۶ مورد از بهترین سیستم های گرمایشی برای مناطق سردسیر

۶ مورد از بهترین سیستم های گرمایشی برای مناطق سردسیر

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

وقتی دما بالا می‌رود به‌احتمال‌زیاد ترموستات را بالا می‌برید تا خانه را گرم نگه دارید. در این شرایط، انتخاب سیستم گرمایشی مناسب می‌تواند بار روی ترموستات را کاهش دهد و به صرفه‌جویی در انرژی کمک کند. همه سیستم‌های گرمایشی یک هدف مشترک دارند و این هدف، انتقال گرما به فضای خانه برای فراهم کردن محیطی راحت است. اگر در منطقه‌ای سردسیر زندگی می‌کنید انتخاب سیستم گرمایشی مناسب به شما کمک می‌کند که علاوه بر راحت‌تر گرم شدن خانه‌تان، در مصرف انرژی نیز صرفه جوی کنید. در ادامه با بهترین سیستم‌های گرمایشی برای مناطق سردسیر آشنا می‌شوید.

  1. کولر گازی

کولر گازی می‌تواند برای گرمایش خانه نیز به کار برود که در سیستم گرمایشی آن، گاز کولر در داخل آن گرم می‌شود و سپس به محفظه داخلی دستگاه که شامل لوله‌های مسی است منتقل می‌شود. سپس این هوای گرم به فضای داخل خانه دمیده می‌شود و موجب گرم شدن  خانه می‌گردد. استفاده از این دستگاه می‌تواند برای صرفه‌جویی در مصرف برق بسیار مفید باشد. این دستگاه همچنین طول عمر زیادی دارد و بی‌صدا عمل می‌کند. یکی از کولر گازی‌های مناسب برای فصل سرما، کولر گازی ایران رادیاتور است که برای خرید، شما می‌توانید بسته به قیمت کولر گازی و بودجه خود، مدل ۲۴۰۰۰ یا ۳۰۰۰۰ آن را انتخاب کنید. شما می‌توانید این کولر گازی ایران رادیاتور را از نمایندگی تهیه کنید.

  1. گرما از کف

سیستم ‌های گرمایشی گرما از کف می‌توانند گرمای یکنواختی را در سراسر خانه فراهم کنند. در اکثر این سیستم‌های گرمایشی از لوله‌های پلاستیکی آب در داخل کف بتنی زمین یا متصل به کف چوبی استفاده می‌کنند. سیستم گرما از کف در مقایسه با سایر سیستم‌های گرمایشی بسیار بی‌صداست و اگرچه دیر گرم می‌شود و با تغییرات دما تنظیم می‌شود اما بسیار کارآمد است و می‌تواند همه نواحی خانه را گرم کند. اگر شما در مورد چگونگی عملکرد سیستم گرمایش از کف کنجکاو هستید این مقاله را حتما مطالعه کنید.

  1. بخاری

بخاری‌های برقی به دلیل اینکه هزینه بالای برق را به دنبال دارند معمولا به‌عنوان سیستم گرمایشی اصلی مورداستفاده قرار نمی‌گیرند. بااین‌حال، آن‌ها می‌توانند یک سیستم گرمایشی مکمل خوب برای دفاتر خانگی، زیرزمین‌ها و خانه‌های بدون سیستم گرمایشی هستند. نصب بخاری‌های برقی آسان و نسبتا ارزان است. این بخاری‌ها معمولا قابل‌حمل هستند و به همین دلیل، بردن آن‌ها از اتاقی به اتاق دیگر راحت است.

از سوی دیگر، بخاری‌ها قطعه متحرکی ندارند و عملا نیازی به تعمیر، نگهداری، کانال‌کشی، هواگیری یا تجهیزات دیگر ندارند. در برخی خانه‌ها بخاری گازی نیز استفاده می‌شود که اگرچه این نوع بخاری مانند بخاری‌برقی به‌راحتی، قابل‌حمل نیست اما می‌تواند گرمای زیادی را تولید کند. بااین‌حال، استفاده از این نوع بخاری، خطر گازگرفتگی را نیز به همراه دارد و همچنین، نسبتا جاگیر است.

  1. سیستم گرمایشی مرکزی

رایج‌ترین سیستم گرمایشی برای خانه‌ها، سیستم گرمایشی مرکزی است. سیستم گرمایشی در خانه‌های قدیمی معمولا دارای یک دیگ یا بویلر مرکزی واقع در زیرزمین است که از طریق یک سری کانال‌ها و دریچه‌ها گرمای آن‌ها وارد خانه‌ها می‌شود. بویلرها اساسا آبگرمکن‌هایی هستند که به‌طور خاص، گرمای خانه را از طریق آب گرم تامین می‌کنند. در این سیستم، وقتی آب به دمای مناسب می‌رسد، سپس از طریق سیستمی از لوله‌ها به رادیاتورها یا سایر دستگاه‌های خانه منتقل می‌شود. هنگامی‌که گرما از آب خارج می‌شود، آب خنک‌تر به دیگ برمی‌گردد و این چرخه مجددا شروع می‌شود.

اگر سیستم گرمایشی مرکزی خانه شما با استفاده از آب و رادیاتور نیست، شما برای داشتن آب گرم نیاز به آبگرمکن دارید. یکی از انتخاب‌های مناسب در این زمینه، آبگرمکن بوتان در مدل دیواری و فن دار آن است که در بازار موجود است. قیمت انواع آبگرمکن در هنگام خرید اینترنتی یا خرید از نمایندگی آبگرمکن بوتان متفاوت است و بستگی به نوع انتخابی شما دارد.

  1. رادیاتور قرنیزی

در این سیستم‌ها، با استفاده از یک دیگ مرکزی، آب گرم می‌شود و گرما از طریق سیستم‌های لوله آب به واحدهای گرمایشی قرنیز می‌رسد. این رادیاتورها نسخه‌های به‌روز شده رادیاتورهای سنتی هستند و به بالا آمدن گرما از قرنیز کمک می‌کنند و از سوی دیگر، هوای سرد را برای گرم کردن به واحد می‌برند. استفاده از این نوع وسیله گرمایشی مزایای بسیار زیادی دارد که ازجمله این مزایا می‌توان به کاهش اشغال فضای ساختمان، گرم‌تر کردن خانه و توزیع یکسان گرما در خانه اشاره کرد.

  1. شومینه

شومینه یکی از گزینه‌های محبوب برای گرم کردن خانه در مناطق سردسیر است. تماشای آتش داخل شومینه می‌تواند بسیار آرامش‌بخش باشد و از سوی دیگر، این امکان را به شما بدهد که همراه با دوستان و اعضای خانواده در کنار آن بنشینید. از سوی دیگر، در برخی مواقع که برق قطع می‌شود، استفاده از شومینه به شما کمک می‌کند که تا زمانی برقراری مجدد انرژی برق بتوانید گرم بمانید. بااین‌حال، یکی از معایب شومینه این مسئله است که هوای سرد می‌تواند از داخل دودکش آن وارد خانه شود. به همین دلیل، مهم است زمانی که از شومینه استفاده نمی‌کنید دودکش را ببندید.

درنهایت، گرم نگه داشتن خانه در فصل زمستان به‌خصوص برای مناطق سردسیر اهمیت بسیار زیادی دارد و به سلامتی شما کمک زیادی می‌کند. ازآنجایی‌که سیستم‌های گرمایشی متعددی وجود دارد لازم است بدانید کدام‌یک از این سیستم‌های برای خانه شما مناسب‌تر است. در این مقاله با چند سیستم گرمایشی مناسب برای مناطق سردسیر آشنا شدید که نصب برخی از آن‌ها آسان است و برخی از آن‌ها نیز صرفه‌جویی بیشتری در انرژی را به همراه دارند.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۳ نظر

ورود

  • میلی آذر ۴, ۱۴۰۰

    شومینه؟
    چوب کو؟ مگه روسیه هست که شومینه بزنیم؟ شومینه کمترین بازدهی گرما رو داره در مقابل انرژی که میگیره.

  • سید رضا نقوی آذر ۱۰, ۱۴۰۰

    سلام موضوع جذاب بود اما چیز جدیدی نداشت این ها را همه می دانند

  • پرتقالدان زاتدان آذر ۱۱, ۱۴۰۰

    چقدر نویسنده باهوش بوده وای مرسی
    ما اصلا اینارو نمی دونستیم