صحبت‌های برادر سید محمد حسینی درباره مهاجرت او : «برادرم فرار کرد!» + ویدئو

صحبت‌های برادر سید محمد حسینی درباره مهاجرت او : «برادرم فرار کرد!» + ویدئو

سید مرتضی حسینی، مجری تلویزیون در مصاحبه ی جدیدی درباره ی برادرش، سید محمد حسینی، مجری سابق صدا و سیما و مهاجرت او و پیوستنش به شبکه های ماهواره ای فارسی زبان صحبت کرده است.

حسینی در این مصاحبه درباره ی اظهاراتی که پیش تر منتسب به او منتشر شده بود، گفت: «من هرگز نگفتم برادرم کثیف ترین آدم بوده. هیچوقت به خودم اجازه ی جسارت به کسی را نمی دهم. من گفتم نمی دانم برادرم بهترین است یا بدترین، اما هر چه که هست می تواند یک لحظه از خوبی به بدترین و از بدی به بهترین تبدیل شود.»

مرتضی حسینی گفت تعداد کسانی که به او و خانواده اش به خاطر برادرش، محمد حسینی اهانت می کنند، بسیار کم است.

برادر سید محمد حسینی همچنین درباره ی مهاجرت برادرش و پیوستن او به شبکه های ماهواره ی فارسی زبان و انتقادات سیاسی اش گفت: «به نظر من هر دانشمند، هنرمند یا تاجری این سرزمین را با همه ی سختی هایی که دارد ترک کند، کار اشتباهی کرده است. حتی اگر در فشار و اذیت شده باشد، باید مثل عادل فردوسی پور، مثل علی دایی بماند و وطن را بسازد. اگر فکر می کند حق با او است باید بماند و حرفش را بزند. می دانم سخت است، اما همه جا حتی در آمریکا هم سخت است. من نمی خواهم حرف سیاسی بزنم. ما اصلاً خانواده ی سیاسی ای نیستیم. من کلی می گویم. به نظر من هر کس وطنش را ترک کند، کار اشتباهی کرده است. باید ماند و وطن را ساخت و سختی کشید.»

او در پاسخ به این سؤال که آیا خانواده ی محمد حسینی موافق یا مخالف مهاجرت او بودند، گفت: «من نمی توانم درمورد خانواده ام نظر بدهم. این جسارت و بی ادبی است. من فقط می توانم نظر خودم را بگویم. من می گویم هجرت برای علم و پیشرفت عالی اما برای فرار کار نادرستی است. محمد قطعاً فرار کرد.»

بیوگرافی محمد حسینی

سید محمد حسینی متولد سال ۱۳۴۸ در فیروزکوه و فارغ التحصیل رشته فیزیک از دانشگاه اصفهان است.

فعالیت خود را از بازی در تئاترهای دانشجویی و مجری گری در دانشگاه آغاز کرد و سپس در سال ۷۳ با معرفی یکی از دوستانش به یک کارگردان تلویزیونی، نویسندگی و بازیگری برای تلویزیون را با برنامه «نوروز ۷۳» آغاز کرد.

محمد حسینی با کارگردانی، نویسندگی و مجری گری در برنامه های مختلف، فعالیت خود را در تلویزیون ادامه داد و سپس با اجرای مسابقات تلویزیونی پرطرفداری مانند «مسابقه بزرگ» و «سیمرغ» و همکاری اش با سید کاظم احمدزاده، دیگر مجری تلویزیون به شهرت رسید.

محمد حسینی در نهایت در سال ۸۴ در اوج شهرت و محبوبیت، تصمیم به ترک تلویزیون و ادامه ی فعالیت خود در خارج از کشور گرفت.

او یک روز بدون هماهنگی قبلی با عوامل برنامه‌ اش روی آنتن از مردم خداحافظی کرد و گفت که می‌ خواهد مدتی از این فضا دور باشد.

حسینی بدون اینکه خانواده‌ اش را هم در جریان هدف اصلی‌ اش قرار دهد، با همسر و فرزند خود به قبرس رفت و خود به ایران برگشت تا خانه و سایر داشته‌ هایش را بفروشد و تبدیل به پول کند.

او در مصاحبه ای در اینباره گفته: «با ۱۱۰ میلیون تومان پول به دبی رفتم و ۲۵ روز در خانه یکی از دوستانم ماندم. باید به تصمیمم فکر می‌کردم؛ به اینکه می‌خواهم بمانم یا برگردم. از نظر روحی شرایط خوبی نداشتم و گریه می‌کردم. تصمیمم را گرفتم و به قبرس رفتم. خانمم نمی‌دانست اوضاع از چه قرار است. به او گفتم همین جا می‌مانیم و دیگر به ایران برنمی‌گردم. دو سه ماه قبرس بودیم. پول نداشتیم و باید کاری برای خودمان دست و پا می‌کردیم. تصمیم گرفتم به دبی بروم و آنجا تلویزیون بزنم. دوبی که بودم شبکه “ام آی تی وی” پیشنهاد داد که برایشان یک مسابقه تلویزیونی بسازم و قرار شد با دریافت دستمزد ۵ میلیون دلار این کار را انجام دهم. در تیزر مسابقه من با دو زن، هندی رقصیدم و این موضوع خط قرمز شبکه بود و مدیر شبکه گفت تو سر مرا کلاه گذاشتی!»

حسینی با پخش این تیزر قصد داشت شرایط پناهندگی را برای خود راحت کند اما چندی بعد سازمان اطلاعات امارات او را فراخواند و به حسینی گفت که دیگر اجازه اقامت در امارات را ندارد. او پس از چندین بار دیپورت‌ شدن در کشورهای مختلف سرانجام در آمریکا ساکن شد.

در آنجا به صورت محدود چند برنامه ی هنری اجرا کرد تا اینکه چند سال پیش توانست یک رادیوی اینترنتی ۲۴ ساعته راه‌اندازی کند. این اولین رسانه‌ ای بود که حسینی پس از خروج از ایران، شخصاً تأسیس کرد که رویکردی انتقادی در کنار برنامه‌ های سرگرمی داشت.

«ری استارت» یکی از پادکست‌ های این رادیو بود که توسط حسینی گسترش پیدا کرد. ری‌استارت به گفته ی حسینی «جریانی سیاسی است که علیه نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کند و همچنین مخالف سلطنت‌طلب‌ها و گروه مجاهدین خلق به‌شمار می‌رود».

کانال ری‌استارت در مهرماه سال ۹۶ توسط تلگرام به دلیل «رواج خشونت و آسیب به امکانات عمومی جامعه» طی چالشی که با نام «چالش سنگ» از آن یاد می‌ شد و در پی آتش زدن مسجد جواد الائمه تهران توسط یک جوان ری‌استارتی (چالش آتش) که بازتاب‌ های خبری فراوانی در رسانه‌ های داخل و خارج از ایران داشت، از دسترس خارج شد.

محمد حسینی که حالا خود را رهبر یک گروه اپوزیسیون بزرگ می‌ داند، در هیچ یک از مصاحبه‌ هایش در پاسخ به این پرسش که چرا یک‌ شبه در اوج شهرت ایران را ترک کرد، جواب واضح و مشخصی نداده است. او تنها یک بار در پاسخ به این سؤال گفت: «خیلی‌ها برایم پیغام فرستادند و اصرار کردند که از کشور نروم و از تصمیمم برگردم ولی به آنها گفتم: من درد دارم؛ می‌روم؛ دردم که ساکت شد برمی‌گردم … همه کار کردم ولی اکنون می‌بینم دردم ساکت نشده است … .»

دیجیاتو
بدون نظر

ورود