شبکه USA Network به طور رسمی اعلام کرده است که اسپین آف سریالی مجموعه فیلم های اکشن-جاسوسی پرطرفدار «جیسون بورن» (Jason Bourne) با عنوان «تریدستون» (Treadstone) در این شبکه تلویزیونی ساخته خواهد شد. تیم کرینگ نویسندگی و تهیه کنندگی این سریال را بر عهده داشته و رامین بحرانی نیز اپیزود پایلوت آن را کارگردانی خواهد کرد.
اگر چه امروزه همه سینمادوستان شخصیت جیسون بورن را با نام مت دیمون می شناسند اما نقش این جاسوس مشهور را ابتدا ریچارد چمبرلین، ۱۴ سال قبل از دیمون و در یک اقتباس سریالی از رمان «هویت بورن» (The Bourne Identity) نوشته رابرت لادلام بر عهده داشت تا این که مت دیمون در سال ۲۰۰۲ در فیلمی به کارگردانی داگ لیمان و با همین عنوان، نقش جیسون بورن را بر عهده گرفت. وی در ۳ فیلم دیگر نیز در نقش جیسون بورن حاضر شد اما بعد از بازی در این نقش در فیلم «جیسون بورن» در سال ۲۰۱۶، اعلام کرد که به هیچ عنوان در قسمت ششم این مجموعه فیلم بازی نخواهد کرد.
بدین ترتیب داستان جیسون بورن از روش های دیگری برای توسعه استفاده کرده که یکی از آن ها ساخت همین سریال جدید خواهد بود. به گزارش ورایتی شبکه USA دستور ساخت سریال «تریدستون» را رسماً ابلاغ کرده است در حالی که قبلاً تنها مجوز ساخت پایلوت این سریال را دریافت کرده بود. این سریال در مورد عملیات فوق سری سیا با عنوان «تریدستون» خواهد بود که بعدها باعث شکل گیری شخصیت و ماجراهای جیسون بورن شد و داستان چندین مامور مخفی این پروژه در سراسر دنیا را دنبال خواهد کرد که بعد از مدت ها دور بودن از عملیات های سری به یکباره ماموریت هایی دیگر دریافت می کنند.
کرینگ کارنامه خوبی در ادامه و توسعه سریال های پرطرفدار دارد و بدین ترتیب به نظر می رسد که وی بعد از ساخت سریال موفق «قهرمانان» (Heroes) بتواند سریال موفق دیگری در مورد افرادی با قدرت های خارق العاده بسازد. سازندگان مجموعه فیلم های بورن در سال ۲۰۱۲ نیز با ساخت فیلم «میراث بورن» (The Bourne Legacy) با بازی جرمی رنر سعی در توسعه و ایجاد مسیرهایی جدید برای این فیلم اکشن پرطرفدار داشتند اما فیلم مذکور هم در گیشه و هم از جانب منتقدان با استقبال خوبی مواجه نشد و بدین ترتیب ادامه موفق این فرانچایز از مسیر مذکور منتفی شد.
اما دنیای تلویزیون یک میدان دیگر بوده که کرینگ و شبکه USA نشان داده اند که در آن موفق بوده و قبلاً نیز فیلم هایی شاخص را به سریال هایی موفق و پرطرفدار تبدیل کرده اند که از آن میان می توان به سریال موفق «آقای روبات» (Mr. Robot) اشاره کرد. بدین ترتیب می توان انتظار داشت که سریال «تریدستون» نیز مسیر مشابهی را دنبال کرده و به یکی از سریال های پرطرفدار تبدیل شود.
یکی حرف خوبی میزد میگفتش ماها به علت فرو نشون این عقده هامون هرکی که تو اونور دنیا به دنیا اومده پیشرفت کرده ولی پدر مادرش ایرانی بوده رو به اسم خودمون میزنیم. وگرنه افتخار اصلی برا همونان. امریکا و کشورای غربی بودن مهاجرای ما رو گرفتن پسراشونو تبدیل به ادمای موفقی کردن بهشون امکانات تحصیل و پیشرفت دادن الان شدن ادمای موفق. فرقیم نمیکنه طرف ایرانی باشه هندی باشه. کلا هرکی که رفته از هر کشوری موفق شده
فرقش اینه که ماها یه خصلت بدی داریم اونم اینه که ادمای موفق خودمونو میکوبونیم تو سر هندیا و عربا دلیلشم اینه که فک میکنیم اونا ادمای موفق ندارن یا به علت نژادشون اصلا نمیدونن داشته باشن. دقیقا همون عقیده ایی که هیتلر و نازیها داشتن و دارن. در حالی که بری سیلیکون ولی حداقل صد تا ادم عرب موفق اونجا شرکت دارن شایدم بیشتر. یا همین استیوجابز خدابیامرز اصلیت سوری داره. یا ساتیا نادلا هندیه
باید یکم چشمامونو باز کنیم. خودم عربم یکم این حرفا خیلی برامون سنگینه. خیلی میشنوم این حرفا رو خیلی بهمون برمیخوره. تو اعتراض میگن عه منظورم شما نبودین منظورم عربای انور ابه.