اولین پیوند پرینت سه بعدی گوش از سلول های خود بیمار در دنیا

اولین پیوند پرینت سه بعدی گوش از سلول های خود بیمار در دنیا

یک زن ۲۰ ساله، در اولین پیوند انقلابی در جهان، گوش جدید پرینت شده سه بعدی، که از سلول های خودش ساخته شده است را دریافت می کند. این زن که با نام الکسا از مکزیک شناخته می شود، با یک نقص مادرزادی نادر به دنیا آمده که باعث می شود قسمت خارجی گوش، کوچک و بد شکل باشد. پزشکان امیدوارند این پیوند با ایجاد درمانی برای افراد مبتلا به میکروتیا، انقلابی در پزشکی ایجاد کند. میکروتیا، بیماری مادرزادی نادری است که در آن یک یا هر دو گوش خارجی به طور ناقص تشکیل می شود و می تواند بر شنوایی تأثیر بگذارد.

پیوند پرینت سه بعدی اعضای بدن چیست؟

دکتر آرتورو بونیلا، جراح ترمیمی گوش کودکان در سن آنتونیو، نیم گرم غضروف از باقیمانده گوش میکروتیای الکسا و اسکن سه بعدی گوش سالم او را به ۳DBio Therapeutics در شهر لانگ آیلند، کوئینز، ارسال کرد. ۳DBio Therapeutics اولین مرکز پرینت سه بعدی از سلول های زنده است. در آنجا سلول های غضروفی زن که مسئول تشکیل غضروف هستند را از نمونه بافت جدا کرده و با مواد مغذی پرورش دادند تا آنها را به میلیاردها سلول تبدیل کنند. این سلول‌ها با جوهر زیستی مبتنی بر کلاژن مخلوط می‌شوند که پس از قرار دادن در یک چاپگر زیستی سه بعدی تخصصی با یک سرنگ، به گوش خارجی تبدیل می‌شود.

پیوند پرینت سه بعدی اعضای بدن چیست؟

ایمپلنت توسط یک پوسته چاپ شده و زیست تخریب پذیر احاطه شده است تا پشتیبانی اولیه را فراهم کند، اما با گذشت زمان در بدن بیمار جذب می شود. پس از مدتی، گوش کاشته شده قرار است، ظاهر و احساس طبیعی، از جمله خاصیت ارتجاعی، یک گوش معمولی را ایجاد کند و شبیه گوش سالم بیمار شود. کل فرآیند چاپ، کمتر از ۱۰ دقیقه طول می کشد. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این روش، انجام درمان های این چنینی را متحول خواهد کرد. دکتر آرتورو بونیلا می گوید به عنوان پزشکی که هزاران کودک مبتلا به میکروتیا را از سراسر کشور و سراسر جهان درمان کرده‌ است، از این فناوری، برای درمان بیماران میکروتیا الهام گرفته‌ است.

پیوند پرینت سه بعدی اعضای بدن چیست؟

دکتر بونیلا گفت که امیدوار است پرینت سه بعدی گوش، روزی جایگزین درمان کنونی میکروتیا شود که شامل پیوند غضروف از دنده‌های بیمار یا استفاده از مواد مصنوعی، پلی اتیلن متخلخل (PPE) برای بازسازی گوش خارجی است. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، میکروتیا در حدود ۱ نفر از هر ۲,۰۰۰ تا ۱۰,۰۰۰ نوزاد رخ می دهد. عواملی که می توانند خطر این بیماری را افزایش دهند عبارتند از: مادران دیابتی و رژیم غذایی مادر که کربوهیدرات و اسید فولیک کمی دارد. دانشمندان امیدوارند از ایمپلنت های پرینت سه بعدی برای سایر شرایط مربوط به غضروف، از جمله نقص یا جراحات بینی، بازسازی سینه، منیسک آسیب دیده در زانو یا پارگی روتاتور کاف در شانه ها نیز استفاده شود.

بیشتر بخوانید:

مرد انگلیسی که آلت تناسلی جدیدش را ۶ سال به دستش پیوند زدند

نوزاد آمریکایی با اولین پیوند قلب و تیموس در تاریخ پزشکی ماندگار شد

منبع: daily mail
دیجیاتو
بدون نظر

ورود