IVAS ؛ تحویل اولین بسته از «عینک های واقعیت افزوده» به نیروهای زمینی ایالات متحده

IVAS ؛ تحویل اولین بسته از «عینک های واقعیت افزوده» به نیروهای زمینی ایالات متحده

ارتش ایالات متحده اولین بسته ده هزار عددی از عینک های واقعیت افزوده را دریافت کرده که برای کارآمدتر کردن سربازان در نبردهای نزدیک طراحی شده است. این عینک ها که با نام The Integrated Visual Augmentation System (IVAS) یا سیستم های تقویت بصری یکپارچه شناخته می شوند از تکنولوژی واقعیت افزوده برای نمایش دادن داده ها روی میدان دید سرباز استفاده می کنند، داده هایی از قبیل نقشه ها، موقعیت های دشمن، موقعیت های کلیدی نیروهای خودی و دیگر اطلاعات. ارتش ایالات متحده خواستار ۱۲۰,۰۰۰ از این عینک ها شد اما کنگره تردید دارد که این بخش از نیروهای نظامی ایالات متحده به چنین تعداد زیادی از این عینک های واقعیت افزوده نیاز داشته باشد.

IVAS عینک واقعیت افزوده در اختیار نیروهای پیاده ارتش آمریکا

نادیده گرفته شده ترین بخش از نیروهای ارتش ایالات متحده از لحاظ تکنولوژی که بزرگ ترین بخش این نیروها نیز به شمار می آید، نیروهای پیاده هستند. نیروهای پیاده که با نام «ملکه نبرد» شناخته می شوند، زمین هایی که دیگر شاخه ها صرفاً بمباران کرده و زیر آتش می گیرند را در عمل تسخیر گرده و حفظ می کنند. اما در شرایطی که در یکصد سال اخیر شاهد توسعه های انقلابی گسترده در زمینه تانک ها، هواپیماهای جنگی و کشتی ها بوده ایم، نیروهای زمینی به مقدار بسیار زیادی در زمینه توسعه همراه با تکنولوژی نادیده گرفته شده اند. نیروهای پیاده امروزی عموماً با فهرستی از تجهیزات مشابه پیاده نظام های قرون گذشته به میدان نبرد می روند. ارتش ایالات متحده بر این باور است که عینک های تقویت بصری یک جهش تکنولوژیکی برای تامین نیازهای پیاده نظام به منظور مبارزه در قرن بیست و یکم خواهند بود.

IVAS عینک واقعیت افزوده در اختیار نیروهای پیاده ارتش آمریکا

سیستم IVAS  که با الهام از تکنولوژی عینک های واقعیت افزوده مایکروسافت به نام HoloLens ساخهت شده، انواعی از قابلیت ها را در قالب یک بسته فشرده جمع کرده است. این عینک های واقعیت افزوده شامل صفحه نمایشگر بادوام، کابل، بسته کامپیوتری هستند که خود شامل باتری قابل پوشیدن، بی سیم و شارژر است. با شباهت بسیاری به کلاهخودهای مانیتور دار خلبانان جنگنده ها، عینک های IVAS نیز اطلاعات کلیدی را روی میدان دید سربازان نمایش می دهند. سربازان نیز می توانند موقعیت دیگر سربازان خودی، مسیرهای عبور در میدان نبرد، موقعیت دشمن و دیگر داده ها را روی این صفحه نمایش ببینند. آن ها همچنین می توانند فیدهایی را از ابزارهای دید در شب مجاور دریافت کنند، از جمله سیستم های بینایی گرمایی یا نور کم. سربازان آمریکایی همچنین می توانند پشت دیواره های خودروهایشان را از طریق دوربین هایی که روی بدنه خودرو نصب شده مشاهده کرده یا تصاویر و اطلاعات ارائه شده توسط پهپادهایی که بالای سرشان پرواز می کنند را ببینند.

IVAS عینک واقعیت افزوده در اختیار نیروهای پیاده ارتش آمریکا

IVAS حتی به سربازان امکان خواهد داد تا سربازان دشمن را در فاصله های دور نیز شناسایی کنند و برای این کار از دوربین دید در شب یا سیستم کمکی پیشرفته هدف گیری و کشتار استفاده نمایند. ارتش اولین بسته ۵,۰۰۰ تایی از بیش از ۱۲۰,۰۰۰ هدست درخواستی خود را دریافت کرده که هزینه کلی آن ها ۲۱.۸۸ میلیارد دلار خواهد بود و طی ۱۰ سال به ارتش تحویل داده خواهند شد. کنگره که بر این برنامه چند میلیارد دلاری نظارت دارد، بر این باور است که نیروی زمینی ایالات متحده به این مقدار هدست واقعیت افزوده نیاز ندارد. علاوه بر این، ارتش ایالات متحده در حال بکارگیری سیستم دیگری به نام Enhanced Night Vision Goggle – Binocular (ENVG-B) است که نسل آینده دوربین های دید در شب تقویت تصویری است که نه تنها یک دید در شب بسیار شفاف را ممکن می سازد بلکه امکان اتصال بی سیم به دوربین های دید در شب نصب شده روی خودروها را نیز فراهم می سازد.

IVAS عینک واقعیت افزوده در اختیار نیروهای پیاده ارتش آمریکا

سربازی که به دوربین ENVG-B مجهز است می تواند اسلحه خود را روی دیوار قرار داده، هدفگیری کرده و شلیک نماید بدون اینکه خود را در معرض آتش دشمن قرار دهد و موقعیتش را به نمایش بگذارد. ارتش ایالات متحده چنان در مورد IVAS هیجان زده بوده که سعی کرده بودجه ای برای پروژه ENGV-B  در بودجه درخواستی اش برای سال ۲۰۲۳ بگنجاند. IVAS انقلابی ترین تکنولوژی است که از زمان اختراع دوربین های دید در شب به نیروهای پیاده نظام ایالات متحده می رسد و باید با دوربین های دید در شب رقابت کند. این دو سیستم می توانند مکمل همدیگر باشند در حالی که IVAS یک ابزار کنترل و فرماندهی برای رهبران و ENVG-B سنسور و سیستمی هدف گیری برای سلاح ها خواهد بود. ایالات متحده تنها کشوری است که نیروهای زمینی اش تاکنون از این سیستم واقعیت افزوده به صورت عینک یا هدست استفاده می کند.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • بی نام شهریور ۲۹, ۱۴۰۱

    حقیقتا جا داره که بگم پشمام?