از لحاظ ایمنی و امنیت شرایط بهتری دارند.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود