کمپانی اسلحه سازی «کالاشنیکف» از یک ربات جنگی غول پیکر رونمایی کرد

کمپانی اسلحه سازی «کالاشنیکف» از یک ربات جنگی غول پیکر رونمایی کرد

در نهایت اتفاقی که بسیاری انتظار آن را می کشیدند رخ داده و یکی از بزرگ ترین کمپانی های تولید کننده تسلیحات نظامی ربات مبارز  غول پیکر خود را رونمایی کرد. کمپانی بزرگ کالاشنیکف که قراردادهایی بزرگ با ارتش روسیه دارد یک ربات عظیم الجثه ۱۳ فوتی (حدود ۴ متر) با توان بکارگیری در حوزه صنعت و نظامی را را تولید کرده و بدین ترتیب ربات های مبارز که روزگاری تنها در فیلم های علمی تخیلی دیده می شدند اکنون به یک واقعیت بدل شده اند.

ربات جنگی

این ربات جنگی که شبیه تخم مرغی روی دو پا است با نام «واکر دوپای کنترلی» (controlled bipedal walker) کمپانی تسلیحاتی کالاشنیکف در نمایشگاه دفاعی آرمی-۲۰۱۸ در شهر مسکو رونمایی شد. این کمپانی اعلام کرده که تکنولوژی های بکار رفته در این ربات مبارز سال آینده معرفی خواهند شد. این ربات جنگی دارای یک اتاقک در قسمت فوقانی خود است که سرباز کنترل کننده در داخل آن قرار می گیرد. ربات مذکور دو بازو نیز دارد که به انبرک هایی بزرگ منتهی می شوند و در نهایت دو پای فلزی بزرگ امکان راه رفتن را برای این غول آهنی مهیا خواهند کرد. ظاهراً هیچ تسلیحات نظامی و سلاحی در این ربات دیده نمی شود و معلوم نیست که این ربات روسی چه قابلیت ها و توانایی هایی دارد.

ربات جنگی

جزییات مهمی مانند سیستم تغذیه ای، توان حمل و زره آن نیز تاکنون فاش نشده اند. واکرهای مبارز یا همان ربات های جنگی که در اصطلاح به آن ها «ماشین آهنی» (mechs) گفته می شود برای دهه های متوالی تنها جزیی از فیلم های علمی تخیلی بوده اند که نمونه هایی از آن ها را در فیلم های «جنگ ستارگان»، «آواتار» و بازی «بتلفیلد ۲۱۴۲» شاهد بوده ایم. نمونه های غیرجنگی نیز در فیلم «بیگانگان» به نمایش درآمده بود. اما سوال این است که چرا تاکنون خبری از ربات های نظامی و مبارز در دنیای واقعی نبوده است؟

ربات جنگی

یک دلیل این بوده که برخلاف تانک یا خودروهای زرهی چرخدار، این ربات های جنگی باید تعادل اسکلت حجیم خود را تنها روی دو پا حفظ کنند. این موضوع فشار زیادی را روی پاهای ربات وارد خواهد کرد و این مشکل در زمین های گل آلود و چسبناک چند برابر نیز خواهد شد. همچنین پاهای این ربات ها باید با یک سیستم تعادل بسیار پیچیده ترکیب شوند که از واژگون شدن آن جلوگیری نماید. همچنین این ربات های جنگی بسیار بلند و غول پیکر بوده و به اهدافی ساده برای شکارچیان دشمن تبدیل می شوند. البته این ربات های جنگی فوایدی نیز دارند که باعث برتری آن ها بر دیگر سلاح های مشابه می شود.

ربات جنگی

در این ربات ها، سرباز اپراتور یا همان کنترل کننده ربات در ارتفاعی بالا قرار گرفته و این موضوع دیدی عالی را در اختیار او قرار می دهد. همچنین ربات جنگی که از سیستم تعادلی قدرتمند و کارآمدی برخوردار باشد می توانند براحتی روی موانعی مانند خودروهای منهدم شده یا ناهمواری های جاده پا گذاشته و از آن ها عبور کند. علاوه بر این، ربات های نظامی دو پا حضور فیزیکی ترسناکی در میدان های نبرد خواهند داشت. اما دلایل زیادی برای یک پیمانکار دفاعی وجود ندارد که سرمایه و زمان خود را صرف توسعه و تولید چنین سلاحی کند. به نظر می رسد که کمپانی کالاشنیکف به خوبی از مشکلات و محدودیت های ذاتی ربات های جنگی آگاه است.

ربات جنگی

ربات واکر این کمپانی بسیار بلند با پایی شبیه کفش های اسکی است که به وضوح باعث کاهش فشار روی زمین می شوند. در سال ۲۰۱۹ اطلاعات بسیار بیشتری در مورد این ربات نظامی منتشر خواهد شد و بدین ترتیب می توانیم شاهد خروج ربات های جنگی و مبارز از دنیای داستان های علمی تخیلی و ورود آن ها به دنیای واقعی باشیم.

روبوفلای: حشره رباتیک لیزری که می تواند بوی آتش سوزی و نشت گاز را احساس کند

با تفنگ «AK-12»، جدیدترین اسلحه ساخته شده توسط کمپانی کلاشنیکف آشنا شوید

ربات های قاتل؛ نگرانی بین المللی از توسعه نسل جدید جنگجویان آهنی

ربات های پشتیبان؛ پرنده های بدون سرنشینی که بزودی جنگنده های ایالات متحده را همراهی خواهند کرد

منبع: popularmechanics
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • چراغعلی شهریور ۵, ۱۳۹۷

    خیلی راحت میشه هدف گرفت این ربات ها رو
    قدرت تو ریز سیستم ها است دیگه مثلا پشه‌ی ترور ساخته بشه خیلی موفق تره تا این