معرفی چسب های ساختمانی، خمیری، پودری، آب بندی، بتن و کاربردهای آن

معرفی چسب های ساختمانی، خمیری، پودری، آب بندی، بتن و کاربردهای آن

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

چسب های ساختمانی از جدیدترین موادهای صنعتی در بازار بوده که در سال های اخیر به واسطه ارتقا بخشیدن به چسبندگی و بهبود مقاومت دو سطح عرضه شده است. این چسب های به نوعی جایگزین قطعی آب بندی هایی از قبیل ایزوگام کردن، دوغاب و قیرگونی بوده و روش مناسبی برای تسریع در این عملکرد می باشد.

انواع چسب های ساختمانی

چسب های ساختمانی بسته به نوع کاربردشان در مواد و متریال مختلف تولید شده و هر کدام در سطوح و شرایط گوناگون قابل استفاده است که در زیر به آنها شاره خواهیم کرد.

  1. چسب خمیری
  2. چسب پودری
  3. چسب بتن
  4. چسب رزینی
  5. چسب آب بندی
  6. چسب آکواریوم
  7. پودر بندکشی

چسب خمیری

این چسب ها معمولا از پایه های رزین امولوسینی و پودرهای معدنی ساخته شده که در جهت سطوح داخلی مورد استفاده قرار میگیرد. از چسب های خمیری برای نصب انواع کاشی، سرامیک، سنگ بتن و گچ استفاده می شود.

چسب پودری

این چسب ها نیز بر پایه مواد و پودرهای معدنی همچون سیمان و مواد غلظت دهنده تولید می شوند و از مزایای آن می توان سرعت بالا در اجرا و اختلاط آسان اشاره کرد. استفاده از چسب پودری همراه با آب و مخلوط کردنش با آن صورت پذیر است

چسب بتن

این نوع چسب بر پایه پلیمرهای اصلاح شده تولید و برای ساخت ملات های چسبنده برای انواع سطوح قابل استفاده است. از این ماده به عنوان یک چسبنده واسط برای تعمیر سطوح بتنی استفاده می کنند.

چسب های رزینی

چسب های رزینی عمدتا بر پایه موارد رزینی مایع ساخته شده و به صورت لایه و عایق بر روی سطوح عمل می کنند.

چسب آب بندی

این ماده بر پایه رزین های اکرولیک و با بهره گیری از تکنولوژی نانو ساخته شده و جایگزین مناسبی برای قیر گونی و دوغاب می باشد. از مزایای مهم آن می توان به آب بندی سطوح بدون نیاز به تخریب اشاره کرد.

پودر بند کشی

این پودر ها بر پایه سیمان و فیلرهای معدنی و پیگمنت های رنگی تولید شده و کاربردش جهت انواع بندکشی بین کاشی و سرامیک، سنگ و آجر و درزگیر است.

چسب آکواریوم

این چسب ها بر پایه سیلیکون ساخته شده و برای انواع درزگیر و چسبندگی سطوح با قدرت بالا و ماندگاری طولانی مورد استفاده قرار می گیرد و از مزایای آن می توان به بی رنگ بودن آن اشاره کرد.

معرفی برندهای مطرح چسب ساختمانی

برند های زیادی در تولید چسب کاشی و ساختمانی فعالیت داشته و محصول تولید کرده اند. در این میان کمپانی هایی که توان تولید و دانش و فناوری را داشته و به صورت تخصصی کالای خود را با بالاترین کیفیت روانه بازار می کنند معدود بوده که به شرح زیر می باشند.

شیمی ساختمان» این برند که در واقع پیشتاز در این حوزه بوده محصولات متنوعی همچون فرکوتایل، فرکوگروت، فرکوتک شامل انواع چسب خمیری، چسب پودری، چسب بتن، پودر بند کشی و چسب ضد اسید را روانه بازار کرده است.

ساروج» یکی دیگر از برندهای درجه ۱ و معروف در بازار و صنعت چسب برند ساروج است که در شهر قم تولید و محصولاتی از قبیل چسب های خمیری، بتن، پودری، ضد اسید و کفپوش را عرضه می کند.

شرکت غفاری» غفاری برند مطرح دیگری است که محصولات با کیفیتی را روانه بازار کرده و در سبد کالایی خود انواع چسب های پودری، خمیری، سنگ و… پوشش داده است.

برند Z90 یا شرکت NSG» این شرکت با سابقه ۲۰ ساله در تولید محصولات صنعتی و شیمی و بر پایه تکنولوژی های نوین بر پایه نانو بهره می برد. محصولات این شرکت شامل انواع چسب آب بندی، ژل های درزگیر، واتراستاپ، چسب و افزودنی های ملات می باشد.

سهند شیمی» این برند نیز سابقه فعال و مشخصی در بازار داشته و در سبد کالایی خود محصولاتی از قبیل انواع چسب کاشی پودری، رزین امولوسینی و آب بندی عرضه کرده است.

معرفی چسب های ساختمانی، خمیری، پودری، آب بندی، بتن و کاربردهای آن

پرفروش ترین چسب های کاشی و سرامیک کدام اند

همیشه برای خریداران این سوال مطرح ایت که بهترین و پرفروش ترین چسب های ساختمانی کدام بوده و عملکرد بهتری را دارد. ما قصد داریم این موضوع را تا حد زیادی پاسخ دهیم.

چسب بتن شیمی ساختمان از بهترین چسب های موجود در بازار بوده و محصولاتی از قبیل چسب  بتن SA6، SA12، SA46 بیشترین فروش را دارند.

چسب خمیری شیمی ساختمان نیز در رده چسب کاشی و سرامیک جر بهترین ها بوده و محصولاتی از قبیل AK FAR، AK5

چسب پودری شیمی ساختمان نیز با مدل BK2 بهترین چسب پودری در بازار شناخته می شوند.

مزایای استفاده از چسب های ساختمانی

  • قیمت مناسب تر
  • کثیف کاری کمتر
  • استحکام و آب بندی بهتر
  • انعطاف پذیری و سرعت عمل بالاتر
  • نصب آسان و سریع
  • استحکام و ماندگاری بیشتر
  • افزایش مقاومت چسبندگی ملات به بتن قدیمی
  • کاهش ترک ناشی از عدم جمع شدگی

بهترین روش خرید چسب کاشی و سرامیک

در نظر داشته باشید که روش های خرید و نوین اینترنتی جایگزین روشهای منسوخ حضوری می باشند. شما در خرید اینترنتی چسب ساختمانی از مزایایی از قبیل تنوع بالاتر محصول، بهره مندی از قیمت رقبابتی و تخفیف بیشتر، ارسال سریع و رایگان و البته پرداخت در محل بعد از تحویل کالا خواهید شد. سبک نو به عنوان عامل و نماینده رسمی فروش محصولات شیمی ساختمان، غفاری، ساروج، Z90 و کاسپین محصولات این شرکت ها را بی واسطه و مستقیم در احتیار مصرف کنندگان می گذارد

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
یک نظر

ورود