۸ خانه با معماری عجیب که در مکان هایی باورنکردنی و غیرممکن ساخته شده اند

۸ خانه با معماری عجیب که در مکان هایی باورنکردنی و غیرممکن ساخته شده اند

مهندسی ساختمان و معماری می تواند با طبیعت در هم آمیخته شود. ایده هایی که در پس هر معماری است اغلب با چشم انداز طبیعت و مناظر پیرامون هماهنگی دارد نه این که بر آنها غالب باشد. همین امر می تواند مهندسان را در مواجهه با سراشیبی های تند، صخره های ناهموار و دامنه کوه با چالش همراه کند.

برخی از جالب ترین مهندسان ساختمان و معمارها هستند که ثابت کرده اند نظم و زیبایی می تواند روی لبه و به معنای واقعی کلمه لب به لب با محیط باشد. در این مطلب روزیاتو، می خواهیم ۸ خانه ای را به شما نشان دهیم که بر چالش های محیطی غلبه کرده اند و تجربه ای باورنکردنی را نه تنها برای صاحبان آن خانه ها بلکه برای عابران و افرادی که از کنار آنها می گذرند خلق می کند.

برای مشاهده گالری و تصاویر بزرگ تر، می توانید روی هر تصویر کلیک کنید.

خانه صخره ای

نُوا اسکوتیا (کانادا)

خانه صخره ای، واقع در سواحل اقیانوس اطلس در نوا اسکوتیا، تلفیقی مبتکرانه و شیطنت آمیز معماری در چشم انداز طبیعت است. از ارتفاع تپه، ظاهر خانه کاملا طبیعی و معمولی است اما از ساحل که به آن می نگریم، انگار خانه در صخره ها فرو رفته است و به گفته خود مهندسان ساختمان، قصدشان این بوده است که تجربه هر فرد از چشم انداز را از طریق حس ابهام و معلق بودن روی دریا به گونه ای شوکه کننده القا کنند.


این ابر سازه که از استیل گالوانیزه ساخته شده است به خوبی رو صخره ناهموار مقاوم و ثابت شده و عناصر چوبی نیز در نمای داخلی و بیرونی به خوبی گنجانده شده است. این خانه مکعبی طبقه ندارد و بنابراین فضای بزرگ نشیمن تمامی منطقه را پر می کند. تنها قسمت کوچکی از این ساختمان به اتاق خواب اختصاص داده شده است.

هیرافو

نیسِکو در هوکایدو (ژاپن)

معمار این خانه ویلایی چشمگیر، که در دومین جزیره بزرگ ژاپن یعنی هوکایدو واقع شده است، نمای خانه را به شکل حرف ال انگلیسی  (L) طراحی کرده است تا خانه را با تپه مرتبط کند. دو مکعب که یکی روی دیگری ایستاده است تجسمی از پویایی و تحرک ساختمان را القا می کند؛ انگار کل سازه ممکن است در سراشیبی تپه به پایین سر بخورد.


ورودی خانه و اتاق های خصوصی در مکعب پایینی قرار دارد. در داخل ساختمان پله نیز وجود دارد که فضای نشیمن و آشپزخانه در طبقه بالا را به طبقه پایین متصل می کند.

این ساختمان محکم از سیمان تقویت شده ساخته شده و در داخل خانه خام و دست نخورده باقی مانده است تا جلوه همخوانی آشکار با پنجره های بزرگ و ورودی لعاب خورده و صیقل داده شده را خلق کند.

خانه ای روی صخره

کالپه، آلیکانته (اسپانیا)

خلوص هندسی خطی ویژگی پروژه مهندسی معماری در خانه ای روی صخره است که در منطقه آلیکانته اسپانیا واقع شده. این خانه با سراشیبی تند تپه در هم آمیخته شده و پلان غیرمعمول و بسیار سخت زمین نیز از یک شکل تجسمی و سه بعدی الهام گرفته که خود آغازگر گفتگوی تصویری با محیط اطراف می شود.

خانه روی صخره ها بنا شده و طوری به نظر می رسد که انگار در محوطه تپه به حالت معلق است. جنس نمای بیرونی خانه از سیمان است اما با گچ آهک سفید پوشیده شده تا به انتخاب مهندس معمار جلوه ای از نرمی و انعطاف پذیری را به رخ بکشد.

نمای جلوی خانه کاملا برهنه و آشکار است تا ویوی فوق العاده ای از آب ، استخر شنای ابدی و تراس بسیار بزرگی که زمین خانه را به دریا متصل می کند داشته باشد.

خانه درختی

چیونشان، ژیونینگ (چین)

خانه درختی چیونشان در واقع آن طور که ما آن را نامیدیم خانه ای نیست که روی یک درخت ساخته شده باشد بلکه یک خانه ۱۱ متری است که در جنگل های سرو قرمز در استان شرقی آنهویی کشور چین قرار دارد.

یک راهروی ورودی منحنی و باریک انحنای جاده کناری را منعکس می کند. در داخل خانه بخش های مجزایی از این شکل پیچیده با طبقات مختلفی که در جهت های گوناگون ساخته شده اند قرار گرفته اند.

پلکان مرکزی مارپیچ به اتاق های کوچکی که دیوار به دیوار پنجره هستند ختم می شوند و به منزله قابی برای نما و چشم اندازه خیره کننده بیرون هستند. فضای نشیمن و اتاق خواب ها عمدا کوچک طراحی شده اند زیرا مهندس معمار بیشتر می خواسته نقاط مختلفی برای مشاهده منظره بیرون ایجاد کند تا یک فضای بزرگ نشیمن خانوادگی.

مواد و مصالح طبیعی شامل چوب سرو قرمز در ساخت این خانه به کار رفته که با هدف زیباشناختی و دلایل کاربردی دیگر بوده است.

ویلا اسکارپا

لوز، آلگاروِه (پرتغال)

این چشم انداز رویایی در منطقه آلگاروه پرتغال یک معماری عجیب و غریب به شمار می رود. ویلای اسکارپا یک نمای هندسی سفید و بزرگ دارد که روی شیب تند تپه واقع شده و چشم اندازی از روستای پرایا دا لوز را دارد. به دلیل قوانین سرسختانه و محدودیت ساخت در نوار سواحلی، این ساختمان نمی توانسته از حد خانه قبلی تجاوز کند. اما مهندس این ساختمان ، ماریو مارتینز، به روشی خارق العاده و بی نظیر بهترین فایده را از یک زمین کوچک برده است.

ایده طراحی ایجاد جلوه ای از یک خانه معلق در بالاترین سطح چشم انداز بود. همین ایده به گنجاندن تراس روی سقف که سبکی را بیشتر می کرد کمک نمود. این سازه نه تنها نمای جذاب و خیره کننده ای دارد بلکه بسیار بادوام بوده و در برابر بادهای مهاجم این منطقه از استحکام بالایی برخوردار است.

خانه تکه تکه و مقطع

لس آنجلس ، کالیفرنیا (ایالات متحده امریکا)

این خانه که ظاهر برش خورده و تاشده ای دارد در لس آنجلس واقع شده و گویی مثل یک تکه اوریگامی با دقت تاخورده است. ساختمان از بازی شگفت انگیز خطوط و زوایای تیز و ورودی هایی در ابعا گوناگون بهره می برد و نور طبیعی تمامی اتاق ها را پر می کند.

نمای بیرونی خانه از شکل ها و حجم های مختلفی ساخته شده که بزرگترین آن پشت بام است؛ یعنی پانورامای حیرت انگیزی از کوهستان سان گابریل که از ویلاهای مدرن Le Corbusier الهام گرفته است. قسمت های بزرگ خانه در داخل زمین فرو رفته و عمیقا حفاری شده است تا ساختار عظیم خانه در سراشیبی تند استحکام داشته باشد.

لا بینوکل

کبک (کانادا)

این خانه در نوک کوهستان کبک در کانادا واقع شده است و پنجره های بسیار بزرگی در نمای جلو دارد که ویوی پانورامای شگفت انگیزی از منطقه جنگلی پیرامون را میسر می کند. دو سازه بزرگتر قسمت هال و نشیمن هستند و دو بخش کوچکتر را اتاق خواب ها تشکیل می دهند.

در طراحی خانه، قسمت سقف به شکل شیب دار و بیرون زده ای طراحی شده تا مقدار نور خورشید را که در ماه های گرم تر سال می تابد محدود کند.

پی بنای این خانه که روی تپه واقع شده روی زمین ریخته شده و نمای ساختمان برای ادغام شدن با محیط پیرامون با چوب سوخته پوشیده شده است.

کاسا دل آکانتیلادو

سالورنیا، گرانادا (اسپانیا)

این ساختمان اسپانیایی نیز به خانه صخره ای شهرت دارد و زاویه چالش انگیز تند و شیب دارش (۴۲ درجه) به نظر می رسد به جای محدود کردن کار مهندس و معمار بیشتر برای طراحی خلاقیت آفرین بوده است.

خانه صخره ای نه تنها در تپه دفن شده بلکه زیر سقف خیال انگیز و رویایی اش مخفی شده است. وقتی شما از بالا به این ساختمان نگاه می کنید یک شکل منحنی و پوست بافت داری که شبیه پوست اژدها یا به تمثیلی امواج دریا است را می بینید.

خانه صخره ای کاسا دل آکانتیلادو دو طبقه است که یکی فضای هال و نشیمن باز و بزرگ و دیگری به فضاهای خصوصی تر اختصاص داده شده است.

به شما توصیه می کنیم مطلب زیر را هم بخوانید:

سوژه های خاص عکاسی مشهور از معماری‌های خارق‌العاده و دنیای بی‌نظیر زیرزمینی

مدرنیسم در مهندسی و معماری: ۱۰ پدیده حیرت‌انگیز دنیا در مهندسی و معماری مدرن

منبع: cnn
۵ نظر

ورود

  • iman تیر ۱۶, ۱۳۹۹

    ما که هرچی سهام بود دادیم رفت. اگه نمیخوایین ضرر کنین بفروشین.
    میدونین چرا؟ یه دوستی دارم خیلی ساکته اما وقتی حرف میزنه حرفاش منطقیه و تا الان هرچی گفته درست بوده. بهش گفتم رفتیم با پدرم و برادرم سهام خریدیم. گفت تو مملکتی که بنزین رو از ادم دریغ میکنن چرا باید سهام سود ده به من و تو بدن/؟ چند روز فکر کردم مشورت کردیم با خانوادم رفتیم هرچی بود از دم دادیم. بی خیال سودش.
    حرف منم همینه. تو این مملکت از اشوب همیشه سود برداشتن نه به خاطر خود سهام و بالا رفتن ارزش واقعی سهام. حباب افتاده قیمتا حبابی رفته بالا طرف تو حباب فروخته. روز بعد حباب شکسته طرف فکر میکنه سود کرده.
    اما حقیقتش اینه نیاز به نقدینگی دارن. ایندفعه با قالب کردن سهام ددارن جور میکنن

    • علی زمانی تیر ۱۶, ۱۳۹۹

      تقریبا ۲ کتاب در «رد استدلال غلط» شما میتوان نوشت

  • لیلا تیر ۱۶, ۱۳۹۹

    سلام
    دیجیاتو اگه امکان داره لیستی از گوشی های زیر ۳۰۰ یورو رو معرفی کنید با توجه به قانون ممنوعیت یورو.

    • علیرضا تیر ۱۷, ۱۳۹۹

      خانم محترم تعداد گوشی های زیر ۳۰۰ یورو از انگشتان دست هم کمتره دیگه لیست نمیخواد

  • حامدح تیر ۱۶, ۱۳۹۹

    عکسها خیلی خیلی بد ضمیمه شدن!!