سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
شیوع پاندمی کرونا منجر به تغییر رفتار خرید کاربران و معرفی سبک جدید زندگی شد. در این بین کسب و کار های سنتی برای بقا و همراهی با تحول نیازهای کاربران به مدل کسب و کار آنلاین گرایش پیدا کردند. در مسیر طراحی سامانههای آنلاین، این کسب و کار ها چند گام مهم را پیش روی خود میدیدند. در مسیر آنلاین کردن کسب و کار، کارفرما به دنبال طراحی سایت حرفه ای ، سپس ساخت اپلیکیشن موبایل و در برخی موارد پیاده سازی یک پلتفرم یکپارچه بود. در شرکت نرم افزاری نوژن ، با توجه به چالش پیش روی کسب و کارها، گام های اساسی راه اندازی یک کسب و کار آنلاین را مورد بررسی قرار دادیم.
تصمیم گیری در مورد یک ایده کسب و کار
این اولین قدم است که کمی ابتدایی به نظر میرسد. شاید عجیب باشد اما غالبا کارآفرینان بالقوه قبل از داشتن ایده محکم به سمت برند سازی یا توسعه پلتفرم میروند. روال توسعه کسب و کار آنلاین به این صورت است که ایدهی شما اول باید پخته شود و سپس به سمت اجرای آن بروید. در این بین سوالاتی وجود دارد که میتواند به شما در هدایت ایده به مسیر درست کمک کند.
- چرا این کار را انجام میدهید؟
این یک سؤال ساده است که باید از خود بپرسید و جواب خیلی خوب میتواند تعیین کند که آیا کسب و کار شما موفق خواهد بود یا خیر.
هر کسب و کار موفقی باید بر مبنای ماموریت و هدف مشخصی بنا شود. شما به عنوان صاحب و کسب و کار باید از دورنمای ایده خود و پایبندی به این ایده مطمئن باشد، در غیر این صورت شکست یک احتمال بسیار قوی است.
- نقاط قوت ایده شما چیست؟
در کنار سوال اول، خوب است که از خود بپرسید که نقاط قوت ایده شما چیست؟ آیا بازار پتانسیل و ظرفیت ورود پلتفرم آنلاین شما را دارد؟
شما با استفاده از تحلیل swot میتوانید نقاط قوت و ضعف ایده خود را شناسایی کنید، نقاط قوت خود را بهبود ببخشید و ایدهی خود را آمادهی ورود به بازار آنلاین کنید.
- چه مشکلی را حل می کنید و یا چه نیازی را برطرف میکنید؟
اینکه ایده شما سرگرم کننده باشد دلیل کافی و قانع کنندهای برای اجرای ایده نیست. چرا که ارزش افزودهای برای مخاطب ندارد. شما باید به نوعی مشکلی را در دنیای واقعی حل کنید، ایجاد یک ارزش را هدف بگیرید و اطمینان حاصل کنید که مشتریان بالقوهای وجود دارند که به دنبال راه حلی باشند . در این صورت ارزشی خلق کرده اید و افرادی هستند که به دنبال کسب آن ارزش از پلتفرم شما استفاده خواهند کرد.
بررسی اعتبار ایده با Benchmark کردن رقبا
بعد از اینکه تصمیم گرفتید که باید یک کسب و کار آنلاین را شروع کنید و یک ایده در ذهن داشته باشید، باید به آن اعتبار دهید. این روند می تواند به سادگی صحبت کردن با مشتریان بالقوه و سؤال در مورد نیازهای آنها باشد. به رقبای خود نگاه کنید. عملکرد رقبا در بازار، هدف گیری آن ها و نحوه تعاملشان با مخاطبان میتواند به گسترش ایده شما و رفع نقصان های آن کمک بسیاری کند.
سامانه های موجود داخلی و خارجی، نقاط قوت و ضعفی دارند که بررسی آنها منجر به تقویت نقاط قوت در سامانه آنلاین شما خواهد شد.
- به عنوان یک مشتری به ایده خود نگاه کنید
یک روش ساده برای سنجش علاقه فعلی مشتری، بررسی ری اکشن مشتریان نسبت به چنین ایدهای است. ببینید چگونه مردم واکنش نشان می دهند. چه چیزی را دوست دارند، چه چیزی را دوست ندارند و حجم کلی بازخورد را بررسی کنید. این کار می تواند به شما دهنیت روشنی از اندازه بازار فعال دهد.
- اعتبار سنجی از مشتریان بالقوه
همانطور که قبلاً ذکر شد، یکی از ساده ترین راههای اعتبار سنجی ایده شما، صحبت با مشتریان است. اما اگر نمیتوانید به صورت حضوری با آنها تعامل داشته باشید، گزینه دیگر انجام نظرسنجیهای آنلاین است.
مطالعه بازار، اطلاعات ارزشمندی به کسب و کار میدهد که تحلیل داده های آن منجر به طراحی راهکار های اختصاصی خواهد شد. راهکارهای اختصاصی وب و اپ در شرکت نرم افزاری نوژن بر مبنای خلق نقاط قوت برای سامانه شما و ایجاد مزیت رقابتی مثبت در بازار خواهد بود.
مدل کسب و کار خود را طراحی کنید (بوم کسب و کار استروالدر)
زمانی که ایده در از هر لحاظ بررسی شد زمان آن رسیده که شروع به تدوین بیزینس مدل خود کنید. زمانی که مراحل تعریف و اعتبارسنجی ایده خود را طی کرده اید، در واقع بخشهای اولیه برنامه کاری خود را بیان کردهاید. اما اکنون شما باید آن را از لحاظ جریان درآمدی، شناخت و تحلیل بازار هدف خود در نظر بگیرید. بسیاری معتقدند لازمهی زیرساخت قدرتمند و گسترش پذیر یک مدل کسب و کار منسجم و اصولی است.
انجام یک تحلیل بازار
شما قبلاً از طریق بررسی ایده کسب و کار خود، بخش هایی از تحلیل بازار را انجام داده اید. اما انجام یک کاوش کامل در بازار در کنار آنالیز SWOT برای اعتبار سنجی ایده و مشخص کردن جایگاه شما در بازار ضروری است. همچنین تحلیل بازار میتواند به شما در تعیین مدلهای قیمت گذاری، روش های توزیع و سایر مزایای بالقوه رقابتی کمک کند.
مشخص کردن جریان درآمدی و تعیین بودجه
زمانی را برای شناسایی هزینههای راه اندازی خود اختصاص دهید و به این فکر کنید که چگونه می خواهید بودجه خود را تأمین کنید. روشهای کسب درامد را بررسی کنید. هزینهها و درآمد خود را با هم مقایسه کنید و در نهایت بودجه خود را برای طراحی اپلیکیشن آنلاین یا سایت مشخص کنید.
با انتخاب یک شرکت نرم افزاری مناسب اپلیکیشن یا سایت خود را توسعه دهید.
با طی کردن مراحل بالا اکنون میتوانید به دنبال راه طراحی اپلیکیشن یا سایت خود باشید. اما این مساله به سادگی ایجاد یک لندینگ پیج پیش نمایش ساده نخواهد بود.
در ابتدا بر اساس قابلیت های سامانه آنلاین، نیازمندی ها و بازار هدف خود لازم است یک فرم RFP اختصاصی را تهیه کنید. با توجه به فرم RFP یا درخواست پروپوزال، شرکت نرم افزاری میتواند یک پروپوزال اختصاصی برای شما طراحی کند. در این پروپوزال تمامی فیچر ها، نیازمندی ها و عملکرد مورد نیاز شما از سامانه در قالب یک مدل سازی ارائه میشود.
اپلیکیشن و سایت مهم ترین درگاه آنلاین کسب و کار شماست که رسالت آن بازتاب دقیق محصولات و خدمات شما به کاربر است. بنابراین باید در انتخاب بهترین شرکت نرم افزاری مناسب دقت بسیاری داشته باشید. این شرکت باید توانایی پیاده سازی سامانه آنلاین یکپارچه و هوشمند، طراحی تجربه کاربری موثر و ایجاد امکان گسترش پذیری در محصول را داشته باشد. چرا که در بازار پر رقابت امروزی، نوآوری سامانه کلیدی ترین عامل در ایجاد تمایز است، و سامانه شما باید برنده یک رقابت نزدیک باشد.
طراحی سامانه آنلاین با شرکت نرم افزاری نوژن
در این نوشته به لزوم توجه به ایده، طراحی مدل کسب و کار اصولی و نوشتن یک فرم RFP پرداختیم. شرکت نرم افزاری نوژن به صورت تخصصی در زمینه طراحی اپلیکیشن موبایل، طراحی وب سایت حرفه ای و توسعه پلتفرم کسب و کار با رویکرد تحلیل رفتار مشتری و هوشمند سازی فعالیت میکند.
تیم نوژن در فرایند سازماندهی آنلاین کسب و کار، مدل سازی سامانه انلاین و تحلیل نقاط قوت و ضعف ، کسب و کار را همراهی میکند. در صورتی که به دنبال کسب اطلاع از کیفیت و هزینه طراحی اپلیکیشن موبایل ، فرایند های طراحی سامانه آنلاین و یا دریافت پروپوزال اختصاصی برای ایده خود هستید میتوانید از وب سایت نوژن بازدید فرمایید یا با شماره ۰۲۱۸۸۵۱۰۵۴۸ برای برقراری ارتباط با کارشناسان نوژن در تماس باشید.
بدون نظر