حرکت نسبتاً آرام راکت ۸ متری به سمت زمین پس از ۵۴ سال گردش به دور خورشید

حرکت نسبتاً آرام راکت ۸ متری به سمت زمین پس از ۵۴ سال گردش به دور خورشید

همانطور که می دانید هر چیزی که بالا می رود پایین نیز خواهد آمد اما این فرآیند عموماً ۵۴ سال به طول نمی انجامد. در سال ۱۹۶۶، تیمی از ناسا که مسئول پروژه فرود آمدن روی ماه بود بعد از قرار دادن راکت خود در مدار خورشید فکر می کردند دیگر این راکت را به چشم نمی بینند. اما اکنون به نظر می رسد که این راکت با سرعتی بالغ بر ۱,۵۰۰ مایل بر ساعت در حال بازگشتن به زمین است.  در ابتدا تصور بر این بود که یک سیارک است و نام asteroid 2020 SO برای آن انتخاب شد اما اکنون مشخص شده این شیء در واقع بخشی از راکت Centaur است که ماه نورد Surveyor 2 متعلق به ایالات متحده را ۵۴ سال پیش به ماه فرستاد.

راکت Centaur در حال بازگشت به زمین پس از 54 سال

بعد از رساندن محموله خود به مقصد، این راکت از ماه عبور کرده و وارد مدار اطراف خورشید شید. ماه نورد اما پس از روشن نشدن یکی از موتورهای پیشرانه خود با سطح ماه برخورد کرد. پل چوداس کارشناس سیارک در ناسا در این باره می گوید: «از این موضوع به شدت حیرت زده شدم. همیشه سرگرمی من این بوده که یکی از این ها را پیدا کرده و چنین ارتباطی را کشف کنم و اکنون دهه هاست که این کار را می کنم. ممکن بود در این مورد اشتباه کنم. نمی خواهم بیش از حد مطمئن به نظر برسم. اما این اولین بار است، به نظر من، که همه قطعات با هم جور بوده و با یک پرتاب واقعی رخ داده متناسب هستند».

راکت Centaur در حال بازگشت به زمین پس از 54 سال

راکت Centaur در حال بازگشت به زمین پس از 54 سال

وی می گوید که این شیء گردشی نسبتاً مدور دور خورشید داشته که برای یک سیارک بسیار نادر است. این راکت همچنین در افق و سطحی مشابه زمین قرار دارد که با سرعت ۱,۵۰۰ مایل در حال حرکت به سمت زمین است، سرعتی که بر اساس استاندارد سیارک ها بسیار کند است. این کارشناس ناسا پیش بینی می کند که این راکت از ماه نوامبر به مدت ۴ ماه در مدار زمین به گردش خواهد پرداخت و سپس در ماه مارس به مدار خود در اطراف خورشید پرتاب خواهد شد. چوداس می گوید که شک دارد این شیء با زمین برخورد کند و می گوید که دستکم این بار چنین اتفاقی رخ نخواهد داد. یک تلسکوپ بزرگ در هاوایی ماه گذشته این شیء مرموز را کشف کرده بود که گمان می رود ۲۶ فوت طول دارد که تقریباً به اندازه یک اتوبوس است.

بیشتر بخوانید: حقایقی جالب درباره شهاب سنگ ها، مهمانان سرزده کره زمین

منبع: dailymail
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود