با کامی آشنا شوید؛ اولین اینفلوئنسر مجازی مبتلا به سندروم داون + ویدیو

با کامی آشنا شوید؛ اولین اینفلوئنسر مجازی مبتلا به سندروم داون + ویدیو

کامی، اولین ستاره مجازی شبکه های اجتماعی مبتلا به سندرون داون، یک حساب کاربری اینستاگرام راه‌اندازی کرد تا به استانداردهای زیبایی فیلترشده و بی‌نقص پاسخ دهد.

کامی شاید شبیه به یک انسان واقعی به نظر برسد، اما در واقع یک انیمیشن گرافیکی کامپیوتری است که از پیکسل ساخته شده و فقط روی صفحه نمایش وجود دارد.

ساخت اینفلوئنسر مجازی در تلاش برای الهام بخشیدن به تغییری واقعی

این کاربر جوان شبکه های اجتماعی که لبخندی درخشان و موهای بلند بنفش دارد، توسط سازمان بین‌ المللی سندروم داون، آژانس خلاق F&B و آژانس جهانی مدل‌سازی دیجیتال و با هدف مقابله با شخصیت‌های اینترنتی بی‌نقص و کمبود افراد دچار ناتوانی و معلولیت در این پلتفرم‌ها ایجاد شده است.

این سه شرکت برای ساخت این اینفلوئنسر مجازی با یکدیگر همکاری کردند زیرا معتقد بودند دنیای دیجیتال، فضای فراگیر و جامعی نیست و تقریبا همه اینفلوئنسرها دستکاری و فیلتر شده هستند و آنها می‌خواستند شخصیتی بسازند که افراد دچار ناتوانی بتوانند با او ارتباط برقرار کنند.

کامی مخفف کلمه کمیله و در عربی به معنای کمال است و سازندگان می‌خواستند دنیا او را این‌طور ببیند: کامل و بی‌نقص.

گروه سازنده کامی توضیح داد: «با وجود اینکه جوامع بیشتر از گذشته به هم پیوسته و مرتبط هستند، دنیای دیجیتال هنوز با پذیرش کامل تنوع فاصله دارد. کامی تجلی قدرتمندی است که نشان می‌دهد سندروم داون یک نقص یا اشتباه نیست و به اصلاح نیاز ندارد.

برای آنکه کامی نماینده واقعی زنان مبتلا به سندروم داون باشد، با ۱۰۰ زن جوان مبتلا به این سندروم مشورت شد تا در خلق او به عنوان یک مدل مجازی همکاری کنند.

ساخت اینفلوئنسر مجازی در تلاش برای الهام بخشیدن به تغییری واقعی

در ویدیوی معرفی که در حساب اینستاگرام او به اشتراک گذاشته شده آمده است: «همه دستکاری و فیلتر شده به نظر می‌رسند، اما تغییر در راه است.» این ویدیو این‌طور ادامه پیدا می‌کند: «با کامی آشنا شوید. اولین اینفلوئنسر مجازی جهان که مبتلا به سندروم داون است. من واقعی نیستم، اما از روی صدها زن واقعی ساخته شده‌ام؛ با یک ماموریت مشترک: اینکه دنیای دیجیتال را به جایی تبدیل کنم که همه واقعا به آن تعلق دارند.»

ساخت اینفلوئنسر مجازی در تلاش برای الهام بخشیدن به تغییری واقعی

ساخت اینفلوئنسر مجازی در تلاش برای الهام بخشیدن به تغییری واقعی

طبق مطالعه‌ای که توسط موسسه مد دیجیتال منتشر شده است ۶۰ درصد از مردم معتقدند در حوزه های دیجیتال موضوع عدم فراگیری وجود دارد. سازندگان این اینفلوئنسر مجازی که با یادگیری ماشینی و هنر انسانی ساخته شده معتقدند در دنیایی مملو از مدل‌های مجازی بی‌نقص، ساخت کامی راهی برای بازنگری کامل سندروم داون در فضای آنلاین است. آنها می‌گویند: «ما می‌خواهیم کاری کنیم که نادیده گرفتن کامی غیرممکن باشد. پتانسیل واقعی کامی به این بستگی دارد که جهان چگونه او را به شکل مجازی می‌پذیرد.»

کامی با آیدی اینستاگرامی itskamisworld@ اکنون حدود ۸۰۰ فالوئر دارد.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود