پیشگویی تاریخ ازدواج احسان علیخانی توسط پسربچه نابغه! + ویدئو

پیشگویی تاریخ ازدواج احسان علیخانی توسط پسربچه نابغه! + ویدئو

ویدئویی از پیشگویی یک پسربچه ی نابغه از تاریخ ازدواج احسان علیخانی ، مجری مشهور، در فضای مجازی دست به دست می شود.

این ویدئو مربوط به یکی از شرکت کنندگان فصل دوم برنامه عصر جدید در سال ۹۸ است که این روزها بار دیگر مورد توجه قرار گرفته است.

این شرکت کننده یک پسربچه ی نابغه ی ۱۲ ساله ی اوتیستی به نام مهران مختاریان از یکی از روستاهای شهرستان مریوان در استان کردستان بود.

وقتی مهران مختاریان به روی صحنه ی عصر جدید آمد، داوران برنامه ابتدا توانایی این پسربچه ی نابغه را در گفتن روز دقیق تاریخ های مشخصی محک زدند. در حقیقت آن ها از مهران می خواستند که بگوید این تاریخ ها مربوط به چه روزی از هفته بودند. وقتی مهران از این آزمون سربلند بیرون آمد، بشیر حسینی از او خواست تاریخ ازدواج احسان علیخانی را هم پیش بینی کند که می توانید پیشگویی او را در ویدئویی که در ادامه خواهد آمد، مشاهده کنید.

مهران مختاریان همچنین از توانایی تبدیل تاریخ های شمسی، میلادی و قمری به یکدیگر برخوردار بود و حتی می توانست روز دقیق مناسبت های خاص در سال های گذشته و آینده را بگوید.

مهران مختاریان با توانایی خارق العاده ی خود داوران عصر جدید را شگفت زده و رأی مثبت همه ی آن ها را دریافت کرد. از آنجایی که او در گفتن تاریخ ها حتی یک خطا هم نداشت، باید منتظر ماند و دید که آیا پیش بینی این پسربچه ی نابغه درباره ی ازدواج احسان علیخانی هم درست از آب درخواهد آمد و علیخانی که با آنکه دیگر چیزی نمانده پا به چهل سالگی بگذارد هنوز در تجرد به سر می برد، بالاخره به خانه ی بخت خواهد رفت یا نه.

کریم پناهی، مدیر آموزشگاه استثنایی مریوان که مهران مختاریان در آن تحصیل می کرد درباره ی او گفته بود: «توانایی این دانش آموز در محاسبات تقویمی و مناسبت ها همه را شگفت زده کرده و روز دقیق تاریخ هایی را که از وی پرسیده می شود بیان می کند. او می تواند تمامی ایام هفته را در محدوده ۱۵ تا ۲۰ سال گذشته و آینده را بدون هیچ خطایی بیان کند.»

به گفته ی والدین مهران مختاریان، او در کودکی صحبت نمی کرد و تا پنج سالگی جز جمله ی «آب می خواهم» هیچ حرف دیگری را به زبان نمی آورد.

اوتیسم نوعی اختلال رشدی (از نوع روابط اجتماعی) است که نشانه های آن رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی است. این اختلال که در پسران شایع‌تر از دختران است، بر رشد طبیعی مغز در حیط ی تعاملات اجتماعی و مهارت‌ های ارتباطی تأثیر می‌گذارد. هسته ی مرکزی اختلال در اوتیسم، اختلال در ارتباط است.

کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم، در ارتباطات کلامی و غیرکلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌ های مربوط به بازی، مشکل دارند. این اختلال، ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار می‌ سازد.

در بعضی موارد، رفتارهای خودآزاردهنده و پرخاشگری، حرکات تکراری (دست زدن، پریدن) و پاسخ‌ های غیرمعمول به افراد، دلبستگی به اشیاء یا مقاومت در مقابل تغییر نیز دیده می‌شود. ممکن است در حواس پنجگانه ی آن ها (بینایی، شنوایی، بساوایی، بویایی و چشایی) نیز حساسیت‌ های غیرمعمولی وجود داشته باشد.

از هر ۶۰ تا ۷۰ تولد زنده در دنیا، یک نفر مبتلا به اوتیسم است. کارشناسان زندگی ماشینی و عوامل ناشی از آن مانند استرس را در سیر صعودی ابتلا به این بیماری دخیل می‌ دانند.

با این حال گاهی در میان مبتلایان اوتیسم توانایی های ویژه ای دیده می شود و برخی از آن ها از نبوغ خاصی در زمینه های مختلف برخوردار هستند.

بدون نظر

ورود