۱۰ حقیقت جالب درباره لگو که نمی‌دانستید

۱۰ حقیقت جالب درباره لگو که نمی‌دانستید

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

لگو یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های اسباب بازی در سراسر جهان است که با ساخت آجرها و بلوک‌های پلاستیکی، میلیون‌ها کودک و حتی بزرگسال را سرگرم کرده است و باعث تقویت خلاقیت در کودکان نیز شده است. در حالی که بسیاری از شرکت‌های ساخت اسباب بازی در سال‌های اخیر با مشکلات مالی و اقتصادی بسیاری سروکله می‌زنند، اما این برند باز هم به فروش خود ادامه می‌دهد و باز هم در این روند رکوردشکنی می‌کند.

مطمئنا خاطرات و پیش زمینه‌های بسیاری در مورد این اسباب بازی محبوب کودکان امروز و دیروز دارید و به همین خاطر، در زماین که می‌خواهید برای خرید اسباب بازی های پسرانه اقدام کنید اولین چیزی که به ذهنتان می‌رسد، همین آجرهای رنگی است.

در این مقاله قصد داریم تا با شما درباره این برند و حقایقی که از این برند نمی‌دانید، صحبت کنیم. تاریخچه شرکت لگو به وسعت سال‌های بسیار طولانی است و به همین خاطر ممکن است حقایق بسیاری در مورد این برند وجود داشته باشد که شما تا به امروز حتی آنها را نشنیده باشید. در این ماجراجویی به دنیای برند لگو ما را همراهی کنید تا بیشتر درباره حقایق آن بدانید.

۱. لگو اختراع خود برند لگو نبود

وقتی اوله کرک کریستیانسن کارگر یک نجاری در سال ۱۹۳۲ در بیلوند، دانمارک شروع به فروش اسباب بازی کرد – هیچ کس در دوران رکود بزرگ سراغ خرید مبلمان‌های چوبی بزرگ نمی‌رفت. حتی او هیچ وقت به این فکر نمی‌کرد که روزی برند LEGO (از کلمات دانمارکی Leg  و Godt به معنای “خوب بازی کردن”) بتواند اینگونه در دنیا سروصدا کند. فروشنده‌ای در سال ۱۹۴۹ به کریستیانسن مراجعه کرد و به او قالبی برای بازی‌های دست‌سازش سفارش دهد. کریستینسن و پسرش، گودفرد، شیفته یکی از نمونه قالب‌ها شدند که به صورت آجرهایی بود که روی هم قرار می‌گرفتند.

کریستینسن شروع به ساخت این آجرها کرد و ظاهراً از حق ثبت اختراع توسط شخصی به نام هیلاری فیشر پیج بی اطلاع بود. در سال ۱۹۵۸، آجرهای لگو به صورت کاملا قانونی وارد بازار شدند و قبل از آن فیشر پیج درگذشت. لگو همیشه اظهار داشته است که کریستینسن از فیشر پیج “الهام گرفته” است و بعدا نیز شرکت فیشر پیج به نام Kiddicraft را خریداری کرد.

۲. اعداد داخل هر تکه از لگو داستانی برای گفتن دارند

داخل هر آجر لگو یک عدد کوچک وجود دارد که روی دیوار داخلی مهر شده است. در واقع این اعداد مربوط به عدد قالبی است که هر آجر با آن ساخته شده است. اگر هر نوع نقصی در آجرها وجود داشته باشد، لگو می‌تواند قطعه نامناسب را از اصل آن ردیابی کند و مشکل را حل کند.

۳. یک دلیل خوب وجود دارد که قدم زدن روی آجرهای لگو می‌تواند اینقدر دردناک باشد

آجرهای لگو از با دوام‌ترین پلاستیک‌ها موجود در دنیای اسباب بازی‌ها هستند. هنگامی که پای برهنه خود را در استخری از آجرهای لگو فرو ببرید و روی آنها راه بروید – به ویژه در یک سطح سخت – خواهید دید که اتفاقی برای آجرهای نمی‌افتد. یک آجر لگو می‌تواند تا ۹۵۰ پوند وزن را تحمل کند. از آنجایی که این آجرها می‌توانند در جای جای خانه حضور داشته باشند و امکان راه رفتن روی آنها نیز بسیار زیاد است، به همین خاطر امکان شکسته شدن و خراب شدن آنها باید به صفر برسد و برند لگو این را عملی کرده است.

۴. لگو نسبت به کمپانی GOODYEAR بیشتر لاستیک تولید می‌کند

لگو برای ساخت اسباب بازی‌های خود سالانه تقریباً ۳۱۸ میلیون حلقه لاستیک تولید می‌کند که به مراتب از کل تولید گودیر، فایرستون یا میشلن است، که مطمئنا می‌دانید که محصولات واقعی و مصرفی انسان‌ها را تولید می‌کنند. این شرکت خاطر نشان می‌کند که تقریبا نیمی از مجموعه‌ها و ست‌های لگو شامل چرخ هستند که هرگز در موارد نظامی نیز این میزان لاستیک استفاده ندارد.

۵. لگو می‌خواهد شما خوب بازی کنید

این شرکت قول داده است که هرگز هیچ نوع سناریوی نظامی را برای کودکان تکرار نکند. آنها تا آنجایی پیش رفتند که اسلحه‌های کوچک را که برای مینی فیگورهای خود طراحی کرده بودند را در سال ۱۹۹۹ ممنوع کردند. صلح دلیل بزرگی برای این کار لگو بود و آنها اعتقاد داشتند که باید بازی در این راستا باشد.

۶. لگو بزرگترین شرکت اسباب بازی در جهان است

فروش اسباب بازی‌های لگو در جهان بسیار بیشتر از هر شرکت دیگری در این حوزه است. علاوه بر این، فروش مربوط به اکران “فیلم لگو” فقط در شش ماه اول سال ۲۰۱۴ بیش از ۲ میلیارد دلار درآمد کسب داشت. این باعث شد لگو بزرگترین شرکت اسباب بازی در جهان شود و این واقعا حیرت آور است.

۷. فقط ۱۸ قطعه در یک میلیون در طی فرآیند تولید آجرهای لگو از بین رفتند

قالب‌های ساخت آجرهای لگو بسیار دقیق هستند (به اندازه دو هزارم میلی متر). بنابراین در طول پروسه ساخت این آجرها و تولیدات لگو تعداد انگشت شماری از آنها استانداردهای کیفیت بالای شرکت را برآورده نمی‌کنند و ممکن است از رده خارج شوند و این رقم بسیار تأمل برانگیز است.

۸. اگر مجسمه‌های لگو افراد واقعی بودند، بیشترین جمعیت جهان را به خود اختصاص می‌دادند

چیزی ما از پرجمعیت‌ترین کشورهای دنیا در ذهن داریم، مربوط به تعداد آدم‌های واقعی روی زمین می‌شود و اگر فیگورهای لگو را آدم‌های واقعی در نظر بگیریم، باید بگوییم که جمعیت آنها از جمعیت بسیاری از کشورهای پرجمعیت جهان بیشتر می‌شود. در کل بیش از ۴ میلیارد فیگور لگو وجود دارد.

۹. تک تک آجرهای ساخته شده از سال ۱۹۵۸ هنوز هم می‌توانند با مدل‌های جدید استفاده شوند

یک تغییر جزئی در طرح آجرها در آن سال آغاز شد و از آن زمان به بعد تصمیم بر این شد که آجرها به گونه‌ای ساخته شوند که تمام تکه‌ها با مدل‌های جدید نیز سازگاری داشته باشند (به عمد)، تا بچه‌ها بتوانند از همه مجموعه‌های خود به صورت همزمان استفاده کنند.

۱۰. شش آجر هشت شاخه‌ای می‌توانند ۹۱۵،۱۰۳،۷۶۵ ترکیب مختلف ساخته شده را به وجود آورند

رایانه‌ها به LEGO کمک کردند تا این عدد را که به سختی قابل درک است، محاسبه کند. آیا از شنیدن این رقم شوکه شدید؟ دو آجر را می‌توان به ۲۴ روش مختلف و سه آجر را با ۱۰۶۰ روش ترکیب کرد و چیزی ساخت. به نظر می‌رسد که هضم این احتمالات و ارقام کمی راحت‌تر باشد.

موارد زیر نیز می‌توانند در میان نکات جالب این برند قرار بگیرند:

  • سالانه ۲۰ میلیارد قطعه LEGO تولید می‌شود.
  • هر ثانیه ۷ ست لگو در سراسر جهان فروخته می‌شود.
  • برای هر فرد روی کره زمین ۶۲ آجر لگو وجود دارد.
  • ۸ میلیون قطعه لگو در سال ۱۹۹۷ در دریا گم شد و این قطعات هنوز در دریا وجود دارند.
  • تخمین زده می‌شود که لگو از ۹۰،۰۰۰ تن پلاستیک در ساخت اسباب بازی‌های خود استفاده می‌کند.

این موارد که در این مقاله عنوان کردیم، تنها بخش کوچکی از حقایقی است که درباره لگو وجود دارد. درباره این برند نکات و حقایق بسیاری وجود دارد که برخی از آنها را افراد زیادی نمی‌دانند. این برند محبوب‌ترین برند اسباب بازی برای بزرگسالان و کودکان است و بسیاری در زمان خرید هدیه و خرید اسباب بازی برای کودکشان، سراغ این برند می‌روند و مجموعه‌های جذاب آن را خریداری می‌کنند. آیا نکته جالب دیگری درباره این برند می‌دانید که شاید تا به حال کسی آن را نشنیده باشد؟ آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود