Remsdesivir؛ داروی امیدبخش ویروس کرونا که برخی از مبتلایان بدحال را درمان کرده است

Remsdesivir؛ داروی امیدبخش ویروس کرونا که برخی از مبتلایان بدحال را درمان کرده است

دو متخصص نتایج آزمایشی تجربی بر یک زن را که در شرایط بحرانی قرار داشت منتشر کردند و به نجات جان ۱۴ مسافر کشتی تفریحی Diamond Princess کمک کردند. پزشکان بیش از ده ها بیمار آمریکایی مبتلا به ویروس کرونا را با داروی معروف به Remdesivir که یک آنتی ویروس تجربی می باشد درمان کردند. این دارو به یک زن اهل کالیفرنیا مبتلا به ویروس COVID-19 که از محیط این ویروس را دریافت کرده بود، تزریق شد. پیش از بهبودی معجزه آسای این زن، تیم پزشکان معالج وی بر این باور بودند که وی از این بیماری جان سالم به در نخواهد برد.

پزشکان بیش از ده ها بیمار آمریکایی مبتلا به ویروس کرونا را با داروی معروف به Remdesivir که یک آنتی ویروس تجربی می باشد درمان کردند.

به همین ترتیب، ۱۴ مسافر آمریکایی کشتی تفریحی Diamond Princess در ژاپن با Remdesivir تحت درمان قرار گرفتند. پزشکان همچنین بر این باور بودند که هر ۱۴ سالمند می میرند، اما حال نیمی از آنها از ابتدای شروع درمان رو به بهبودی کامل بود. پزشکان اعلام کردند که در رابطه با اثربخشی Remdesivir و همچنین اثرات جانبی طولانی مدت آن باید تحقیقات بیشتری انجام شود.

جورج تامپسون، متخصص بیماریهای عفونی در مرکز پزشکی دانشگاه دیویس کالیفرنیا، یکی از اعضای تیم مسئولی بود که داروی تحت آزمایش به نام Remdesivir  را  به یک خانم بیمار آمریکایی که در ۲۶ فوریه نتیجه آزمایش ابتلا به ویروس کرونای وی مثبت اعلام شده بود، تجویز کردند.

پزشکان بیش از ده ها بیمار آمریکایی مبتلا به ویروس کرونا را با داروی معروف به Remdesivir که یک آنتی ویروس تجربی می باشد درمان کردند.

تامپسون روز جمعه در مورد بیمار – که نخستین پرونده شناخته شده «واگیر» در ایالات متحده بود- چنین تشخیص خود را اعلام کرد: «ما فکر می کردیم که آنها زنده نخواهند ماند«.

با این حال، ۳۶ ساعت پس از بستری این زن در بیمارستان، پزشکان تصمیم گرفتند که وی را با Remdesivir درمان کنند. روش درمان به این صورت است که دارو به صورت وریدی به بیمار تزریق می شود و آنزیمی به نام «RNA پلیمراز» را که بسیاری از ویروس ها برای تکثیر خود از آن استفاده می کنند را  از کار می اندازد.

جورج تامپسون، متخصص بیماری های عفونی در مرکز پزشکی دانشگاه دیویس کالیفرنیا

از آنجایی که بیمار در شرایط بحرانی قرار داشت، پزشکان موفق به گرفتن مجوز معروف به «استفاده دلسوزانه از دارو» از FDA جهت آزمایش Remsdesivir در خارج از شرایط آزمایشگاهی بالینی شدند. در عرض یک روز، زن مبتلا به کرونا شاهد افت بار ویروسی در بدن خود بوده و وضعیت او شروع به بهبود کرد.

تامپسون به دلیل نگرانی های شخصی، مرخص شدن بیمار از بیمارستان را اعلام نکرد، اما اظهار داشت که «حال وی خوب است». به همین ترتیب، Remsdesivir به ۱۴ آمریکایی  که پس از مسافرت با کشتی تفریحی Diamond princess، نتیجه ابتلا به ویروس کرونا در آن ها مثبت اعلام شده بود، کمک کرد.

پزشکان بیش از ده ها بیمار آمریکایی مبتلا به ویروس کرونا را با داروی معروف به Remdesivir که یک آنتی ویروس تجربی می باشد درمان کردند.

ریچارد چیلدز، دستیار جراح عمومی و فوق تخصص ریه در انستیتوی ملی بهداشت ایالات متحده، روز جمعه به وال استریت ژورنال گفت: بیماران مبتلا به کرونا با داروی آزمایشگاهی در یک بیمارستان ژاپنی تحت درمان قرار گرفتند. چیلدز، بیماران را «افراد بیمار ناقل» در شرایط حاد، توصیف کرد که میانگین سن آنها ۷۵ سال می باشد و بسیاری از آنها احتمالاً در مدت زمان کوتاهی می میرند. اما کسی درنگذشت و بیش از نیمی از آنها بهبود یافتند. وی در واکنش به این موضوع اظهار داشت: «این بسیار شگفت انگیز است».

با این حال، هر دو پزشک اعلام کردند که Remsdesivir  باید بیشتر مورد آزمایش قرار گیرد .تامپسون می گوید این دارو ممکن است باعث ایجاد مسمومیت کبدی در بیماران خاص شود و همچنین شرکت های دیگر نیز داروهای آزمایشی را ارائه داده اند که می توانند موثر باشند. با این وجود، دکتر چیلد در مورد Remsdesivir می گوید: «اینکه این دارو چه تاثیری داشته است، نیازمند زمان است». با این حال، طبق گفته های موسسه ملی بهداشت ایالات متحده، کار آزمایش بالینی رندوم و کنترل شده برای ارزیابی ایمنی و اثربخشی داروی Remdesivir در بزرگسالان بستری مبتلا به بیماری کرونا در دانشگاه نبراسکا آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: ادعای محققان دانشگاه هاروارد: ویروس کرونا ۳ تا ۵ میلیارد نفر از مردم جهان را مبتلا می‌کند

منبع: dailymail
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود