اگر همیشه دوست داشتید برای مدتی کوتاه هم شده مسافر تایتانیک باشید، باید بدانید که یک پارک تفریحی در چین تصمیم گرفته نزدیک ترین تجربه به سوار شدن به تایتانیک را خلق کند.
به همین دلیل نیز قرار است که نسخه کپی بسیار بزرگی از این کشتی کروز اقیانوس پیما که در نهایت نیز غرق شد با اسم «تایتانیک غرق ناشدنی» در استان سیچوان چین ساخته شود. این کشتی دقیقا هم قد و قواره تایتانیک اصلی است و طول آن ۲۶۹.۰۶ و عرض آن ۲۸.۱۹ متر خواهد بود.
تایتانیک چینی که در قلب یک پارک تفریحی به نام Romandisea ساخته میشود همان امکانات کشتی تایتانیک اصلی را خواهد داشت که از آن جمله میتوان به سالن سینما، بالکن های بزرگ و یک استخر اشاره کرد. میهمان های این کشتی نیز میتوانند با پرداخت هزینه های تعریف شده شبی را روی این کشتی سپری کنند که قرار است به صورت همیشگی به رودخانه Qijiang انداخته شود و پذیرای علاقمندان باشد. این رودخانه در ۱۳۰ کیلومتری مرکز استان چنگدو قرار گرفته و چندصد کیلومتر تا دریافت فاصله دارد.
تاریخ افتتاح هنوز مشخص نشده است
پروژه ساخت و ساز کشتی تایتانیک چینی در سال ۲۰۱۶ کلید خورد اما تصاویر تازه ای که از آخرین وضعیت این پروژه منتشر شده نشان می دهد که به روزهای پایانی ساخت آن نزدیک می شویم.
طبق اعلام خبرگزاری فرانسه برای ساخت این کشتی از ۲۳ هزار تن فولاد استفاده شده و هزینه ساخت آن ۱۵۳.۵ میلیون دلار خواهد بود هرچند که این تنها نسخه کپی از تایتانیک نخواهد بود.
در سال ۲۰۱۸ شرکت استرالیایی بلو استار لاین هم اعلام کرد که فرایند ساخت کشتی تایتانیک دو را آغاز کرده است. در آن زمان گفته می شود که کشتی استرالیایی نزدیک ترین نمونه به تایتانیک است و با ۸۳۵ کابین قرار است پذیرای ۲۴۳۵ میهمان باشد.
سفر دریایی تایتانیک استرالیایی قرار بود که در سال ۲۰۲۲ آغاز شود اما وبسایت این شرکت از آن زمان تاکنون به روز رسانی نشده است و به نظر می رسد که فعلا خبری از افتتاح نخواهد بود.
تاریخچه تایتانیک
تایتانیک اصلی قرار بود که در تاریخ ۱۰ آوریل ۲۰۱۹ از ساوت همپتون در انگلستان عازم نیویورک شود و در آن زمان بزرگترین کشتی مسافربری دنیا محسوب می شد. در تاریخ ۱۴ آوریل همان سال و در نیمه های شب این کشتی با یک کوه یخی برخورد کرد و کمتر از سه ساعت بعد غرق شد. براساس اعلام سنای آمریکا در این سانحه ۱۵۱۷ نفر جان خود را از دست دادند و ۷۰۶ نفر زنده ماندند.
در سال ۱۹۸۵ میلادی گروهی از دانشمندان به سرپرستی رابرت بالارد آمریکایی و جین جری فرانسوی لاشه این کشتی را ۳۵۰ مایل آنطرف تر از سواحل جنوبی شرقی نیوفاندلند کانادا پیدا کردند. سال بعد بالارد و دوستانش با کمک یک زیردریایی تصمیم گرفتند به اعماق آبها بروند تا بقای دیگر این کشتی را پیدا کنند.
ماشالله به این همه غلط املایی