بهترین سریال های تلویزیونی خارجی برای تماشا در ایام نوروز: شبکه NBC

بهترین سریال های تلویزیونی خارجی برای تماشا در ایام نوروز: شبکه NBC

رفته رفته به پایان سال ۹۶ شمسی نزدیک شده و برای استقبال از سال جدید آماده می شویم. ایام تعطیلات نوروز یکی از بهترین و خاطره انگیزترین ایام سال می باشد که می توان خستگی یک سال کاری را جبران کرد. در این میان اکثر افراد و خانواده ها از قبل برای این ایام تعطیل برنامه ریزی کرده و هر یک به نحوی این ایام را می گذرانند؛ برخی با سفر و برخی با در کنار خانواده بودن. راه های مختلفی برای لذت بردن از این ایام وجود دارد که بسته به شرایط و علایق افراد متفاوت خواهد بود. در این میان تماشای برنامه ای تلویزیونی یکی از بهترین و معمول ترین روش هایی است که خانواده ها و افراد در نظر می گیرند. امروزه با توجه به این که دوران طلایی تلویزیون نامیده می شود بسیاری اوقات فراغت خود را با تماشای یک سریال تلویزیونی می گذرانند.

در سال های اخیر علاوه بر مجموعه های تلویزیونی داخلی و مجموعه های مخصوص نمایش خانگی، سریال های خارجی نیز طرفدارن زیادی پیدا کرده اند. بدین ترتیب قصد داریم در مطلبی دنباله دار و به تفکیک شبکه های تلویزیونی خارجی، سریال های برتر هر شبکه یا سرویس اینترنتی را به شما معرفی کنیم که در صورت علاقه در ایام تعطیلات نوروز به تماشای تعدادی از آن ها بنشینید. این قسمت را به شبکه تلویزیونی ان بی سی (NBC) اختصاص داده ایم و قصد داریم بهترین سریال های این شبکه، اعم از قدیمی و جدید، را به شما معرفی کنیم.

۱۰- چیرز

مدت انتشار: ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۳ (۱۱ فصل)

سریال خارجی

سریال کمدی «چیرز» (Cheers) یکی از مجموعه های تلویزیونی قدیمی و بهترین سریال های شبکه ان بی سی است که داستان آن در یک کافه به همین نام در بوستون رخ می دهد. در این کافه گروهی از افراد به طور مرتب دور هم جمع شده و خوشگذرانی و صحبت کردن در مورد اتفاقات روز و زندگی روزمره خود می پردازند. «چیرز» ۱۱۷ بار نامزد دریافت جایزه امی شد و ۲۸ باز نیز این جایزه را به خود اختصاص داد. همچنین این سریال توانست ۶ جایزه گلدن گلوب را نیز بدست آورد. از نقاط مثبت و برجسته مجموعه تلویزیونی «چیرز» که آن را پس از سه دهه نیز قابل تماشا می کند دیالوگ های قوی، بازی ها و محتوای کمدی و شخصیت های عجیب اما دوست داشتنی آن هستند.

«چیرز» آن چنان موفق بود که تنها پس از این که یکی از بازیگران اصلی از ادامه در آن انصراف داد کنسل شد. در زمان خود «چیرز» چنان موفق و پربیننده بود که از محل تبلیغات درآمد هنگفتی نصیب تهیه کنندگان شده و تد دانسون برای بازی در هر اپیزود بیش از ۴۵۰.۰۰۰ دلار دستمزد دریافت می کرد که با دستمزد هیچ بازیگر تلویزیونی در دوران خود قابل مقایسه نبود.

۹- ویل و گریس

مدت انتشار: ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۶ و ۲۰۱۷ تاکنون (۹ فصل)

سریال خارجی

مجموعه تلویزیونی «ویل و گریس» (Will & Grace) بعد از ۱۱ سال بار دیگر به شبکه ان بی سی بازگشته است. این سریال ابتدا بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۶ پخش شد و سال گذشته نیز پخش آن از نو آغاز گردید. این سریال داستان دو دوست را روایت می کند که یکی حقوقدان و دیگری طراح دکوراسیون داخلی است و روابط پیچیده ای دارند. مجموعه تلویزیونی «ویل و گریس» یکی از پربیننده ترین سریال های تلویزیونی شبکه ان بی سی در دوران اولیه پخش خود به شمار می آمد. اکنون«ویل و گریس» با داستانی تازه و با در نظر نگرفتن بسیاری از اتفاقات فصل آخر دوره اول پخش خود بازگشته است که می تواند انتخاب نسبتاً مناسبی برای جایگزینی دیگر سریال های این شبکه باشد.

۸- ۳۰ راک

مدت انتشار: ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۳ (۷ فصل)

سریال خارجی

سریال هجویه ای «۳۰ راک» (۳۰ Rock) ساخته تینا فی خود درباره یک برنامه تلویزیونی دیگر در این فهرست به نام «برنامه زنده شنبه شب» است و نام آن به ساختمانی اشاره دارد که این برنامه در آن تولید و اجرا می شود. در واقع «۳۰ راک» در ابتدا به بررسی تجربیات تینا فی به عنوان سردسته زن گروه نویسندگان «برنامه زنده شنبه شب» می پردازد اما به یکباره به یک سریال بزرگ تر، عجیب تر و شجاعانه تر تبدیل می شود؛ یک ماشین سورئال که در هر موردی سخن گفته و نقد می کند؛ از فمینیسم گرفته تا دیدگاه های جنجالی در مورد نژادپرستی، سیاست، برنامه های زنده تلویزیونی و فرهنگ اجتماعی.

به طور ویژه «۳۰ راک» به اتفاقاتی که در شهر نیویورک رخ می دهد می پردازد. الک بالدوین و تینا فی حضوری بی نظیر و خیره کننده در این سریال دارند که جوایز گلدن گلوب و امی متعددی را برای آن ها به ارمغان می آورد.

۷- فریزیر

مدت انتشار: ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۴ (۱۱ فصل)

سریال خارجی

سریال کمدی «فریزیر» (Frasier) که خود اسپین آفی از سریال «Cheers» است، در ۱۱ فصل جذاب و تماشایی داستان یک روانشناس سابق به نام فریزیر کرین را روایت می کند که اکنون به گویندگی رادیو روی آورده است و بعد از شکست خوردن در ازدواج به شهرش در سیاتل باز می گردد و در تمام این مدت یا با پدر سابقاً پلیس خود درگیر است یا به دنبال عشق ابدی خود می گردد. این سریال در طول دوران پخش خود ۳۷ بار برنده جایزه امی شد و برای ۵ سال در اواخر دهه ۹۰ به عنوان بهترین مجموعه کمدی سال انتخاب گردید. از همان اپیزودهای اولیه این سریال شما را جذب خود خواهد کرد به طوری که حتی از تماشای چند باره یک اپیزود و یک فصل نیز لذت خواهید برد زیرا هر بار که اپیزودی را می بینید متوجه زیبایی های کمیک جدیدی خواهید شد.

برجسته ترین وجهه مجموعه «فریزیر» فیلمنامه آن است که بسیار بی نقص نوشته شده است اما بدون بازیگرانی کارکشته و ماهر این سریال نمی توانست به چنین موفقیتی دست پیدا کند. کلزی گرامر در این سریال نهایت استعداد و قدرت بازیگری خود را به نمایش گذاشته و شخصیت اصلی داستان است. شاید این سریال دیگر شباهتی به سریال های پرزرق و برق امروزی نداشته و کمی کهنه به نظر برسد اما برای کسانی که به سریال های تلویزیونی کمدی علاقه دارند به شدت توصیه می شود زیرا محتوای «فریزیر» چیزی است که هیچگاه کهنه نشده و هر زمان که به تماشای آن بنشینید تازگی های خاص خود را دارد.

۶- ما این هستیم

مدت انتشار: ۲۰۱۶ تاکنون (۲ فصل)

سریال خارجی

سریال خانوادگی «ما این هستیم» (This Is Us) سریالی است که به روابط خانوادگی آشفته و ویران عصر کنونی می پردازد. بسیاری این سریال را یکی از بهترین و تاثیرگذارترین سریال های خانوادگی دنیای امروزی عنوان کرده اند. سریال «ما این هستیم» داستان زندگی یک زوج و خانواده مجزای آن ها و فرزندانشان که همه در یک تاریخ یکسان به دنیا آمده اند را روایت می کند. بدنیا آمدن در یک تاریخ یکسان باعث می شود که رفتارها و روابط این افراد اشتراکات خاصی داشته باشند که دستمایه داستان قرار می گیرند. داستان این سریال بسیار جذاب و تاثیر گذار با کنایه ای پنهان به ماهیت ذاتی انسان است.

مجموعه تلویزیونی «ما این هستیم» از آن دست سریال هایی است که اتفاقات ناگوار و خوشایند زیادی در آن رخ می دهد که با زندگی واقعی تمام ما مطابق است. این سریال زیبایی زندگی خانوادگی و دوست داشتن و مهر ورزی را به تصویر می کشد. تماشای این سریال را به کسانی توصیه می کنیم که با مشکلاتی مانند چاقی یا مشکلات روزمره دیگر در زندگی خود دست و پنجه نرم می کنند زیرا «ما این هستیم» تاثیر مثبتی بر روی طرز تفکر شما در مورد چنین مسایلی خواهد داشت.

۵- اداره

مدت انتشار: ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۳ (۹ فصل)

سریال خارجی

سریال کمدی «اداره» (The Office) بر اساس یک سریال تلویزیونی بریتانیایی با همین نام ساخته شد که البته از همه لحاظ از همتای بریتانیایی خود بهتر و موفق تر بود. این سریال زندگی روزمره کارمندان یک شرکت تولید کاغذ در پنسیلوانیا را روایت می کند. استیو کارل در این سریال نقش رییس منفور مجموعه را بازی می کند که از اتفاقاتی که در دفتر کارش و در میان کارمندانش رخ می دهد بی اطلاع بوده و کوچکترین توجهی به احساسات کارمندانش نسبت به خود ندارد. این سریال می خواهد با فضایی اداری شما را سرگرم کنده و بخنداند که معمولاً بخش زیادی از جامعه تماشاگران از آن فضا فراری بوده و هر روز برای خلاصی از آن تلاش می کنند و این همان نکته ای است که باعث موفقی این سریال شده است.

شخصیت های مجموعه تلویزیونی «اداره» با تمام مشکلاتشان همان کسانی هستند که هر روزه در زندگی روزمره و در محیط کارمان با آن ها روبرو شده و در تعامل هستیم. سریال «اداره» باعث می شود که احساس بهتری نسبت به زندگی کاری خود داشته باشید پس به شما توصیه می کنیم اگر می خواهید لحظات خوشی را پس از یک سال کاری خسته کننده در اداره داشته باشید به سراغ این سریال بروید.

۴-جناح غربی

مدت انتشار: ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۶ (۷ فصل)

سریال خارجی

سریال درام سیاسی «جناح غربی» (The West Wing) یکی از تحسین برانگیز ترین سریال های تمامی دوران محسوب می شود. این سریال داستان زندگی روزمره کاخ سفید از رییس جمهور گرفته تا بانوی اول و مشاوران و معاونان او را به تصویر می کشد و به تشریح اتفاقاتی که برای این گروه در یک داستان خیالی رخ می دهد می پردازد. پس با انتخاب این سریال باید منتظر تماشای سریالی سیاسی با داستان ها و اتفاقات جالب و پیچیده باشید که فراتر از سریالی مانند «خانه پوشالی» قرار می گیرد. «جناح غربی» با تیمی شناخته شده از بازیگران و در صدر آن ها مارتین شین، شخصیت های داستان را به زیبایی هر چه تمامتر ترسیم کرده و با زنده کردن موضوعات سیاسی پیچیده به راحتی شما را درگیر خواهد ساخت.

این سریال در دوران حضور جورج بوش پخش می شد و با نشان دادن یک رییس جمهور دموکرات مترقی، باهوش و بسیار صادق به نحوی رییس جمهور وقت و شرایط معاصر دموکرات ها را به باد انتقاد می گرفت. بسیاری از اتفاقاتی که در «جناح غربی» رخ داد بعدها در دوران روسای جمهور واقعی ایالات متحده به وقوع پیوستند از جمله دخالت بن لادن در سوء قصد به جان رییس جمهور و اقدامات تروریستی در خاک ایالات متحده. در سریال «جناح غربی» به موضوعات سیاسی و پیچیده متفاوتی از تعطیلی دولت تا ربوده شدن خبرنگاران و معضلات مربوط به بدهی خارجی و البته مناقشات بین المللی پرداخته می شود که جذابیت های فوق العاده ای دارند.

۳-برنامه زنده شنبه شب

مدت انتشار: ۱۹۷۵ تاکنون (۴۳ فصل)

سریال خارجی

«برنامه زنده شنبه شب» (Saturday Night Live) یک شو تلویزیونی است که چندین دهه است پخش می شود و با بن مایه های کمدی خود فرهنگ و سیاست های معاصر خود را به باد نقد می گیرد. هر قسمت از این برنامه زنده توسط یک یا چند مجری مختلف برگزار می شود و هر بار نیز به داستان هایی جنجالی می پردازد. هر قسمت شاهد حضور یک مهمان سلبریتی است که معمولاً در ابتدای برنامه صحبت هایی را ایراد می کند و در ادامه نیز مهمان های دیگری به برنامه وارد می شوند.

این برنامه طولانی ترین برنامه تلویزیونی است که پخش آن همچنان ادامه داشته و بیش از هر برنامه تلویزیونی دیگری نامزد و برنده جوایز معتبر تلویزیونی مانند گلدن گلاب و امی شده است. ماهیت زنده برنامه باعث ایجاد مناقشاتی شده که شامل سانسورها و رفتارهای جنجال برانگیزی از جانب اجراکنندگان برنامه و مهمانان بوده که از عوامل محبوبیت این برنامه به شمار می آیند. چیز زیادی نمی توان در مورد «برنامه زنده شنبه شب» گفت بجز این که اگر به برنامه های تلویزیونی مهمان محوری مانند «دورهمی» علاقه دارید می توانید از این برنامه نیز در سطحی بسیار بالاتر و با اتفاقاتی بسیار جنجالی که به صورت زنده در برابر چشمان شما رخ می دهند لذت ببرید.

۲- ساینفلد

مدت انتشار: ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۸ (۹ فصل)

سریال خارجی

سریال کمدی «ساینفلد» (Seinfeld) با بازی خیره کننده یک استند آپ کمدین مشهور به نام جری ساینفلد معمولاً یک سریال کمدی موقعیت شناخته می شود که داستان آن عمدتاً در آپارتمانی در غرب منهتن در نیویورک رخ می دهد و بر روی رابطه و داستان های ساینفلد و دوستانش متمرکز است که هر کدام مشکلات خاص خود را دارند؛ از شکست عشقی گرفته تا تلاش برای کاری جدید و مبارزه با مشکل اعتیاد. این سریال بدون شک یکی از بهترین سریال های کمدی تمام دوران است که از تماشای آن به معنای واقعی کلمه لذت خواهید برد.

مجموعه تلویزیونی «ساینفلد» و شخص جری ساینفلد باعث شد که بعدها کمدین های مشهوری مانند عزیز انصاری، لوییس سی کی و جورج کارلین راه او و سریال پرمخاطبش را در پیش گرفته و به شهرت برسند. ساینفلد و لری دیوید در این سریال مرزهای خلاقیت را در نوردیده اند و با استفاده از شخصیت هایی جذاب و کمیک دنیایی را خلق کرده اند که قبل از آن کسی تصورش را هم نمی کرد. اپیزود پایانی «ساینفلد» در سال ۱۹۹۸ بیش از ۷۶ میلیون بیننده را در سراسر آمریکا پای شبکه ان بی سی نشاند و بدین ترتیب خود را در تاریخ تلویزیون و فرهنگ این کشور جاودانه ساخت.

۱- دوستان

مدت انتشار: ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۴ (۱۰ فصل)

سریال خارجی

در روز ۶ می سال ۲۰۰۴ بیش از ۵۲ میلیون نفر به تماشای آخرین اپیزود سریال خاطره انگیز «دوستان» (Friends) نشستند که آن را به چهارمین اپیزود پرتماشاگر در تاریخ تلویزیون ایالات متحده تبدیل کرد. این سریال داستان گروهی از دوستان و خواهران و برادرانی را روایت می کند که زندگی آن ها به هم گره خورده است و هر یک داستان مجزای خود را دارند. به طور کلی سریال «دوستان» به بررسی ماجراجوهایی عاشقانه و کمیک و مشکلات کاری شخصیت های داستانش می پردازد. هر یک از ۶ شخصیت اصلی داستان روابط عاطفی و مشکلات رابطه ای خاص خود را دارند و بدین ترتیب می توان انتظار داشت، همانطور که تاریخ یک دهه ای این سریال ثابت کرد، چیزی از لحاظ کمبود داستان و ماجرا در این سریال رخ نمی دهد و هر بار با داستانی تازه و جذاب روبرو می شویم.

مجموعه تلویزیونی «دوستان» یکی از بهترین و پربیننده ترین سریال های تمام دوران محسوب می شوند که کمتر کسی در دنیای تلویزیون نام آن را نشنیده است. همچنین «دوستان» باعث معرفی شدن بسیاری از ستارگان اینده دنیای سینما و تلویزیون به این عرصه شد. با فرو رفتن بیشتر بازیگران در شخصیت هایی که سال های متمادی نقش های خود را بازی کرده بودند تماشای «دوستان» فصل به فصل راحت تر و جذاب تر می شد. «دوستان» با پیچیدگی های داستانی، اتفاقات غیرمنتظره و صحنه های کمدی خود برای همیشه در خاطره تماشاگران سریال های تلویزیونی ماندگار شد و به همین دلیل است که هنوز هم بعد از گذشت سال ها از اتمام سریال، از آن صحبت می شود. «دوستان» با به تصویر کشیدن فقر، شکست در حوزه کاری و بحران های دهه سوم زندگی به نماد زندگی جوانان بیست و چند ساله در تمامی دنیا تبدیل شد.


از دیگر مجموعه های تلویزیونی برتر شبکه ان بی سی می توان به مجموعه های «Scrubs»، «Community»، «Family Ties» و «The Cosby Show» اشاره کرد که در زمان خود از بهترین و پربیننده ترین سریال های تلویزیونی به شمار می آمدند.

بهترین سریال های تلویزیونی خارجی برای تماشا در ایام نوروز: شبکه AMC

بهترین سریال های تلویزیونی خارجی برای تماشا در ایام نوروز: شبکه FOX

بهترین سریال های تلویزیونی خارجی برای تماشا در ایام نوروز: شبکه Hulu

بهترین سریال های تلویزیونی خارجی برای تماشا در ایام نوروز: شبکه HBO

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
یک نظر

ورود

  • خشایار اسفند ۲۵, ۱۳۹۶

    از بین این سریال‌ها دوستان و این ما هستیم رو دیدم که هردو به شدت خوب هستن مخصوصا فریندز که یکی از بهترین‌های تاریخه