خشایار اعتمادی: برای تخریب من اسم سرایدار سریال «زیر آسمان شهر» را خشایار گذاشتند!

خشایار اعتمادی: برای تخریب من اسم سرایدار سریال «زیر آسمان شهر» را خشایار گذاشتند!

خشایار اعتمادی ، خواننده مشهور پاپ مدعی است برای تخریب او نام شخصیت سرایدار سریال «زیر آسمان شهر» را «خشایار» گذاشتند و در قسمت هایی از این سریال به طور غیر مستقیم به تمسخر او پرداختند.

خشایار اعتمادی مدتی قبل در لایوی اینستاگرامی از سال‌ های حضورش در موسیقی ایران گفت. در بخشی از این لایو او به سریال «زیر آسمان شهر» ساخته ی مهران غفوریان اشاره و ادعا کرد که در آن زمان برای تمسخر او اسم شخصیت سرایدار سریال را خشایار مستوفی گذاشتند. او همچنین گفت به دلیل افزایش شهرتش در آن دوره دست به چنین اقداماتی علیه او و تعداد دیگری از هنرمندان می‌ زدند.

این صحبت های خشایار اعتمادی تعجب کاربران را برانگیخت، به همین دلیل او در یک استوری اینستاگرامی به ارائه ی توضیحاتی درباره ی ادعای خود پرداخت. او مدعی شد که پس از خودداری اش از خواندن یک قطعه ی ملی برای صدا و سیما، مدتی از صدا و سیما کنار گذاشته شد و از سویی دیگر، در سریال «زیر آسمان شهر» مورد تمسخر قرار گرفت.

خشایار اعتمادی در این استوری نوشت:

سال ۷۸ از من خواستند ترانه ای را اجرا کنم با یک مضمون ملی. چون می دانستند نسبت به اجرای ترانه های ملی تعلق خاطر دارم. ولی استعاره های به کار رفته در ترانه بیشتر سمت و ربط سیاسی داشت و نه صرفاً ملی. گمانه زنی های من، من‌باب کمی تعییرات شروع شد ولی موفق به تبیین عقیده ام نشده ام و آن ها نسبت به تغییرات مورد نظر من متقاعد نشدند و پافشاری کردند. من هم از خواندن آن اثر امتناع کردم.

در کمال حیرت بهم گفتند که بهتر است یک مدت استراحت کنم! یعنی یک مدت دور صدا و سیما را خط بکشم. سه روز بعد این اثر توسط یکی از همکاران در صدا و سیما اجرا شد.

یک سال و نیم از صدا و سیما فاصله داشتم. تا یک کنسرت داشتم در نمایشگاه بین المللی دور استخر. آقای عطاران (نویسنده قسمت های اول زیر آسمان شهر) و آقای غفوریان البته بدون دعوت، در کنسرت من حضور داشتند (فیلم کنسرت موجود است) که از نوع اجرای من و آب خوردن های من روی استیج نوشته برمی داشتند.

داشته باشید که تهیه کننده این سریال، آقای کاشانی که از تهیه کنندگان بانفوذ صدا و سیما بود نیز قبلاً در برنامه ای دیگر که ضبط تصویری از ترانه «من و تو درخت و بارون» بود از من، شادمهر و بابک امینی یک کلیپ ساختند در استودیو صبا که نه پول ما را داد و نه پول استودیو را و نه اثر پخش شد و مهم آن که حتی فیلم ضبط شده را در اختیارمان نگذاشت.

وقتی سریال «زیر آسمان شهر» شروع شد تکرار مکرر ادای خواندن من (آب خوردن های من) در قسمت های مختلف این سریال، توسط آقای غفوریان و شخصیت طنز آقای لولایی با نام خشایار مستوفی اتفاقی نبود. بعد ها موجب تمسخر اسم من، توسط عده ای از لمپنگراها در کوچه و خیابان می شد.

خیلی ها گفتند بیست سال گذشته، الان یادت افتاده؟ خیر. چون در لایوها دارم خاطرات را بازگو می کنم، بیان کردم. راستش از همه افراد نه انتظار درک این موضوعات است و نه اصرار به باور حرف هایم. من روزهایی را که دیدم تعریف می کنم. افرادی که قدرت درک این مسائل را دارند کفایت می کنند.

این ادعای خشایار اعتمادی با واکنش مهدی غفوریان، برادر مهران غفوریان مواجه شد که به عنوان آهنگساز، نویسنده و دستیار کارگردان با پروژه «زیر آسمان شهر» همکاری داشت.

مهدی غفوریان با انتشار ویدئویی در اینستاگرام خود خطاب به خشایار اعتمادی گفت:

آن زمان موج نوی موسیقی پاپ ما شروع به فعالیت کرده بود و بله، شما هم از اولین کسانی بودید که با جرأت و شهامت وارد این عرصه شدید. در آن دوره شبیه خوانی یک امتیاز محسوب می شد و من به جرأت می گویم که شما شبیه یکی از خوانندگان آن ور آبی می خواندید که خودتان بعداً تکذیب کردید.

آن قسمت از سریال زیر آسمان شهر هم نقدی داشت بر این جریان شبیه خوانی خوانندگان نسل نوین پاپ. و اصلاً هم مشکلی نداشت به خاطر اینکه زیر آسمان شهر بسیاری از مسائل اجتماعی را پس از تصویب سازمان صدا و سیما به همین شکل به چالش می کشید و آن ها را نقد می کرد.

بعد از گذشتن ۲۲ سال از این سریال الان چنین ادعایی دارید و می گویید که دنبال شهرت نبودید. اما بیایید واقع بین باشیم و شهامت داشته باشیم. شهرت طلبی جزئی از ذات انسان است و هیچ اشکالی هم ندارد.

بیوگرافی خشایار اعتمادی

خشایار اعتمادی متولد سال ۱۳۵۰ در تهران و فارغ التحصیل رشته اقتصاد بازرگانی است.

یادگیری موسیقی را از سن ۴ سالگی با آموختن سازهای ملودیکا و آکاردئون آغاز و از ۶ سالگی شروع به خواندن کرد. او همچنین از ۱۳ سالگی شروع به یادگیری و نواختن ساز پیانو کرد.

در سال ۷۳ با قطعه «راز پنهان» با شعری از حافظ و با آهنگسازی احمد علی راغب رسماً وارد دنیای موسیقی شد و در ۲۵ سالگی با خواندن ترانه ی «بارون» با شعری از شاملو به شهرت رسید.

با این حال، به گفته ی خودش به دلیل شباهت صدایش با یک خواننده ی لس آنجلسی، ۲ سال از اعطای مجوز به او خودداری شد. اعتمادی در مصاحبه ای در اینباره گفته: «صدای من به خواننده‌ای شباهت داشت که خیلی مورد علاقه خود من و مردم بود و به خاطر شباهت صدای من با صدای آن خواننده دو سال به من مجوز ندادند. به اعتقاد خودم صدای من اصلاً شبیه صدای ایشان نبود. صدای من یک صدای بم خش‌دار گرفته بود و چون کمتر صدایی از این جنس وجود داشت بعضی‌ها فکر می‌کردند صدای من شبیه صدای ایشان است.»

این شرایط ادامه داشت تا اینکه در سال ۷۵ موفق به اخذ مجوز شد و نخستین آلبوم خود به نام «دلشوره» را با آهنگسازی بابک بیات منتشر کرد.

از خشایار اعتمادی به عنوان نخستین خواننده پاپ بعد از انقلاب یاد می شود.

در سال ۸۴ در جشنواره بین‌ المللی پاپ کشورهای اروپایی شرکت کرد و عنوان اول را به دست آورد و مدرک درجه یک هنری را کسب کرد.

از خشایار اعتمادی تاکنون بیش از ۱۰ آلبوم و چندین تک آهنگ منتشر شده است.

با این حال او بعد از نزدیک به ۳۰ سال فعالیت در عرصه ی موسیقی، در سال ۹۸ از تصمیم خود برای خداحافظی از این حرفه خبر داد.

او در مصاحبه ای در اینباره گفت: «۳۰ سال زندگی‌ ام را در خوانندگی حرفه‌ ای گذرانده‌ ام و کنار گذاشتن این حرفه برای خودم سخت بوده ولی دلایل بسیار زیادی برای این کار دارم. یکی از دلایلم به این برمی‌گردد که موسیقی رایج، موسیقی مطلوب من نیست. تولیدکنندگان و منتشرکنندگان روندی را پی گرفته بودند که باعث شد موسیقی روند نزولی وحشتناکی را طی کند. من سال ۷۳ حدود ۷ میلیون تومان برای آلبومم هزینه کردم که این رقم برابر با پول یک آپارتمان ۱۰۰ متری در خیابان جردن بود. بسیار متأسفم که امروز برخی در حضور خود خواننده با این لحن در مورد مقامی مثل خواننده صحبت می‌کنند. این حرف‌ها باعث شرم و تأسف است. این آدم‌ها همان کسانی هستند که در گذشته فقط در کار پخش بودند و تجربه سنگینی در کار تولید آثار نداشتند. این‌ها از پخش به سمت تهیه‌کنندگی کشیده شدند و نگاه بیزینسی خود را هم وارد عرصه تهیه‌کنندگی کردند.»

اعتمادی در حال حاضر رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل کانون موسیقی امروز ایرانیان است.

 

بیشتر بخوانید:

کوچ اجباری خشایار اعتمادی از تهران به دلیل ناتوانی در پرداخت اجاره بها

مطالب مرتبط
۳ نظر

ورود

  • محمود شهریور ۱, ۱۴۰۱

    یادش بخیر عجب فیلم ساده و بامزه ای بود

  • ب شهریور ۱, ۱۴۰۱

    کسی که سرایداری رو توهین بدونه خودش لایق بدترین توهین هاست

  • بشیر شهریور ۳, ۱۴۰۱

    خوب شد بعد از نسلی یادت اومد به چیزی بگی. آقا یه دوربین و مصاحبه هم به ایشون بدید که دیده بشه .