کریم عبدالجبار (Kareem Abdul-Jabbar)، از مشهورترین بسکتبالیستهای تاریخ ان بی ای، هرگز لحظهای را که برای اولین بار با بروس لی (Bruce Lee) و همسرش لیندا ملاقات کرد فراموش نمیکند، زیرا هر دو تاثیری باورنکردنی بر او گذاشتند که در نهایت به تصمیم او برای یادگیری هنرهای رزمی و دوستی با بروس لی منجر شد.
ملاقات با بروس لی پیش از مشهور شدن
کریم عبدالجبار به غیر از بسکتبال حرفهای به چیزهای دیگری هم علاقه داشت که یادگیری هنرهای رزمی یکی از آنها بود. او که مشتاق بود اطلاعات بیشتری درباره این رشته به دست آورد و یک مربی فوقالعاده داشته باشد، بهطور اتفاقی به بروس لی برخورد. بروس لی در آن زمان حتی مشهور نبود و تنها یکی از چندین مربی هنرهای رزمی در لس انجلس محسوب میشد. سال ۱۹۶۷ بود و کریم هنوز در کالج UCLA تحصیل میکرد که برای اولین بار از یکی از دوستانش درباره بروس لی شنید و اولین مواجهه با این ستاره آینده سینما را در کتاب خود، «کریم شدن» توصیف کرد.
کریم از رفتار غیررسمی و دوستانه بروس در اولین ملاقاتشان خوشش آمد و بروس به بازیکن ۲.۱۸ سانتیمتری بسکتبال که مشتاق یادگیری هنرهای رزمی بود علاقهمند شد. کریم میگوید: «بروس از آن دسته افرادی بود که میتوانست در عرض ۲۰ ثانیه شما را جذب خود کند.» درنتیجه خیلی زود رابطه عمیقی بین این دو شکل گرفت و به راههایی فکر میکردند که از طریق آن بتوانند هرچه بیشتر به رشد یکدیگر کمک کنند.
در اولین ملاقات، بروس میخواست نگاهی اجمالی به آنچه میتواند به کریم بیاموزد به نمایش بگذارد، بنابراین به همراه همسرش، لیندا، یک نمایش به راه انداخت. کریم قرار بود کیسه بوکس را نگه دارد و لیندا قرار بود به آن مشت بزند تا قدرت ضربهاش را نشان دهد. اما برای کریم هم مثل هر کس دیگری عجیب بود که زنی با آن قد و قواره که اصلا قابل مقایسه با کریم نبود بتواند کار چندانی انجام بدهد.
نمایشی که همه چیز را تغییر داد
کریم به رغم آنکه کیسه بوکس را با تمام وزن خود نگه داشته بود، تمام نیروی لگد لیندا را احساس کرد. او میگوید: «ضربه لیندا مرا چندین متر به عقب پرتاب کرد، ستون فقراتم یک دور جابهجا شد و احتمالا جای دندانهایم عوض شد.» بروس و لیندا با دیدن شوکه شدن کریم از اینکه یک زن ریزاندام چطور میتوانند چنین نیرویی تولید کند، نتوانستند جلوی لبخندشان را بگیرند.
بعد از آن نمایش، کریم نیاز چندانی نداشت تا متقاعد شود بروس لی گزینه مناسبی برای مربیگریاش است. آنها در طول سالها رابطه دوستی قدرتمندی با یکدیگر برقرار کردند و کریم همواره از بروس به عنوان یک مربی که با راهنماییهایش به او کمک میکرد تا به عنوان یک فرد رشد کند یاد کرده است. کریم حتی در یکی از فیلمهای بروس به نام بازی با مرگ (Game of Death) به عنوان مهمان حضور پیدا کرد و در یک صحنه با بروس به مبارزه پرداخت.
بنظرم یجا رو اشتباه نوشتید این دو نفر تو فیلم بازی با مرگ به هم رسیدن یعنی اخرین فیلم بروس که شما نوشتید بروسلی قبل از اون معروف نبود که درست نیست
عزیز دلم اطلاعاتت ضعیفه، چرا فقط با دیدن یک فیلم تصور میکنی که هر آنچه فقط خودت میدانی درست است؟!! تو از پشت پرده ی زندگی مردم و گذشتگان و بروسلی و عبدالجبار چی میدونی آخه!
همین بورسلی چند بااار از من کتک خورده
استاد بی نظیر برووووووس لی
خوش به حالش واقعا نمیشود توصیف کرد .بروسلی ثابت کرده که انسان توانایی رسیدن به هر چیزی شدن را دارد و مهمترین ابزارش اندیشه بود
استاد بی نظیرررر بروسلی
سلطان بی چون و چرای هنرهای رزمی : BRUCE LEE
روزیاتو
استاد بروس لـــــی از ۱۹۶۴ میلادی مورد توجه خبرنگاران و اساتید هنرهای رزمی بود.
در ۱۹۷۰ میلادی شهرتش جهانی شد.
در ۱۹۷۳ جهان را بدرود گفت.
بروس بوسیله مافیای سینمای هالیوود کشته شد از اول گفتم باز میگم .با نامردی کشته شد.
سیاوش
دقیقا درست میگی
————————————-
به نظر من استاد بروس با سیانور کشته شد.
بروس لی مریض نبود.
پسرش براندو هم در یک صحنه فیلم با فشنگ حقیقی به قتل رساندند.
حتی لیندا همسر بروس ، هیچ شکایتی نکرد.
آیا این رفتارها مشکوک نیست؟ ….. چرا شکایت نکرد ؟
—————————–
هیچ کس هیچ وقت جای بروس لی را نمیگیرد.
عکس قشنگی بود. ولی یه عیبی کوچولو دارد و اون چول بروسلی هستش که نمایان شده لطفاً مقادیری تارش کنید که دید نداشته باشد با سپاس مش عباس