انتشار تصاویری از حضور اینفلوئنسرهای اینستاگرامی در وزارت ورزش و جوانان جنجال برانگیز شده است.
این خبر که با عنوان دیدار وحید یامین پور ، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، با اینفلوئنسرهای اینستاگرامی دست به دست می شود، سر و صدای زیادی در فضای مجازی به پا کرده است.
ماجرا از انتشار تصاویر جلسه ای با حضور تعدادی از اینفلوئنسرهای زن اینستاگرامی آغاز شد که دیروز در ساختمان شماره دو وزارت ورزش و جوانان برگزار شده بود.
طولی نکشید که این خبر واکنش گسترده ی کاربران شبکه های اجتماعی را به دنبال داشت. آن ها که وحید یامین پور را از طیفی می دانند که همواره مخالفت خود را با اینستاگرام و شبکه های اجتماعی خارجی ابراز کرده، به انتقاد از او پرداخته اند و می گویند چنین جلسه ای اگر در دولت قبل برگزار شده بود معلوم نبود چه عواقبی در انتظار برگزارکنندگانش می بود.
وحید یامین پور اما حضور خود در این جلسه را تکذیب کرد. او در پاسخ به توییت انتقادی یکی از کاربران نوشت در این دیدار حضور نداشته و این جلسه مربوط به نهادی غیر دولتی به نام مجمع خیرین ازدواج بوده که سال ها است به دلیل نداشتن جای مناسب جلسات خود را در این ساختمان وزارت ورزش و جوانان برگزار می کند.
با این حال، این صحبت یامین پور هم بی جواب نماند و از او درباره ی حضور مدیرکل دفترش در این جلسه سؤال شد.
همچنین وزارت ورزش و جوان با انتشار بیانیه ای به این خبر واکنش نشان داده است.
وزارت ورزش و جوانان در این بیانیه جلسه ی مذکور را «جلسه مجمع ملی خیرین ازدواج» عنوان کرده که تنها به منظور «ترویج امر ازدواج در فضای مجازی» تشکیل شده است.
در متن این بیانیه آمده است: «در پی حواشی بوجود آمده جلسه دیروز مجمع ملی خیرین ازدواج با تعدادی از بلاگرهای جوان، به اطلاع عموم میرساند، مجمع ملی خیرین ازدواج برای تبلیغ و ترویج ازدواج آسان جوانان و همچنین تهیه جهیزیه زوجین نیازمند با بسیاری از اقشار و گروهها ارتباط برقرار کرده و در تدارک جشن بزرگی برای ازدواج صدها زوج جوان در پایان سال جاری است که برای تبلیغات این امر نشستی با بلاگرهای جوان جهت هماهنگی این موضوع و ترویج امر ازدواج در فضای مجازی برگزار کرده است.»
در ادامه تاکید شده است: «این نشست صرفا به علت فقدان مکان مناسبی برای برگزاری جلسات مجمع ملی خیرین ازدواج در سالن جلسات ساختمان شماره ۲ برگزار شده و این مجمع از سالها قبل جلساتشان را در سالنهای وزارت ورزش و جوانان برگزار میکردند.»
در پایان بیانیه مذکور نیز نوشته شده که یامین پور، معاون امور جوانان در این نشست حضور نداشته و اخبار منتشر شده در این خصوص کذب است.
وحید یامین پور نیز در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «اگر مجمع خیرین ازدواج تونسته آدمهای متفاوتی رو که هیچ وقت صدای ما بهشون نمیرسه جمع کنه و درباره ازدواج باهاشون حرف بزنه، دمشون گرم. این جلسه رو نبودم و از جزییات مطلع نیستم ولی اعتراف میکنم در همین مدت از آخوند تا شلحجاب و از قهرمان المپیک تا کارتنخواب رو دعوت و باهاشون گفتگو کردم.»
وحید یامین پور متولد سال ۵۹ در دزفول، استاد دانشگاه، نویسنده، فعال رسانه ای و مجری است. او در مهر ماه ۱۴۰۰ به عنوان معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان منصوب شد.
او دانشآموخته کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرمشناسی از دانشگاه امام صادق است و دارای دکتری همین رشته از دانشگاه علوم تحقیقات است.
فعالیت خود را از سال ۸۱ در صدا و سیما آغاز کرد. در کنار سردبیری برنامه های رادیویی، از سال ۸۳ گویندگی و اجرا را در رادیو و تلویزیون ایران شروع کرد و بعد مدیر گروه اندیشه رادیو جوان (صدای جمهوری اسلامی ایران) شد. پس از دو سال از رادیو به شبکه سه سیما رفت و در سمت مشاور پورمحمدی مدیر این شبکه قرار گرفت.
یامین پور از مؤسسان سازمان هنری رسانهای اوج و از مدیران اولیه شبکه افق است که همچنان به عنوان یکی از سیاست گذاران این شبکه شناخته میشود.
از دیگر فعالیت های وی در صدا و سیما میتوان به همکاری، اجرا و حضور در چند برنامه تلویزیونی همچون دیروز، امروز، فردا و جهان آرا اشاره کرد.
در سال ۸۵ در دولت نهم، به دبیری کمیسیون فرهنگی اجتماعی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری منصوب شد و در سال ۸۸ برای یک دوره کوتاه مدیرکل مطالعات اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور بود.
در سال ۹۷ اولین رمان خود را به نام «نخل و نارنج» منتشر کرد که در یک سال به چاپ سی و هشتم رسید. دومین رمان او به نام «ارتداد» نیز در سال ۱۳۹۸ منتشر شد.
در سالهای ۹۸ و ۹۹ جزء سه نویسنده پرفروش ایران بود.
در سال ۹۹ به عنوان چهره هنر انقلاب برگزیده شد.
در حال حاضر عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد تهران شرق و رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی است. وی سابقه تدریس دروس علوم اجتماعی، جرمشناسی، ارتباطات و مطالعات فرهنگی را در دانشگاههای امام صادق، هنر و باقرالعلوم نیز دارد.
مدتهاست برای ما ثابت شده که دین و اعتقادات برای این جماعت فقط وسیله ای برای حفظ قدرتشون هست. اعتقادات که سهله اینها برای حفظ قدرت حاضرند مادرشون رو هم به حراج بگذارند.
ای بلا گر ها خیرین ازدواج بودن و در این زمینه کار میکند